Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • kokov

  tag

  Én is hallottam, hogy az új patch tervben szerepel egy új crafting material amit csak a legend cuccok összetörésével lehet majd beszerezni és durva cumókat lehet majd felhasználásukkal gyártani elméletben, persze pocsék eséllyel, de arra azért jó lesz, hogy jó befektetés legyen a legend cuccokat megtartani vagy éppen ingyen megkapni és a patch után egyesével eladni a matit, de ha csak egy jó cucc esik a kovácstól ami 100 millát ér az se rossz... ;] :DDD Ettől támadt fel benned a gyüjtőszenvedély? Ez amúgy pletyka, semmilyen hivatalos forrás nem erősítette meg.

 • kokov

  tag

  Tartok tőle, hogy nem fog elférni a ládádban. Na persze sok karaktert lehet indítani és az sok láda. :)
  Staff of Herding mintára akarnak eldugni egy rakás matit a mapokon állítólag. Lesz ez a legendes alapmati amiből kell x darab (jellemzően több, tizendarab) egy cucchoz, meg mellé pár új speckó mati amiből a húzósabbakat csak több tonna HP-vel rendelkező mobokból lehet majd kiütni a plan meg extra durva elite társulatokból jön, de az viszont nem garantáltan, hanem csak xy eséllyel, tehát előtte az 5 elite kill meg kell legyen, szóval csak csapatban fog menni, mert egyedül tuti esélytelen még a legdurvább karakterrel is és ha minden megvan, akkor próbálkozhatsz gyártással xy eséllyel, szóval benne van, hogy az egész megy a levesbe a végén, de ha bejön akkor olyan a cucc, ami drop szinten nem létezik ergó valszeg sokat fog érni, vagy valami titkos mapot nyit vagy ilyesmi. A lényeg szerintem, hogy ha valakinek hullik egy plan akkor tuti nem kezd majd arra várni, hogy elég legend itemet farmoljon mert az 100%, hogy nem bírja ki, megveszi majd a legendes alapmatit az AH-ban, szóval megéri majd törni őket... feltéve ha egy kukk is igaz az egészből.

 • kokov

  tag

  Én is így vagyok vele, de amikor azt látom, hogy emberek legend cuccokat gyűjtenek (egyre többen) akkor azért belegondolok, hogy mi van ha nem kamu és nem minden legend cucc dobja majd az új matit töréskor, csak random esik és emiatt egy olyan alapmati ára lesz vagy egy 5 milla/db az AH-ban én meg most sokszor örülök ha 50k-ért elvisznek egy legend itemet. Ilyenkor azért megkörnyékez a kétely, hogy áruljam e 50k-ért. Na persze ha új legend itemek is lesznek amik a mob HP-kból azért erősen gyaníthatóak (mivel a mostani DPS-ekkel üthetitek majd négyen fél órán keresztül a mobot) akkor persze lehet hatalmasat cumiznak a most gyűjtögetők, mert csak teszem azt lvl64-65 legend item fog olyat dobni ami most még nincs.
  Ha abból indulok ki, hogy a lvl60 is kőbe volt vésve az elején, aztán most meg kvázi lvl 160 lett belőle, akkor innentől kezdve bármi lehet, mivel így már van mihez kapcsolni egy új itemcsalád XP-hez kötött használatát. Odaírják alá, hogy minimum 100 paragon level és szevasz. Egy rakás ember a kezébe venni sem tudja. Ráadásul attól is bűzlik egy kicsit a téma, hogy ez mind olyan módosítás ami programozói oldalról kevés munka, ergó olcsó, sokkal olcsóbb, mint új mapokat csinálni, viszont felújítja a játékot, mert simán lehet utána dobni egy veteran szintet az inferno fölé a már meglévő mapokra, ami megint csak pár ini átírása gondolom. Szétnerfelik az armor-od és mellé telepumpálják HP-vel a mobokat azt csók. Szívsz.

 • kokov

  tag

  Na igen, csak infen nem fog esni lvl60 alatti item, szóval ez így túl szép :)

  (#2398) Sirandrish

  Én is ezzel nyugtatom magam, de aztán meg beugrik, hogy lehet, hogy pont emiatt tagadják hivatalosan az egész tervet, mert ha valaki elköpné magát, akkor elszabadulna a pokol a piacon.

  (#2401) Sirandrish

  Na már megint változott? Pár napja még azt olvastam valahol, hogy lvl60 alatti nem lesz az új patch-ban, mondjuk azt nemtom hogy hogy értették. Lehet hogy valaki már számolt és act3-ra továbbgondolta az esélyeket, hogy ha act1 minimum 58 akkor act3-ban már valszeg 60 alatt nem lesz semmi csak nagyon ritkán..

  [ Szerkesztve ]

 • kokov

  tag

  "Legendaryt még ha gagyi is azért tartanak meg egyes elvetemültek, mer' olyan cuki."

  Valahogy ez az a mondat ami egy icipicit bűzlik. :DDD Pláne hogy ezek az elvetemültek hogy- hogy nem túlnyomórészt az egekig vannak fejlődve és már csak az extra dolgok mozgatják meg őket. Biztos extra jó gagyi legend cuccot gyűjteni. Lehet ki kéne nekem is próbálni? ;] :DDD

 • kokov

  tag

  Ahogy Sirandrish is írja, ha lenne hivatalos linken ilyesmiről szó, akkor az AH-ban elszabadulna a pokol. Ebben egyetértek vele. Logikus, tehát hivatos oldalon tuti nincs ilyesmiről szó. Én szóban hallottam ismerőstől, akit nyilván el tudok érni, de ha most utánakérdeznék és eljutnék valami fórum vagy akármi más linkjéig kinyomozva, hogy honnan indult, azaz ki a forrás (pláne ha már törölték is esetleg a hsz-t, mert egy programozó kottyantott el olyat, amit nem kellett volna és már régen megkapta érte a picsánrúgását) szóval link-el sem lennék előrébb. Nem hivatalos, tehát pletyka. Ennyi. Nem állítottam mást én sem, rögtön az elején írtam hogy az, a helyén is kezelem. Nem vásároltam fel legend cuccokat képzelheted, csak engem is bizgat, ahogy téged is, hogy mi van ha van benne valami.
  Sirandrish pl. miért pont most találta ki, hogy legendet fog gyűjteni, amikor a játék eleje óta már kidobott/eladott szerintem vagy százat. Nem állítom, hogy nem mondd igazat, csak furcsa hogy egyre több ember szerint "cukik a legend itemek" :) és ha megnézem a karakterük persze elég izmos ahhoz, hogy eséllyel szálljanak be valami extra durva szintű versenybe.

 • kokov

  tag

  ok, akkor bocsánat. Sérteni nem akartalak. Nem számítottam rá, hogy ezt hallod ki belőle. Nem tudom mennyire baráti itt a társaság, ki ismer kit élőben, de ha tudnék valamit amit más nem, nem biztos, hogy idegeneknek írkálnám le fórumban. Inkább örülnék a versenyelőnynek. Írhatnám úgy is viccesen, hogy "nem kell a kamu, mit tudsz Sirandrish?" csak akkor gondolom jó stratégia lenne nekemesni nemigaz? :DDD
  Jó gyűjtögetést és szép gyűjteményt kívánok neked! Én is arra hajlok jobban, hogy ez valami tizenéves ábrándja, vagy valakinek rossz az angolja és félrefordított valamit vagy valami ilyesmi, ha meg nem akkor viszont utólag elkapunk Sirandrish. :DDD

 • kokov

  tag

  Lineage-ben úgy volt megoldva, hogy volt még egy sárga csík az élet fölött, nevezzük armor-nak már nem emléxem hogy nevezték el és először azt verte le az ellen és csak utána fogyott az életed, ráadásul ha figyelted a szerveren a ciklust, akkor a vonatkozó héten beválthattál drop-ot olyan potira ami ezt az armort töltötte, így ha volt nálad ezer ilyen poti amiről egy rakás kezdő nem is tudta, hogy egyáltalán létezik, akkor gyakorlatilag nem tudtak megölni még nálad erősebb karik sem, így vagy kinyírtál bárkit vagy nála is volt ilyen poti és 10 perc után megbeszéltétek, hogy akkor ezt most hagyjuk, inkább nyírjunk ki másokat, de kb. arról szólt, hogy kinél van több poti és emiatt kvázi csak a kezdők hullottak, mindenki őket nyírta ki :DDD
  Ha volt nálad 100db, akkor már simán blöffölhettél, hogy "te figyelj, még 1423db poti van nálam és elég csírán vered le rólam darabját látom te is töltöd magad, így ha azt veszem, hogy amíg küzdünk kilépni sem tudunk, akkor most rákérdeznék, hogy biztos hogy akarod te ezt a fight-ot?" Ha nem is vette be azonnal kb. 20 poti múlva már ő mondta, hogy oké, akkor legyen béke és utána a csóri kezdő akinél egy darab ilyen poti nem volt kezdett rendszeresen feküdni. Aztán ahogy néptelenedett el a szerver a folyamatos pk-tól már tudtuk ki a könnyű préda, így számára pokol lett a gém a szerveren, így akárhogy is lesz, biztos hogy lesz valami, amit ha tudsz akkor sima liba, ha nem tudod akkor meg szívsz. Minden játékban így megy ez. Nincs kivétel. Ha bármi előnyöd van egy pk-ból, akkor a vesztesnek tuti hogy hátránya van, hiszen hozzád méri magát. Ha semmi jelentősége, akkor meg minek...

 • kokov

  tag

  igen-igen. most, hogy mondod tényleg. Olyan régen volt, hogy már totál elfelejtettem a neveket, próbáltam felidézni kinél mit lehetett beváltani, de semmi, a nevek totál eltűntek.
  Szerintem L2-ben a legnagyobb királyság a kiülős piac volt, mert a zsúfolt város látványa, ahogy éreztette, hogy mindenki egyszerre online adott egy sajátos érzést a gémnek no meg nem volt nagy kihívás összehozni egy ütős csapatot, ránézésre látszott ki az, aki ér is valamit és volt szero ahol csak magyarok voltak. Itt a dio-ban bazira körülményes, ha nem ismered az embereket személyesen, hogy éppen pont azzal az emberrel tegyen össze négyes csapatba, éppen el is fogadja a jelölésed, hogy ismerősök legyenek, tudjon angolul vagy magyarul és éppen online legyen, amikor neked is jó stb. stb. stb. szóval ha igazán szivatós küldiket akarnak, akkor arra alkalmas random összeismerkedett csapatból nem sok lesz. Szerintem tömegével menekülnek solo-ban farmolgatásba és egy pillanat alatt kihal minden, de ne legyen igazam.

 • kokov

  tag

  A dióról beszélek. Ez a dió topic nem? Másfél hsz-ben kitértem az L2-re látókörszélesítő jelleggel, ezért kár volt leoffolni. Picit lehetnél rugalmasabb.
  Nem akarnak amúgy kockát, amiben itemeket lehetne összegyúrni? Nekem az bejött az előző részben. Az lenne csak a fincsi, ha különböző legend cuccok statját egymásra lehetne pakolni.
  Kéne valami extra ebbe a játékba, mert a gyártás része full béna. Nem egy ember mondta, hogy a kovácsot egyáltalán nem is használja és mégis fullos a karaktere. Még a gemeket is AH-ban veszik egy csomóan. No meg mi van a charmokkal? Mindenki üres inventoryval farmol, annak se maradt sok jelentősége azon túl, hogy egy szemetesláda... passzív skilleket hogy lehet moddolni, ha charmokkal nem? Kevéske ez az alapverzió a sokadik patch után is. Picit izé... khm... lehetne benne több ha már ekkorát kaszáltak vele, hogy minden létező rekordbevételt megdöntött.
  Nem fikázom, csak ilyen egyenkarikkal mit akarnak pvp-t? Nem lesz az soványka?

 • kokov

  tag

  Gondolom ebben a felállásban vagy mindent elrontanak vele, vagy kb. senkit nem fog érdekelni, de akkor meg minek dolgoznak vele? Kár az időért nem?

  Inkább a charmokat hoznák vissza legalább a passzív skillekre, azokat legalább mindenki ismeri az előző részből és adnának egy kis teret végre. Most egy képernyőre le lehet írni hogy lesz a legütősebb egy kari a patch után, ezt az első fan oldal meg is teszi, mindenki megkuksizza, jól felmegy a vonatkozó itemek ára aztán szevasz. Kezdődik az online kereskedés, így még azelőtt ég ki egy módosítás mielőtt játszani kezdtek volna a játékkal a playerek. Marha nehéz így frissen tartani egy játékot. Saját magukkal tolnak ki. Jó mondjuk ilyen bevételek után lehet pont lexarják, de ha csak a profitra mennek akkor meg hagyják így ahogy van és ne azzal vakítsanak, hogy az xy patch-ben mi lesz, hanem azzal, hogy Diablo 4 coming soon és jöjjön évente, mint a COD. Így is lehet, de ez, ami most megy mindkettőnél rosszabb szerintem.
  Lehet, hogy én vagyok türelmetlen, de lassan már jöhetne egy épkézláb kieg.

  (#2559) Agro

  Ahogy írod a szerveren múlt. Nem azon, hogy ki mennyit játszott, így teljesen meddő lenne bármilyen vita amellett, hogy off is. Örülök, hogy tetszett. Szerintem sem volt rossz gém. A gépigényért meg külön grat járt neki.

  [ Szerkesztve ]

 • kokov

  tag

  Uhh, köszi, pont amut néztem tegnap.
  Ezek az itemes lenyúlások... Nem túl hihető, hogy ezt csak így lehet megoldani technikailag. Úgy értem, hogy oké frissítsenek, persze, tök jó, na de ne így egyenként, mert így az az érzésem támad, hogy inkább cél az AH pörgetése, mint a játék jobbátétele. Nyilván ki kell valahogy csalni a piacra azt a goldot ami százmilliószám csücsül egyes emberek inventoryjában és ezt csak úgy lehet, ha jobb cuccot dobsz be a piacra annál, mint amit hordanak, de hogy ezt miért nem lehet egyszerre minden cuccra meglépni azt nem értem. Ti értitek?
  Így mindenki ugyanazt akarja lecserélni egyszerre, ami miatt az ár a túlkínálat miatt óriásit zuhan a régi maximumon, mert ott mindenki eladni akar és a hatalmas kereslet miatt óriásit nő az új maximumon, mert mindenki olyat akar. Ha egyszerre lenne új, jobb cucc mindenből, akkor ez sokkal szebben eloszlana, mert azért arra nagyon kevés embernek van elég goldja, hogy mindent cseréljen egyszerre topra. Ha meg vásárol goldot a cél érdekében az a Blizznek meg csak jó, szóval nem értem, hogy ezt miért így csinálják, hogy most éppen gyűrű meg amu, de csak miután már az 1100DPS körüli full statos legendeken akkorát buktak emberek, mint a Rottenbiller, most például ezt a kettőt legalább miért nem lehetett összevárni?

 • kokov

  tag

  De fix statokkal meg mitől pvp? Pont a statkülönbség a lényeg nem? Most arra vagy kiváncsi, hogy kinek erősebb a karaktere vagy arra, hogy kinek van többgombos egere?
  Ha van a wizemen +30% mov speed amennyi sima liba lehet és nyomok egy teleportot meg elkezdek szaladni mire kapcsol a tag már kifutottam a képernyőről és be se tud rántani :DDD á nem jó ez sehogyse. Ez vagy ilyen vánhites kezdőmészárlás lesz, mint a kettőben vagy senkit nem fog nagyon izgatni... ott indul, hogy akinek gyengébb a gépe és kisebb felbontáson játszik már rajta is van a hosszú cicin, mert én még látom fullHD-ben, de ő már nem lát a saját képernyőjén meg az egér meg a többi... hol itt az ügyesség? :)

 • kokov

  tag

  Persze aztán fellépsz kb. délután egykor, amikor tuti, hogy a 6-10 évesek vannak fennt, akiknek 5 órájuk volt a suliban, tehát egykor már otthon kockulnak. Elpicsázod őket százszor és te vagy a king? :D LOL

 • kokov

  tag

  óóó, ezen a szinten a dió már annyi sebből vérzezne, hogy... hagyjuk. Ezért is monom, hogy a pvp helyett inkább charmokat kéne villantani, L2 idekeverése egy szinten túl már értelmetlen, nem is ez a műfaj, tök más sportág, a dio maradjon csak Hack N' Slash nincs azzal baj, csak akkor ne akarjanak már pvp-t bele...

  (#2603) Agro
  szép gondolat, de azért naivak ne legyünk már

  [ Szerkesztve ]

 • kokov

  tag

  "csak teljesen külön kell választani a jelenlegi rendszertől"

  Ezzel te is azt írod, hogy a jelenlegiben tuti, hogy szar lesz, csak más szavakkal. Oké, persze legyen mégtöbb jóság, csak hogy? Megy az ötletelés, de halva született ötlet szerintem. A kettőben is gáz volt, itt is az lesz. Kár reménykedni.

 • kokov

  tag

  Tarts pesszimistának, de úgy sem fognak annyit a pvp-be beleölni, hogy az külön világ legyen. Ez kábé kézbilibelóg kategória szerintem.

 • kokov

  tag

  Nem biztos, hogy csak a pvp bukik, viheti az egész gémet is. Attól függ mit ad a pk.
  Csak abból indulok ki, hogy mi van ha van a wizem kezében egy Chantodo's 2 set. (force+will)
  Ott indul, hogy azt veszek fel hozzá, amit akarok, semmi set megkötésem nincs és van a kezemben még egy közepes setnél is:
  >1500-1700DPS
  >+600-800 int
  >+att speed, chc, chd dögivel, de nagyon-nagyon csúnyán nézd csak meg
  >külön chc a varázslatomra
  >no meg a többi sallang vit meg hasonló hasznos dolgok

  és ez csak egy 2 set és simán öltözhetek kedvemre mondjuk még +30% mov. speed is akár amivel szaladhatsz utánam pvp-ben. No persze az irgalmatlan további att.speed, int, chc, chd stb. szóval az egyéb DPS tuning mellé hála a legend cuccoknak amik annyira már nem is horror drágák.
  Azért két item összejöhet akár mázliból is. Most akinek van a kezében perpill egy ilyen jóféle set és lesz bónusza a pk-ból az úgy elpattan a többi wizardtól mint a bolha meg azért elég nehezen hihető, hogy az ügyességen múlik, mert ha egy barbár nem csap le egy ilyet pár ütésből, akkor mégis hogy nyírja ki ... ügyesen. Aha. Vágom. Itt vagy ilyen párhites killek lesznek, vagy olyan lesz, mint a kettőben. Akinek ott bejött az majd pvp-zik, de lássuk be nem volt valami jó. Mentek az egy hites fülesek.

 • kokov

  tag

  Nálam az nerf ha nem kapom meg 100%-ban azt, ami az item alá van írva, de ezen nem veszünk össze. Hívjuk annak aminek akarod.
  Az lehet hogy most is így van, de mivel bazira nem érint és csapatban ráadásul hót felesleges a magas mov.speed ezért nem is nagyon izgat, mivel nem is fog érinteni. Solo-ban totál a DPS-en múlik a gém perpill Diabloig. Hátra lehet szaladni, de arra minek? Előre is lehet, csak arra meg nem érdemes. :DDD
  pvp-ben viszont más lesz a szitu, főleg ha lesz olyan vari amit úgy tudsz elküldeni ha a másik karakterére klikkelsz, mivel akkor könnyen lehet, hogy mire az egérrel eltalálod addigra úgy jársz, mint 70-ben az egerek.

 • kokov

  tag

  Bőven elég nekem az 1 item ami dob 12%-ot a mozgási sebességre (cipellőm). Nem kell több az archon tartásához nekem. Onnan meg már, hogy a mobcsapatok között elég rövid idő alatt teszem meg a távot és így simán tartom az archon-t a magas DPS miatt gyakorlatilag tökmindegy, hogy még hány %-ot dobok rá így is meg úgy is ugyanott vagyok, max több időm van megnézni a földön hátramaradt cuccokat ha mégtöbb van... nem nagyon érint meg a limit. Értem amit írsz, de nem hoztál annyira lázba vele, hogy rohanjak még mov.speed-es itemet nézni.

 • kokov

  tag

  Ja meg még annyi, hogy csapatban meg azért fogy el az archon mert megölik előlem a mobokat a csapattársak vagy mert én nem ölök elég gyorsan, mert beleakadok valami combosabba szóval ott is tökmindegy, hogy gyorsabb vagyok e vagy nem. Ez a limit pvp-ben már érdekesebb lehet, de azzal egyelőre még csak fenyegetnek minket hogy lesz.

 • kokov

  tag

  Bazira nem érint a limit és nem is fog, mert hót felesleges nekem a magas mov.speed. Ez a két állítás hangzott el részemről.
  Egyértelmű Kapitánynak egyértelműen szövegértelmezési problémái vannak, ha ezt úgy értelmezte, hogy szerintem teljesen felesleges és szükségtelen a mov.speed intézménye a játékba.

  Én nem érvelek mellette vagy ellene, csak leírom a tapasztalatom beleírva azt is, hogy wizard karakterrel szereztem. Erre te minden alap nélkül olyasmire reagálva, amit nem írtam írsz egy hsz-t, mert előtte kitalálod, hogy én biztosan alkalmatlan vagyok arra, hogy saját tapasztalatom legyen és majd te leírod a tutit helyettem, de közben engem azért kvázi lehülyézve. őőőő, nem navigáltál te véletlenül a kabbefa.com oldalra? Indíts blogot és írd le ott az egyértelműt, ha neked csak ez megy, mert ott nem kell olvasnod mások tapasztalatát. Ez fórum ember. El vagy tévedve.

 • kokov

  tag

  Ez igaz. Ott indult, hogy azt írtam "ez a nerf legyen a legnagyobb bajom". Szerintem aki tud magyarul olvasni az értette, hogy végig magamról beszélek, saját tapasztalatról és archon-t meg valszeg nem egy barbár tart, szóval végig egyértelmű volt a class is csak vannak emberek, akik nem tudják elviselni ha valaki másik class-t választ és emiatt szerinte nem az a tuti meg az egyértelmű, amire ő gondol és nekiáll kötekedni. Lehet hogy neki fontos, de vele ellentétben én nem azt írtam le helyette, hogy neki mi a tuti, hanem úgy kezdtem a mondatot, hogy "nekem" nem számít ezért és ezért. Ha erre ő azt írta volna, hogy én meg barbár vagyok és nekem meg nagyon is számít, hogy 10% vagy 25% ezért és ezért, akkor még talán valami hasznosat is olvastam volna, mivel barbárral még nem voltam. Ehelyett olvastam egy nagy nullát az att. speed-ről amit mindenki tud anélkül is, hogy játszana bármelyik class-al, de nekem azért külön leírta, mert hülyének néz, de nem csak engem kb. mindenkit és utána ő van felháborodva, ha valaki megunja és elküldi a búsba. A francért nem lehet normálisan állni a másik emberhez feltételezve, hogy ő se hülye? Gondolja hogy arra nem jöttem rá, amit írt az att. speed-ről? Ennyire hülyének ne nézzen már... a hozzáállása dühítő, de valszeg úgy fogom megoldani hogy egyszerűen nem válaszolok a hsz-ére. Az ilyeneket másképpen nem lehet levakarni, mert ő mindent jobban tud úgy is.

 • kokov

  tag

  Nekem a legnehezebb elitre is jó volt az archon+life after kill. Próbálj elfutni mellettük egy picit előre és ne hátra, hogy lásd az első mobcsapatot mögöttük, így ha ott jól helyezkedsz azon a képernyőn amin már a fehér mobok is látszanak akkor az eliteket tudod úgy sebezni hogy ha akarod közben a mobok is sérüljenek és így annyi life-ot kapsz afterkillből, hogy bele tudsz állni az elitekbe. Nyilván minél kisebb a DPS-ed annál több afterkill kell, de 2000 fölötti afterek is vannak fegyókon ami még alacsonyabb DPS mellett is elég volt nekem. Számomra ez volt a megoldás teljesen átlagos armor és res mellett is működött, nem kellett nagyon tápolnom őket még kevesebb DPS mellett sem. Én nem tudtam elérni, hogy az elitek ne verjenek le rólam túl sok HP-t, lehet hogy nem is lehet elérni, vagy csak annyi goldért amennyi nekem nem volt.

  Jellemzően a falasok és a magukhoz rántós alulról felégetős reflexes genyók, akik engem a legjobban szivattak valahogy nem szivattak úgy meg ha előre mentem feléjük és nem visszafelé menekültem. Ha visszafelé indultam a legszarabb helyre kaptam a falat vagy bármi mást azonnal és utána már nem volt esélyem elmozogni messzebbre. Azon a képernyőn kellett lemeccselni a dolgot. Csak akkor érte meg hátrálni ha éppen nagyon lassan haladtam előre és időben meg tudtam fordulni, ami miatt csak az egyikük állt rám, de mivel archon-nal mindig sietek így általában benyaltam őket így maradt az előremenekülés. Meglepően sokszor bejön.

  [ Szerkesztve ]

 • kokov

  tag

  Na jahh. Sajnos be kell látni, hogy a dia 3 egy standard gém kb. 40 óra játékidővel és ennyi. Utána már csak az emlékek miatt toljuk legtöbben, mert karakterépítésben már teljesen elavult ez a játékstílus az olyan MMORPG-k világában, mint a mai. Mindenki tudja, érzi. Max az élvezi igazán őszíntén aki kevés szellemileg vagy lusta ahhoz, hogy átlásson egy komplexebb játékot ami egyértelműen jobb. Tetszik neki, hogy ezt érti, de itt 40 óra után csak az e-pénisz miatt marad értelme farmolni. Próbálnak persze ezen változtatni, de alapvetően az a keret elég szűkös a mai konkurenciához képest amit a játék váza ad. Magam is azzal védem, hogy ez nem az a műfaj, csak ugye ott a gond, hogy amikor a dia kettő kijött, akkor még nem voltak olyan durván kidolgozott MMO-k mint manapság, amikhez akarva akaratlan is hasonlítják sokan a játékot, mert megszokták, hogy ha karaktert építenek, akkor vannak lehetőségek.
  Nagyon kéne bele valami, amitől 100 karakter százféle lehet, hogy ne mindenkinek ugyanaz a szar kelljen az AH-ban. Charmokkal moddolt passzív skillekre gondoltam amik miatt más számítana. Rúnára amivel mondjuk az str viselkedne úgy, mint ha int lenne, hogy az alapstatokat is lehessen variálni és ne az legyen, hogy ha valamin van 300int akkor az tökmindegy milyen fegyó vagy csak egy varit érdekel vagy senkit. Szóval mozgástér kéne, így olyan cső az egész. Egy L2 után már nehéz ezért a harmadik részért olyan őszíntén lelkesedni, mint a másodikért, pedig már azt is csak a fanatikusok játszották még azután is hogy végigtolták. Most aki wow-ozik az erre mit szóljon? Végigtolja aztán felteszi a kezét hogy ennyi volt? Ennyi. PvP-t akarnak még bele, hát az sem lesz megváltás szerintem.

 • kokov

  tag

  Ne viccelj, nézd csak meg milyen legend fegyókat kapsz 1-2 milláért a patch óta. Régen egy olyan 50 milla alatt nem is létezett, ha egyáltalán volt eladó az AH-ban, sőt olyan is van ami egyáltalán nem létezett. Ha semmi sem esik a jobbak közül még akkor is akad közte azért amit legalább egy százasért el tudsz adni. Egy hét alatt még rossz drop mellett is össze lehet kaparni 5 millát. Még pocsék drop mellett is egy-két hét alatt ott vagy 5 millán ne mondd hogy nem abból meg már tudsz vásárolni. Biddel szinte fillérekért Ha act3-on végig tudsz menni solo-ban, akkor csapatban tuti végig tudod vinni a jétékot, ergó te is már a vége előtt vagy ha már act2 sima ügy act3 meg még egy icipicit erős alig kell már pár dolgot cserélni. Már nincs sok hátra és kipipálod a gémet csak még nem tudod. Messze nem kellenek a top cuccok ahhoz, hogy végigtold. Túl sok kihívást remélsz még a játéktól, mert perpill alacsonyan van valami statod, pedig hidd el, hogy csak annyi az egész, hogy azt a pár gyenge itemet kicseréled egy középszarra.

 • kokov

  tag

  Gondolod, hogy ebben a keretben van annyi, hogy apró töltögetésekkel 10 évig kitartson? Én még 10 hónapot se nézek ki belőle. Nem azt mondom, hogy senki nem fogja 10 hónap múlva tolni, biztos lesz pár fan, de elég ha csak egy ilyen játék kijön, amibe több mozgásteret tesznek és a diablo úgy kihal, mint a pinty. Azért szerintem a diablo eladási adatait látva páran felhúzták a szemöldöküket. Számíthatunk pár hasonló játékra a közeljövőben az tuti biztos, mert sokan akarnak keresni a játékiparban és mindegyik konkurens játék készítőit az izgatja, hogy nekünk playereknek mi nem tetszett a dio3-ban és ha egyetértesz vele ha nem a legtöbben mmo-hoz hasonlítják amikor kritizálják. ;]

  [ Szerkesztve ]

 • kokov

  tag

  idézek magamtól:
  "Magam is azzal védem, hogy ez nem az a műfaj,"

  Szóval tisztában vagyok vele, hogy nem mmo. A gond az, hogy nem én hasonlítom mmo-hoz hanem a playerek többsége aki
  1, A Diablo2 idején nem volt player
  2, MMO-kon nőtt fel és neki alap, hogy tágabb keretben operálhat.

  Attól, mert nem mmo egyébként tényleg lehetne bővíteni a lehetőségeket. Le is írtam mire gondoltam.
  Lehet azért kardoskodni, hogy márpedig ez így elég és 10 évre előre el vagyunk halmozva ígéretekkel, de szerintem nem bűn elhinni, hogy nem csak a diablo3 van a világon. Könnyen lehet, hogy van/lesz jobb, ami szintén nem mmo hanem pont olyan, mint a dio3. Annyira nem nagy dobás ez a felülnézetes grafika, hogy ilyet csak a blizzard tudjon. Ott indul, hogy ha egy konkurens cég nem központi szerveren oldja meg az egészet, akkor már előnyben is van. Mert nem szivat a lag és nincs olyan, hogy solo-ban játszom, felhívnak közben telefonon és mire végzek hiába a pause az az üzenet fogad, hogy kidobott a szerver és kezdhetem elölről. Nem mmo, de attól még lehet belepakolni bármit. Az mmo sem úgy született, hogy benne volt minden ami manapság már alap. A Diablo egy nagy név, de nem ez a játék tette naggyá, szóval nyugodtan lehet kritizálni. Sokan meg is teszik. Nyilván azok a dolgok hiányoznak nekik, amiket más játékokban megszoktak. Miért baj ez?
  Ahogy fölöttem írják nekem is az az érzésem, hogy egyébként olyan dolgokkal "bővítették" amiknek eleve benne kellett volna lenni már a megjelenéskor. Ahhoz képest, hogy milyen hosszú időn át fejlesztették se nem hosszú se nem komplex. Az egyetlen igazi (valószínú óriási befektetést igénylő) fejlesztés az AH, ami meg úgy kudarc ahogy van. Nem győzik manipulálni, hogy ne omoljon össze. Lehet hogy egyeseknek profitábilis, de az a játékélményen nem oszt nem szoroz.

  Más dolog kedvelni egy játékot és szemellenzővel feltétel nélkül imádni. Én is játszom még vele, de attól még kritizálom is. Ha ezért nekem estek itt páran attól sem fogok sírva fakadni. Arra figyeljetek, hogy magatokat is minősítitek vele.

 • kokov

  tag

  Nekem ahhoz hogy tetszen nem kell, hogy milliószám megvegyék a vonatkozó játékot. Akár "bukta" is lehet, mert ezt a diablot egy alapjátékkal meg lehet verni játékélményben szerintem. Nem kell hozzá óriási áttörés. Ha százezer elkel a konkurensből, ergó bukta akkor már egy szerver tuti lesz, ahová az offline felépített kariddal fel tudsz menni, tehát lesz élet a multi részében is. Max ha messze van fizikailag, akkor a ping miatt szívok, de százezer eladott példány után már lesz online ember a multiban is, az a százezer meg globalshipping lótúró. Egy meggyőző ingame videó a youtube-on többet hoz állítom. Olyan nagy marketing meg hírnév tuti nem kell hozzá. Apropó pont az az egyik leggyakoribb kritika a játékkal szemben, hogy egyáltalán nem érződik rajta, hogy ennyien megvásárolták. Én se érzem, szerintetek érezhető? A közösségi moduljait szídták sokan a legelején, hogy nincs külön országra, nyelvre privát csatorna a csetben és így körülményes megtalálniuk egymást a HC gamereknek stb.
  Kicsit az az érzésem van, hogy rengeteg humán erőforrást elvisz a Blizznél az AH kézbentartása és üzemeltetése és amire kéne arra meg nem marad.

  (#2787) Zan

  Lehet, de van egy egészséges fejlődés minden játékban. A D2 idején még elég volt ha végigmehettem egy aszfaltcsíkon, most meg már komplett város van, kerettörténet, külön küldetések meg a jóég tudja még mi egy autós játék címén, lásd GTA4 meg a többi. Az ember megszokta, hogy egyre többet kap, mert fejlődik az iparág. Olyan sokáig fejlesztették, hogy azt hittem, hogy kiböjtöljük, de ha megjelenik akkor aztán... most meg nem azon gondolkodom, hogy mennyi mindennel több, hanem azon, hogy ha az AH-t leveszem, akkor van e ebben a részben egyáltalán annyi, mint az előzőben volt a kieggel. A grafikát feljavították egy kicsit...

  [ Szerkesztve ]

 • kokov

  tag

  Ezeket számgéppel végigegerészni hogy van türelmük... vagy be vannak közbe tépve, vagy én nemtom hogy van hozzá türelmük, de ha kész, akkor kezdheti a következőt gondolom...

 • kokov

  tag

  Szerintem azt akartad írni, hogy egy normális játéknál az a megszokott, hogy a nehézségi szint emelkedésével nő a jutalom, itt meg pont fordítva van. A DPS emelkedésével, azaz a nehézségi szint csökkenésével nő a jutalom esélye, holott csökkennie kéne. Ez az, ami alapvetően fals a rendszerben.

  Minél könnyebb, annál több az esély arra, hogy mégkönnyebb legyen :F érthetetlen. Sajnos teljesen igazad van. Olyan a szabály, hogy ha alacsony DPS-el (azaz hard-on) esve-kelve eljutsz a végéig, majd hatalmas bravúrt bemutatva leküzdesz egy boss-t a jutalmad a nagy semmi. Ha 140DPS-el, (azaz very easy fokozaton) csukott szemmel, háttal végigmész egy act-on természetesen halál nélkül, akkor esnek a set-ek meg a legendek, de minimum egy-két millás rare.

 • kokov

  tag

  Mi értelme azokat jutalmazni akik már végigvitték a játékot? Nem az lenne a normális, hogy a fullos karit érd el a játék végére?
  Most a gagyi karakterrel végigszenved mindenki, aztán jön a farm, ahol meg a "minél egyszerűbb végigmenni egy act-on, annál jobb az esély a jó drop-ra" című történet van. Szerintem meg ez a hatalmas nagy baromság. 1:1

 • kokov

  tag

  Mi abban a küzdelem, hogy találok egy hülyét, aki az AH-ban fél milla BO-val árul egy itemet, amit 4 milláért el tudok adni miután lecsaptam rá, majd a keresett pénzből veszek magamra jobb geart? Semmi.
  40k DPS-el meg 20k HP-val farmolni act2-őt, na az küzdelem. Van értelme? A világon semmi.
  Kilóg a lóláb. Én, aki a 68k DPS-el farmolom act2-őt árulom az AH-ban a tesco-s geart mert az nekem esik és nem annak, akinek kéne. Kezdtem a hétvégét 6 millával, zártam 10 millával. Ha nem játszottam volna csak az AH-ban forgatom a 6 millám már 15 millám lenne simán, csak mivel amikor még csak 40k DPS-em volt és már a könyökömön jött ki az act1 kénytelen voltam kereskedni már bazita nincs kedvem. Már átestem a holtponton, régi AH-ban azokkal az itemekkel amik manapság esnek már kb. 50 millám lenne simán, most van 10. Ez van.
  Kb. 20 milla körül megveszem az új legend páncélom ami még pár óra farm, azzal felmegy a DPS-em 75k körülire és ugyanezt játszom majd act3-ban és árulom a picit drágább geart. Szerintem ennek semmi köze a küzdelemhez. Vagy gondolod, hogy 68k DPS-el küzdök act2-ben? Be a kör alakú teleporton a sivatagban, aztán benyomom az archon-t és végigrepülök 5/5 végig befigyel és ennyi. Úgy küzdök hallod, hogy majd össze szarom magam. Ezért jár nekem a drop. :DDD A srácnak nem jár semmi, amiért kinyírta Diablo-t.
  Tudnék menni act3-ban is simán már most is, de az nehéz, előfordulhat, hogy meghalok egy kis hülye kamikaze démontól, aki nekemszalad és felrobban. Fogok act3-ban küzdeni? Ki fogom fizetni a goldot, amivel a javításért lehúznak amikor az elitek csak kéket dobnak 10-ből 7-szer? Act2-ben meg minden elite 2-3-4db sárgát dob és a javítás filléres? Hülyének nézel?
  Vagy farmolok act2-őt vagy kereskedek. Ennyi. Minden arra motivál, hogy ne küzdjek és a könnyebbik végét fogjam meg.
  Nem tudom, hogy te játszottál e már jó MMO-val, de az pont arról szól, hogy csapatban csináljátok meg a legnehezebb feladatot is és nem arról, hogy a lusták (AH-ban kereskedek) meg a bénák (140k-val akthármozok) járjanak jól.

 • kokov

  tag

  Magyar szokás, hogy ha egy kritika ül, akkor jön a hülyézés. Nyugi srácok nekem is egyre jobb a drop-om és nekem is meglesz ugyanúgy minden, ami annak megvan aki 200 órával előttem jár. Ettől még igaza van a modi srácnak abban, hogy rossz a szabály. Lehetne ezt élvezetesebben is szabályozni hogy ne kelljen kereskedni, csak akkor nem az AH-ról szólna a játék. Attól, mert lehülyéztek még igazam van az előző hsz-emben. Az halad előre ebben a játékban, aki a könnyebbik végét fogja meg és a könnyebbik úton szerez goldot. A legkönnyebb persze megvenni a goldot valós pénzért és a játék végére ugrani egy lépésben csak ezt a témát azért nem hoztam fel, mert aki vásárolja a goldot az már nem is ember, hanem növény. Próbáljátok ki, hogy lementek 1 milla alá. Egyből fogtok kapni 8db spam-et, hogy hol vásárolhattok goldot jópézé,' de ááá nem, ez a játék nem a pénzről szól, csak merő véletlen, hogy pont akkor jönnek a spam-ek, amikor nincs goldod. :DDD A szupertitkos accod-ról valahogy mégis kiszivárog, hogy nincs benne gold, de a blizz-nek ehhez köze sincs :)) Jaaaj srácok, most kit néztek hülyének? Magatokat vagy engem? Csak egyszer fordult volna elő, amikor minden goldom elköltöm, hogy nem kapok azonnal spam-et, csak egyszer baxki, de mindig kapok. Amikor meg 10 millám van, mint most akkor meg nem kapok. Ki érti ezt...

 • kokov

  tag

  1, végigvittem már inferno-t
  2, folyamatosan fejlődök és egyre több a DPS-em
  3, egyre jobb a drop-om

  4, Az előző 3 pont nem jelenti azt, hogy nem kritizálom azt, ami egyértelműen rossz, hanem beállok a sorba nyalni veletek a nyeles fagyit és közben várom, hogy RMAH-ban essen pár EUR, mint ti.

  Ezt nyomjátok már vagy ki tudja hányszor ötezer hsz-en át, de egy tucatszor betelt már a topic. Olyat káronkodok itt, amilyet akarok, mert nincs modi aki képes lenne végigolvasni ezt az irgalmatlan mennyiségű szájtépést a semmiről. Ezerszám írjátok a hsz-eket. Ügyeletben, de frankón ügyeletben leoltjátok veszett falkaként egyszerre megrohanva azt, aki kritizálja a játékot, miközben bevalljátok, hogy csak az RMAH miatt farmoltok már réges régen és semmi másért és eszetek ágában sincs 200 millát költeni arra az itemre ami egy picitt jobb annál, mint amit viseltek, inkább eladjátok a goldot EUR-ért ugye mikromanus? (mintha ezt pont te írtad volna, hogy tuti nem költesz rá 200 millát te vagy sirandrish tökmindegy), de aki nem ezt teszi bármilyen okból az nálatok vagy hülye vagy béna vagy mindkettő, de fel sem merül, hogy esetleg nem farmolt még annyit mint ti és amiatt áll másképpen, mint ti. Egy biztos, hogy szerintetek a Diablo3 a legkirályabb játék a világon. Nem lehet, hogy csak ti vagytok túl csórók és emiatt áll ennyire attól a pár EUR-tól a cerkátok? :DDD Oké a könnyű lóvé mindig fincsi, belátom, de attól még lehetne jobb játék ez a Diablo3. Végigtolom, ha már kifizettem és miközben tolom leírom róla a véleményem. Ha valaki beleolvas a fórumba azonnal látja, hogy ti olyan szinten vagytok elfogultak és olyan szinten imádjátok szemellenzővel ezt a gémet, hogy a véleményetekre nem feltétlen fog adni hiába hiszitek azt, hogy a mennyiség a döntő és ha leírjátok ezerszer, hogy hibátlan a játék akkor tényleg hibátlan lesz. Ezer sebből vérzik a Diablo3, ami nem is csoda, mert az első RMAH-s hack n slash.
  Nyilvánvaló, hogy nem az utolsó.
  Az a tanulság, hogy RMAH-s játékot a megejelenés napján kell kezdeni, ha nincs időd naponta minimum 4-5 órákat tolni, mert annyi számgépfüggő kocka él Európában is, hogy másképpen csak a sokadik hullámban leszel és nem te fogod kínálni a legjobb cuccot az AH-ban.
  Egy ilyen játékban az kínálja az AH-ban a legjobb itemet aki a legtöbbet kockul előtte vagy aki botokkal csal. A többi meg csak rizsa a szerencséről meg a többiről. Egyébként előre elkeserítek mindenkit, hogy a tapasztalatokat felhasználva a következő játékban mégkevesebbet fogtok keresni, mivel a blizznél nem az a cél, hogy ti keressetek, hanem az, hogy ők keressenek.

 • kokov

  tag

  Nem kell mentegetőzni! Tedd ki a szejrét azé van! De ne vakítsál engem azzal, hogy te hogy imádsz végigmenni háromezredszerre ugyanott. Én is tolom, vágom mi van. Most mit kéne mondanom? Ú tényleg, igazatok van. Nagyon király. Hétvégén végigmentem act2-őn kétszázadszorra és hallod akkora király volt. Esett két olyan offhand amit el tudtam dobni fél misiért ja meg perfect star reci kiscsávó, majdnem egy millát ért hoppá... mekkora király vagyok. Ugyan már. Teljesen nyilvánvaló, hogy zéró esélyem van arra, hogy essen egy fullos statú set/legend item így azt fogom megvenni az AH-ban a farmolt goldomból, amit más már elad, mert neki van jobb és ha majd azzal az itemmel eljutok ara a DPS-re ami ahhoz kell, hogy kimaxoljam az esélyeimet a jobb dropra act3/act4-ben is, akkor majd esetleg elkezd majd csak a szerencsén múlni, de mivel addigra már milliószám tart más is ott ahol én így megint kitalálnak valamit, hogy ott azon a szinten már ne essen nekem egyenlő eséllyel a top end item csak feljebb essen top cucc, ott ahol én csak nehezen haladok majd, ami miatt nem 5/5 leszek így nem nekem esik majd a szajré mf-es gear-ben sem, hanem annak aki nekem a régi cuccát eladta az AH-ban és a fullosabb gear-je még mf-es is. Szóval aki későn kezdte és nem fizet az aranyért az szopóágon van.
  Nincs gond a szerencsével, ha nincs manipulálva, de ez a rendszer is a lehúzásról szól.
  Ez ugyanolyan, mint amikor egy brókercég hagyja hogy valaki keressen, felfuttat egy jóképű srácot, hogy porsche-val járva adja az arcát, hiteles, mert ő maga is elhiszi, hogy ő a fasza csávó és neki bejött az élet, adja az arcát közben meg száz másik lúzert jól levesznek aki el is hiszi, hogy ez így megy és majd neki is lehet porsche-ja ha befektet. :DDD

 • kokov

  tag

  igenis jobban feláll a cerkám havi 60-80K HUF + bevételtől mint attól hogy 2300 helyett 2350 STR-em legyen..

  Ezt mondd akkor te is és ne állj be a sorba hülyézni meg bénázni azt, aki szóvá meri tenni azt, ha nem tetszik neki valami .

  ilyen világmegváltó gondolatokkal még mindig ACT2-n rostokolsz?

  Mi az hogy még mindig? Te ugyanúgy act2-őt farmoltad annyi órával, mint amennyi most nekem van. Mire olyan nagy az arcod?

  Végig tudom nyomni egyedül act3-at is simán, csak nem jobb a dropom ott mint a kettőben, mert nincs 5/5-ön a bónusz rendszer és adott idő alatt kevesebb sárga esik meg többe kerül a javítás.

  (#3227) persil

  Igen képzeld act4 még csak multiban van meg végig, de akinek így van meg az béna és az végig se vitte, de amikor ti tartottatok itt, akkor még az a duma ment, hogy "act4-et nem solo-ra találták ki" és amint végigmentetek csapatban "nekem megvan inferno" nyálveréssel kezdtetek minden hsz-t, kedvem lenne belinkelni az akkori hsz-eket, amiket írtatok. Most hogy már 200 órával odébb vagytok azóta mostmár aki egyedül nem tud végigmenni act4-en az béna duma megy.

  Nem mindenkinek van ideje ennyit poshadni előtte. Most komolyan ezen akartok rugózni? Senki sem bénább nálatok. Ez a játék full könnyű. Semmi köze az ügyességhez. Adott gear-ben egy ötéves is végigtolja.

  [ Szerkesztve ]

 • kokov

  tag

  Igen itt csak extrém profi emberek vannak, akik 25k DPS-el végigmentek egyedül egész inferno-n, de nem most hanem még az ilyen meg olyan könnyítés előtt, amikor a moboknak kétszerannyi HP-juk volt mint most. :DDD :R Kedvem lenne persze kiszámolni, hogy ekkora sebzéssel hány órán át üthetnének pár boss-t még most is, nemhogy akkor, de mindegy.
  Nem azért van jobb gear-jük, mert több mint 500 óra van a karakterükben, hanem azért mert én béna vagyok. Ez is világos.
  Egy lényeg van: itt mindenki profi aki szerint a diablo3 a legjobb játék és 500 órákat kockul előtte és mindenki hülye meg béna aki szerint annyira azért nem jó, hogy más gémre rá se nézzen vagy netán élete is legyen mellette.

 • kokov

  tag

  Itt vagy te is. Ne tömjénezd magad!

  :DDD Ez jó volt. Felröhögtem.

  és vagy nyolcszor lecsapott mielőtt egyszer sikerült

  ...de tudod miért? Mert béna vagy. :DDD nem azért mert kevés volt a gear-ed, hanem azért mert béna voltál. Remélem érzed, hogy miért írom ezt.
  Mostmár vannak olcsóbb gear-ek, de azért egy olyan, amivel wizzel röhögve lehet farmolni act3/act4-et azért még mindig nem olcsó. Ha meghalsz párszor akkor meg csak kéket dob, ergó alig farmolsz goldot, nem lesz pénzed jobb gear-re, szóval ha könnyebb is manapság az alapfelállás nem változott. Gear nélkül nagyon nehéz tud lenni. Nálam az van, hogy act4-ben nekemfut a boss és azonnal kereszt. Attól függ mikor fut nekem, de volt hogy csak az élete egynyolcada volt már csak meg így magasabb DPS-el le tudnám nyomni, lehet hogy most is lenyomnám tizedszerre, de annyira nem izgat. Lehet hogy páran azért csalódnak a gémben, mert nem ismerik fel a nekik való gear-t én nem tudhatom, de ha valaki "csakazértis" jeligére nekifut kilencedszerre is és lenyomja annak azért illene dobni egy nyomorék sárgát nem? A fröcsögés onnan indult, hogy a modi srác azon akadt ki, hogy nagy nehezen lenyomta diablo-t és még egy sárgát sem dobott és ha ez szabály akkor ez szerinte hülyeség. Erre mondom én, hogy igaza van. Ez, hogy csak 5 elite után garantált a sárga azoknak kedvez, akiknek magasabb a DPS-e és időben nem gond nekik végigfarmolni az actot.
  A vért izzadó kitartó lúzer júzer, aki meg órákat elszar arra hogy irdatlan küzdelem után kilencedszerre lenyomja a boss-t meg kap 3db lvl58 kéket. Iagaza van a modinak. Ez egy faxság. Ilyen hülye szabályt még egy játékban sem láttam csak itt. Ez arra motivál, hogy a könnyebbik végét fogd meg és ott farmolj, ahol semmi kihívás nincs már.
  Ezért itt sokan képesek mondatokra szedni "hogy képzelem, hogy igazat adok neki" jeligére, mert ez így van jól és mekkora baromság már az, ha dob egy nyomorék sárgát mert akkor mindenki a bossokat farmolná. Naés akkor mi van? Így meg mindenki az eliteket farmolja. Nem mindegy? Tökmindegy. Így is meg úgy is RMAH-ra farmol minden veterán, meg eladja a goldot mert "a játék része". Tisztára vicc az egész szájtépés ami itt megy. Olyan mint ha a saját kis havi 50k-ját féltené tőlem, mert ha nekem is esik item akkor több eladó item lesz az AH-ban, esik az ár és akkor neki csökken a bevétele. Most akkor ki az irígy? Én? Egy rakás ember azon remeg, hogy mennyi lesz az árfolyama a goldnak.
  Átlátszó a téma srácok. Nem kell ez a púder, nyugodtan ki lehet írni, hogy nekem a múlt hónapban volt 80k HUF a Diablo3-ból, szóval nekem így bazira megfelel minden és nem akarok változtatást. Így jó ahogy van, mert így jön a pénz. Most mit kell vakítani engem vagy bárkit így hátulról keresztbe, hogy ezé meg azé nincs igazam. Gondoljátok a Blizznél tud valaki magyarul és a PH-s fórumot lesi? Ne vicceljünk már.

 • kokov

  tag

  ...de nincs gond azzal ha keres, keressen érted csak ne oltson már, hogy nincs probléma a játékkal, meg béna vagyok, meg mit tudom én, hanem írja le az igazat, hogy neki ezért tetszik ez a játék. Ennyi az elvárásom, semmi több.
  Mi fenéért nem lehet őszíntén leírni? Minek ez a duma, amit ha a kutya megenne is kihányná? Annyira átlátszó. Szánalmas.
  Itt remegnek a dropjukért. Tőlem féltik :DDD

 • kokov

  tag

  De már megin kezded ezt a "ha neked nem megy ez, akkor inkább nyomj egy uninstallt" dumát amikor most írtad le, hogy neked se ment gear nélkül.
  Ez a duma mér kell? Ezt mondd már meg nekem!

  Már miért ne menne? Úgyanúgy megy, csak még nincs annyi órám benne, hogy meglegyen a gear-em hozzá. Most mit kell ezen rugózni? Századszorra írod le.

  Ha lesz időm játszani akkor a jövő héten kb. megveszem az új páncélom és azzal végigtolom egyedül is. Úgy Act4 fele van még hátra. Pontosan tudom mi a szitu, mert multiban végigvittem.

  Egyébként szerintem átugorva a szivatós részt még tán ezzel a gear-rel is ki tudnám nyírni diablo-t, de 3 kékért nem fogok szívni vele fél órát az tuti, mert semmi értelme.

 • kokov

  tag

  Neked ahhoz mi a frász közöd van, hogy ki mennyit keres a játékkal vagy hogy egyáltalán keres rajta

  "Lehet hogy szerinted nem jó a drop rendszer, de nekem azért tetszik, mert pénzt lehet vele keresni." Ez egy őszínte érv. Le lehet írni. Egyébként majd ha rákérdezek akár csak egy embertől is, hogy mennyit keresett a játékkal akkor tehetsz fel ilyen hangnemű kérdést, hogy nekem ahhoz mi közöm.

  Itt egyedül te remegsz a drop miatt kb 30 hsz óta

  Nagyon sok ember panaszkodott a drop-ra és ti szépen egyesével el is küldtétek a topicból mindegyiküket a náthásba, de olyan offense ment az arcukra azonnal, hogy meg se mertek szólalni. Ha jön egy csalódott hsz azonnal négyen válaszolnak rá egyszerre. Az egyikben az van, hogy hülye. A másikban az van, hogy béna. A harmadik meg a negyedik meg random magic properties :DDD

 • kokov

  tag

  Hali
  tud valaki abban segíteni, hogy minek kell benne lennie formailag egy battlenet-es hibajegy szövegében pontosan, hogy szóba álljanak az emberrel? Csak a battletag vagy más is? Emlékszem egy leírásra, de karbantartják a weblapot és most emiatt nem találom.
  Intézett már valaki ebben a rendszerben bármit innen úgy, hogy írt egy hibajegyet és arra reagáltak?

 • kokov

  tag

  Adatváltoztatás miatt. Emlékszem rá, hogy volt egy felsorolás, hogy formailag hogy nézzen ki. Magán a webes felületen már csak az van, amikor a hibajegyet létrehozod instrukcióként, hogy röviden, tömören 1-2 mondatban, csak ha nem felel meg a formai követelményeknek, akkor azt írják vissza, hogy xy hiányában a hibajegyet lezárják és nem foglalkoznak vele érdemben, mondván, hogy nem sikerül az illetőt beazonosítani a hibajegye alapján vagy valami ilyesmire emlékszem, de most a karbantartás miatt nem tudom újra elolvasni és kihagynám a felesleges köröket.
  Trollkodni nincs értelme.

 • kokov

  tag

  Képet csatolni ott nem is lehet. Azt a levelet, amihez csatoltad a személyit milyen címre kellett küldened? Akkor gondolom érdemes egyből ott kezdeni és oda írni először, vagy a levélbe bele kelett esetleg írnod valami ügyfélazonosítót, amit meg még a hibajegyes rendszerben kaptál és emiatt mégis hibajegy kell először?

 • kokov

  tag

  Akkor erre rosszul emlékeztem. Régen megpróbáltam ezt a hibajegyezést, aztán csak arról kaptam üzit, hogy lezárták és már nem emlékszem, hogy mi volt a gond vele, valahogy elfelejtődött...
  (#49363) Gorneck23
  Köszi. :R

  [ Szerkesztve ]

 • kokov

  tag

  Egy mostani kari van mondjuk 500-800k DPS között átlagban, egy lvl70-es ahogy az itemeket nézem minimum 2 millától fog kezdődni.
  Arról van infó, hogy a közösségi része mégis hogy alakul? Felteszem a lvl60-as karimmal nem lvl70-es karik fognak multizni, mert akkor semmi értelme nem lenne a jelenlétemnek, tehát a kettő valahogy külön lesz választva. Aki megveszi a kieget az utána nem jöhet a mostani első 4 act-ra csak a karakterét viheti át a kieg mapjaira, de vissza már nem?

 • kokov

  tag

  De állj, a kieg az egy új karakter meg pár új pálya nem? az összes többi az pecs amit megkap mindenki. Vagy nem?
  Tehát ha átviszed a karaktered az új mapra, ahol új itemek is esnek meg lvl70-ig felmész, akkor onnan már nem jöhetsz vissza az alapjátékba az első 4 act-ra azzal a karakterrel csak akkor, ha az alapjáték karaktereit is fel lehet nyomni 70-ig nem? Máskülönben az alapjáték megszűnne, mert vagy a kieg vásárlóinak lenne élvezhetetlenül könnyű vagy az alapjátékot használóknak játszhatatlanul nehéz.

 • kokov

  tag

  Tehát aki átmegy az elfelejtheti az első 4 act-ot, az egész eddigi játékot egy az egyben, mert bár beléphet, de semmi értelme nem lesz, mert a pajzsa megöl mindenkit anélkül, hogy ütne egyet is a karakterével? Ezt nehezen hiszem. Ha meg beléphet és multizhat és élvezhetővé tették számára, akkor az alapjátékot használó játékosoknak is lehetővé kell tenni, hogy farmolják amit a lvl70 karik farmolnak, különben nincs multi, szóval tuti hogy a lvl70 mindenki számára elérhető lesz, ahogy a paragon lvl rendszer is most éppen. Ennyi erővel ezt is tehették volna csak kiegre, mert hát 2-3 hétre minek? Szerintem ez a hájp része és átverés a fele annak, ami itt el van hitetve. Semmivel nem vesztek többet pár új pályánál meg egy karakternél, amit lehet hogy nem is fogtok szeretni...

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák