Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • mikromanus

  veterán

  Az elit dam és a démonok elleni dam volt a kérdés. Már az, hogy egyszerre is érvényesül-e bossokon, vagy eliteken, amik démonok is. Egyik fórum topicban volt aki azt mondta, hogy az eliteken nem számolódik a démon bónusz, míg aki valamelyik kalkulátort üzemelteti azt írta, hogy működik mindkettő mégpedig (4% elit és 15% démon bónusz esetén): 1.04*1,15 módszerrel. Külön tipusú sebzésforrásnak minősül ez alapján. Ez mondjuk jó dolog. Azmodanon volt tesztelve.

  [ Szerkesztve ]

  Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

 • #92888064

  törölt tag

  karakterlapból kiindulva:
  unbuff:

  battle rage (+sebzés rúnával):

  battle rage + frenzy (5x4% maniac rúnával):

  szóval ezek ránézésre összeadódnak. akkor csak az soj+unity+ik belt által adott 28+4=32% bonus vs elit és 2x12=24% és frenzy sebzést szorzom meg vele?
  1,5*1.32*1.24? így nézne ki valójában? nem olvastam utána, de nekem az lett volna a logikus az első 3 képből, hogy a másik kettő is hozzáadódik, ahogy a képzeletbeli bonus vs demon, csak az utóbbi 3 nem látszik a karakterlapon, mivel nem minden ellenfélre és nem minden skillre kapom a bónuszokat az első kettővel ellentétben.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák