Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Pöttön

  őstag

  Ismerem ezt, én ugyan ezeket a köröket járltszottam le a monkommal, mire a woku + inna set ki esett anciba addigra megvolt a második monkomnak kompletten minden cucca bele értve a fegyvert (flying dragon) is, most már hogy előrrébb lépjek vele ahoz az unity vagy royal ring kellene anciba jó statokkal vagy az anci wave of light-os fegyver, és jelenleg ebbe untam bele.
  Bele toltam a héten nem kevés játék órát, és nem esett eddig semmi használható.
  Bezzeg a DH-mnak szinte egyből ki esett az anci kridershot baromi jó statokkal + gift...

  A sport a legjobb kikapcsolódás... "Főnök, ki az a Korporations?" SCII-Dio 3 BATTLETAG: Horiboy#2965 Psn: Horiboy1988

 • Szancsó

  aktív tag

  Hát, nem vagyok mai csirke, de mindig meg tud lepni, hogy ez a Blizz mekkora egy troll :)
  Mondom ma hagyom a barbit, majd egyszer kiesik, aminek ki kell (hiszek a randomban, mondjuk abban nem, hogy lehet implementálni...). Wiz -nek kb. második riftben kiesett ez:
  Nézegettem hogy lehetne ebből monknak dex -eset csinálni, de leginkább sehogy (alapdam + main statot is cserélni kellett volna), úgyhogy akkor vissza a barbira, ellőttem rá az egy szem lyukasztót és hajrá. Keep depths -ben tetszett, mondom futok egy riftet. Ment is, bár az én agyamnak gyors volt a tempó, de esett két zöld. Na mi? Hát persze, hogy a Wrath of the Wastes 2 hiányzó darabja, a vállas és a sisak. 2 rifttel később pedig kiesett még egy kesztyű is belőle. Jellemző, no...

  [ Szerkesztve ]

  My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.

Hozzászólok Aktív témák