- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
válasz
Xirtam #64407 üzenetére
Ahogyan irtak egy full Fire set wizz T6 szint,konnyen lehet haladni vele meg szoloban is.Azert nem mindegy hogy T1 vagy T6,vagy milyen GR szintet tudsz teljesiteni.En direkt azert inditottam ezt a wizzt es kadala eleg gyorsan ki is dobalta az osszeset,ami eleg meglepo volt
-
mikromanus
veterán
válasz
Xirtam #64407 üzenetére
Amit előttem írt proci +pár buff/átalakítás.
- chaneling skillek módosulnak: alacsonyabb sebzésről indul és ha folyamatosan sebez nagyon durván felmegy. Pl:
arcane torrent: 575% fixről 400% alaptól 1010%-ig (2 sec alatt)
disintegrate: 511% helyett 390% alap, 890% 2 sec után
Ray of Frost 510%-ról 430% alap és 1240% 2 sec után- black hole buff: 360% helyett 700%
- blizzard 20-25% buff (807% to 1075%)
- energy twister +50% damage (1000% to 1525%)
- Explosive blast +50% damage (616% to 945%) + a cd is felére csökken azt hiszem. Vagy ezt kivették (6 sec most, 3 sec a patchben)
- familiar: +33% dam
- hydra: háromszoros sebzés
- magic missile: +33% dam
- meteor: 501% to 740% (+molten buff is van) -
Reinhardt
őstag
válasz
Xirtam #52782 üzenetére
Ennyit errol, hiaba a sok hp+vedelem es a magas dps, ha az embernek nincs szertencseje.
Gondoltam mielott felteszem t1-re vegigtolom az osszes bounty-t. Act V utolso "Kill Malthael" kuldetes, haladok is szepen a cel fele, erre belefutottam egy 5-os champion es egy rare packba, mindketto frozen. Gondoltam, ez igy azert nem lesz jo, atszaladtam egy fagyi kapun, mert taktikus vagyok, erre a vortexes pont visszarantott a kapuba, onnan meg csak neztem, hogy egyszer a kapu egyszer meg ok fagyasztanak.
Igy visszagondolva lehet belefert volna az idobe, hogy kilepjek 10 masodperc alatt, de en csak uvoltottem es vertem a billentyuzetet...
Mondjuk csak kerek 24 ora volt benne, de igy is fajt, foleg, hogy csak 2 oran keresztul tudtam hasznalni ezt a csodat:
Na mindegy, majd legkozelebb. -
Ivanh
senior tag
válasz
Xirtam #47431 üzenetére
" Porsche-t pedig a kispénisszel rendelkező férfiak vesznek."
hehe.... biztos tudod, ha neked porsche-d van...
Semmiféle anyagi hasznom nincs a játékból, nem tudok/tudtam vele annyit foglalkozni, és ezt a botos témát sem értem igazán, csak amit néha olvasok róla...
De az tetszett. hogy ha találtam egy jó cuccot. és jól áraztam be, elvitték goldért...
Szerintem hozzáadott a játékhoz, persze itt már megoszlanak a vélemények.
Viszont ez a fórum nemigazán tűri meg, akinek más a véleméye... moderátorostól.. -
Gorneck
legenda
válasz
Xirtam #47431 üzenetére
Egy nyomorék fejlesztő aki nem lát az orránál tovább.
Megfelelő kezekben jól működhetett volna, de erre se voltak képesek, pedig nem csillióóókat kellett volna beletolniuk.
Hogy milyen értelemről beszélsz azt nemtom...annyi változik, hogy most magamra lootolok és nem az AHba, nem érzek ettől még több késztetést, hogy odaüljek elé.
Értelmet a blizz ennek a játéknak úgy tudna adni, ha folyamatos tartalommal kötné le a játékosokat és nem hónapokig évekig uazt hagyná velük csináltatni (mondjuk a dio mindig erről szólt). Lényegében aszhem le is írtam milyen is a blizz fejlesztőgárdája és hozzáállása a játékosaihoz....hááát így 2k óra után azt kell hogy mondjam elkeserítő - bár még mindig több sikerélményem volt, mint dio2ben. -
mikromanus
veterán
válasz
Xirtam #46698 üzenetére
Szerintem kezdtek már valamit vele, meg is oldották, aztán kiszervezték alóla a vasat mer' elég lesz kevesebb erőforrás is, vagy épp ráfejlesztettek egy korábbi szar verzióra ezt-azt és visszatért a hiba.
Kiegre tuti beüzemelnek némi extra erőforrást, hogy ne legyen (vagy kisebb legyen) a gond.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Xirtam #46690 üzenetére
Persze.
Lesz a standard edition. Nesze vazze itt a játék toljad ha be tudsz lépni.
Lesz a collection edition. Azzal be tudsz lépni. Viszont akkora lesz a lag mint az állat. Első 1000 legend garantált brim. A szárnyak helyett meg szopóálarcot rakhatsz a karira.
Mindkét verzió kapsz egy üvegező kalapácsot. Amivel bug, lag esetén bek.rhatod a monitort. Rá verhetsz a kezedre, hogy ezért pénzt adtál.
Lesz még egy ultimate verzió. Ez duplája lesz a collectornak. Abban lesz egy cetli: "hülye veréb, játsz az na szerveren". -
Infranyuszi
aktív tag
válasz
Xirtam #46608 üzenetére
Én már berendeltem, de csak azért mert az alapjáték az első 800 órában nagyon tetszett. Sok újdonságot hoz a kieg, más rendszer, más skillek, más, drop, más itemek, random szörnyek, több játék mód .. ha szeretnél még játszani a diablóval akkor szerintem megéri. Persze nem az árát. hanem megéri megvenni ..
Viszont ha már nagyon szarrá untad, akkor ez a pár új dolog se fog oda ragasztani a gép elé .. Make your choice.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest