-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
Ej, de merész vagy. Neved adod a jogvédett tartalom közzétételéhez? Majd jól behajtják rajtad az elmaradt bevételüket a kiadók aa 20 látogató után:
Mivel tuti nem vették meg a Diablot emiatt ->1200 euró bírság
Mivel az aláfestő hangok és ha van zene jogvédett, így kevesebb hanghordozó fogyott a "diablo kill sounds" DVD-ből: 20 euró*20 embernyi bírság.Vagy csak én látom sötéten a dolgokat?
-
-
abéla
senior tag
Beszéljenek helyettem a tények
, ez így "simán"mpl10, de patch után radír lesz, az biztos, azzal a 400%-os buffal...
Evocation helyett, mint írtam, kinek mi kell: blur (bár itt ugyanaz a helyzet, mint az ice armorral), glassC.
Megemlíteném még a diamond skin prism rúnáját, ami a blizzard 40 arcane költsége miatt van bent, mivel kb mire leütnék, mindig benyomom az újat, így a crystal felesleges és a shards se jön mindig össze, így sztem (főleg) ebben a buildben, ennek van a legnagyobb létjogosúltsága. -
mcwolf79
veterán
Nem is értem így utólag visszagondolva, hogy a magic weapon helyett miért nem használok vmi aktív pusztító skill-t. Mert gyakorlatilag a mana ott áll felhasználatlanul,csak az armor skill és a mw viszi 2-3 percenként.Akkor már inkább megkínálom a lefagyasztott ellenséget 1-2 meteorral,vagy jégesővel.
Hmmm... Ez az armornövelő ice armor is beindította a fantáziám. Csak félek az energy shield nélkül cseppet az első ütésig védtelen volnék. Ugyebár ez 3-szor stack-elhető.Olyankor a 2. ütés az első ütés által felturbózott armort tuningolja újabb 30%-kal? -
Agro
senior tag
Az a baj, hogy pl nekem mar amugy is karcolja a 600at a chdm ket egykezessel ott mar marhara nem szamit az a +10, de pl ha az egyikbol az emeraldot kiveszem akkor is 500 marad es azert az nem mind1 hogy pl a ruby segitsegevel az 1040 dps fegyombol lesz 1280. Igy az meg a maradek 500 chd melett is magasabb sebzest produkal mint az 1040es 600al.
-
Face8814
őstag
Nézegettem is már a chesteket. A páncélon kb buknék olyan 10-15k DPS-t.
Ha másik vonalon idulok (gatya, bracer) akkor egy 250 Int-es braceren nyernék 6k DPS-t. A gatyákat majd vasárnap megsasolom, mert nem leszek gép közelben hétvégén, úgyhogy addig marad a remény hogy elmegy valami AH-n és lesz zseton a cserére.
Köszi a segítséget.
Szerencsés vétel.
szerk Szerintem kénytelen leszek megvárni mert lehet nem is lesz addig zsetonom.
-
Face8814
őstag
Hát, az össz cuccom nem volt összesen 60 millió, így ha visszaosztjuk akkor kb ez az 5-6millió/item ami nekem a tescos mértéket jelenti.
A cm-builden már agyaltam, de a LoH vagy LS növelés már nem az én árérzékenységemnek való. Az AS-t még fentebb tudnám pofozni (ezért is akarok többek közt Inna nadrágot), de az előbb említett LS vagy LoH hiánya miatt nem biztos hogy életképes lennék.Továbbra is nézegetem az amukat, de Tal R.-ban találok csak olyat ami számomra megfizethető és DPS növekedést hozna jelentős VIT veszteség nélkül.
A nadrág kérdésében meg ahogy fentebb is írtam cserét tervezek, de ehhez kellene találnom plusz Vit-et máshol. Ezért jönne képbe a Zuni csizma, amihez még gyűjtenem kellene, vagy az AH-ban árult kb 6mgold értékű cuccomat kiárulni. Így lenne nagyságrendileg 8 misim, amiből kis szerencsével és nagy kitartással vehetnék egy új lábbelit.
Ha ez megvan, akkor a mostani eladásából és némi farm mennyiségből - karöltve óriási szerencsével - jöhet az inna gatyó.
Valahogy így képzelem a jövőmet. -
abéla
senior tag
Ha meg archonságban utazol, (relatív) pici pénzből oh-gem/bracer upgr., többől: amu (nem feltétlen Tal R., de a hasonló rare-k talán még drágábbak), esetleg egy allres/armor zuni chest (dps bukó, de lehet nálad nem is az a gond) vagy mindezek együtt
.
Sok mani esetén meg re-gear : cuccok sztem alapvetően jók, csak mindből jobb roll, meg talán gatyánál kellene eldönteni hogy allres/armor vagy inna-s dps vonalat választod. -
Edge
veterán
Duel-nél mindig úgy kell gondolkodni hogy amit összeraksz buildot az szivatós legyen és ha lehet te üss elöször és akkor 1hitelj.
Wiznek is vmi autoaim skill kell pl magic missle-seeker vagy disintegrate a chaos runával, de ilyen a thunder storm is ez sztem képernyőn kívülről is képes 1hitelni.
Én kipróbálnám az archont azzal a rúnával ami +1600% dam-os robbanást csinál ha benyomod archont, ez akkor lehet jó ha vkire ráteleportálsz vagy közeledbe kerül benyomod és ha amúgy is jó nagy dps-ed van ez instant death lehet az ellenfélnek.De ma remélem már én is bejutok PTR-re és kipróbálhatok pár dolgot mert sokszor van az a tipikus: ahogy Móriczka elképzeli...
-
Sirandrish
legenda
Igen..a srác elég komolyan utána járt a dolgoknak..
Minden területre külön bement ACT3-ba és megnézte hogy hol jön a legtöbb EXP általában, ergo hol van a legtöbb mob..
Elit meg ugye mindig random..minden területem van 1 garantált, a többi gratis..
Nah..a lényeg hogy az 5 legjobban jövedelmezőbb helyet (exp - mob - drop[ugye minél több a mob annál több a drop] szempontjából) összerakta és elnevezte magáról..
Szóval a számolgatós részét szerencsére elintézte nekünk..Én személy szerint azért hagyom ki a havas részt mert hosszú..már ahhoz képest..meg ugye így ezt elnevezhetem én is magamról
Így ez a 4 terület lemegy 7-10 perc alatt, mikor hogy..
És ez jó..mert bármikor beugrunk 1-1 kis runra..lemegy, ha esik valami jó..ha nem akkor kötsög blizzard aztán királyság -
persil
nagyúr
Egy olyan echo ebből a gear legfeljebb 1-2-3 tárgy árára lenne (talán) elég.
Ah-ban is elég sokat kéne ehhez flippelgetni.(nem beszélve a szükséges tőkéről)Mindenhonnan oda lyukadunk ki, hogy (26 ezer elit kill mellett) ez egy euro-ból kirakott gear.
Amivel persze semmi baj, viszont semmiképpen sem tekinthető beleölt energia/idő tekintetében egynek egy valóban összefarmolt gear-rel. -
persil
nagyúr
De akkor tulajdonképpen majdhogynem egyet is értesz velem...
26k elitkillel senki nem farmolja ki ezt a cuccot, ezt kőbe véshetjük. Szörnyből sem potyog ki és a rá való pénz sem jön össze. Ezt vehetjük ténynek. Ennyi szerencsével hetente nyerné meg a lotto ötöst.
Paypalon átutalni pár száz ezer forintot meg nem nagy cécó, 10 perc alatt mindennel meg vagy, ezt nem nevezném olyan hú de nagy teljesítménynek. És ennek semmi köze az irigységhez, félre ne érts, én lennék a legboldogabb, ha ezt Magyarországon bárki megtehetné. Egyszerűen csak nem tartom annyira, mint egy valóban összefarmolt(de fele ilyen erős) karaktert.
Ezért írtam, hogy a szembemben ezek többet érnek.(kezdve Andrish-sal és Edge-dzsel
)
-
abéla
senior tag
persze ettől függetlenűl lehet, hogy tini hülyegyerek kategória (mármint ez a Shandlar), aki anyu/aputól kapja a pénzt, nevelés/törődés helyett ...nna az ilyeneket én is szívlapáttal terelgetném
(nem is a fentebbi tény, inább az ezt okozó állapot kölök-lelkivilágra gyakorolt hatásai végett).
Az is tény, hogy ennek az eshetőségnek az esélye egyértelmű korrelációt mutat a játékos földrajzi helyzetének nyugatabbra tolódásával. (persze ha túlszaladunk, dől a képlet: Mongol d3 fanból viszonylag kevés van)
-
Sirandrish
legenda
Pont ugyan azt csinálod mint én vagy mint bárki más..
Farmolsz..csak te lassabban..Simán megértem hogy valaki élvezi ha a játék nehéz meg ilyenek, ettől függetlenül pont ugyan úgy farmolsz mint én..
Ami nem baj, mivel mást nem tudsz csinálni, mert a játék erről szól ahogy írtam is...csak azt nem értem hogy ezen te miért hökkentél meg...F-ECT$ Über és kulcsfarm teljesen más tészta..azt mindenki a lehető legmagasabb MPLen tolja..
De az item vagy EXP farm alacsony mpl-en zajlik általában..
Persze itt is vannak kemények akik mpl 6-8 vagy akár 10re mennek de nem ez az általános..
És olyan MPL-en ahol 1hit egy mob ott a teleportal meg 12MS-el egy sprintelő barbártól, egy WD-től vagy egy vaultozó DH-tól kb komplett területekkel maradnál le, és nem fél képernyőnyire.. -
Sirandrish
legenda
"Hehe, szóval szerinted a játék a farmról szól, melynek segítségével egyre jobb geared lesz, amivel egyre hatékonyabban farmolhatsz"
Miért? Szerinted mégis miről szól?
Egy olyan embert mutass már aki nem azért megy essen neki valami, hanem azért hogy jobban megfigyelhesse a mobokat vagy épp a helyszíneket..Értelemszerűen miután végigvitte minden fokozaton meg teszem azt lenyomott egy-két übert is..
"Egyébként CM wiznek, ha berakja a teleport-ot + ha nem elég jó még a gearje cd csökkentéshez, akkor passzívba az illusionist-et: movement másodlagos lesz."
Király...a probléma ott kezdődik hogy egy normális partyba nem ér oda egy mobhoz sem 12% MS-el, így a CD-t sem tudja csökkenteni és így biza marad egy lomha, mozgássérült kis valami ami kullog a többiek után..
szerk: ahogy látom a te geared pont úgy néz ki mint ami NULLA farmal, csupán a story megismerésével (inferno egyszeri végigjátszásával), mindenki számára azonnal elérhető
-
Ezt a geart nem botolt pénztből hoztam össze, ne haragudj... botolt cucc egy az egyben euroba ment, persze megértem hogy ezt se nézik az emberek jó szemmel. Karakterlap meg össze vissza mutatja mikor a buffedet mikor az unbuffedet, de ezt már ti is biztos észrevettétek (gondolom attól függ h épp amikor kiléptél a játékból be vagy a buffolva, merthogy azt az értéket frissíti fel).
-
flash-
veterán
hmm látom nem érted..
te kisirod a problémád hogy eltünik x millád,de mást meg leoltasz ha van problémája,és ide beírja...
ezek szerint csak neked lehet problémád,másnak nem,sőt azt még le is oltod..
én befejeztem..van jónéhány topic itt prohardveren amit élmény látogatni,na ez a topic nem tartozik közéjük... -
flash-
veterán
hát nem hiszem hogy téged nem - vagy ha téged nem mást biztos - zavar az hogy esik valami,és olyan szar hogy inkább dobod vissza a földre mert...
de lehet hogy én vagyok válogatós,és hülye,hogy ha van szabadidőm a család,a munka,és egyéb elfoglaltágok mellett hogy inkább játszok valamelyik acton,mint bámulom órákat az ah-t és várom hogy valamit le tudjak flipelni..
amugy mért baj hogy ha valami eltünik neked az aukciós logból??
-
abéla
senior tag
Az a dúrva, hogy auction log-ból is szőrén-szálán eltűntek, basszus a vételek, majd a későbbi AH-ba pakolás, újraárazás miatti cancel-ek, minden...(jelzem ezek egyike sem flip volt, hosszú heteken, ha nem hónapokon át használt cuccosokról van szó).
Na most akkor aggódjak vagy ne? Azért mégis 67+24 milláról van szó.Ticketet hogy is kell írni, valaki leírná részleteiben. Nem a nyelvi, inkább a bürokratikus útvesztő érdekelne.
-
SLYM
veterán
MPL10 sokkal erősebb, mint anno az 1.03 A2 és A3 közti különbség, össze sem lehet hasonlítani nyilván. egyébként ennyi halállal én nem nagyon runolgatnék MPL10-en, menj vissza mondjuk 5-6-ra, aztán hogyha nem halsz meg egyszer se, akkor go feljebb. ezzel így kb magadat kínzod
-
Zan
aktív tag
Hm, akkor "nagggggyon sokat számít az Mffff"!!!!, meg az a 100% extra item..! Már nem azért, de majdnem minden 2. körben esik ennyi legend mp4-5ön is. Egyedül az instant key, ami jó! Viszont, ha tenyleg a szenvedés, nehézség vonz, akkor hajrá!
Mellesleg nekem is mp10 a célom, de amíg ennyit halnék ott, nem erőltetem
!
-
abéla
senior tag
Jja igen ide strom helyett már úgy tűnt, nem árt az energy a., igaz pinpointtal is elég volt. Bár végülis majdhogynem mindegy, mivel ha masszívan elkap vlmi gecó, megfekszek, viszont a storm sebzése talán itt már nem igazán számottevő (meg ugye a -5chc, dps és mint build-tényező), de majd letesztelem holnap...)(másnaposság-szinttől függő alapossággal
)
-
Nordic
Közösségépítő
A 100as kavics adna 2k dps-t, annyiért meg nem költök 25millát. Az mp10-nek nem látom értelmét. Más set-gear kombó kialakítására nem akarok költeni(gondolok itt a robbanó kutyás kombóra, valahogy az nem jön be).
Egy tal rasha amu, biztos dobna legalább +10k dps-t de az megint horribilis összeg. Ez a rare amu így fejből fogalmam sincs mennyi volt, de 50M alatt hoztam el azt hiszem.
mod: meglestem, 15M volt az amu.
-
mikromanus
veterán
Nincs baj az ízével, csak a blizes fiúk (és lányok) túlbonyolítják a helyzetet "elvből". (mármint elvből se indítanak laddert. Félnek a lázadástól és a presztizsveszteségtől, hogy másképp nem sikerült megoldani).
Csak erre a "hálisten nincs ladder", meg "D2-ben is az offline jobbvót" dolgok mellett nem lehet elmenni. Ha nem ezt írtátok, akkor bocsi! EZ jött le. -
Edge
veterán
Érdekes én is pont tegnap néztem ezt meg, vettem egy black damage-os kardot + egy triumot lett 210k dps-em első pack refis volt mp5-ön olyan szépen kinyírtam magam rajtuk archonnal hogy ihaj, sőt utána próbáltam healing bladesel is épphogy sikerült elintézni a pakkot banyek...archonnal nekem 8k az armorom és 750 a resem.
visszapakoltam régi fegyó+sourcét mindjárt más lett a helyzet(~180kdps)
Mi a lényeg? qrvanagy dps-t hogy a fenébe is lehet túlélni egy wizzel?Pont ide kéne magas ll skillből, ha már ekkora damot képes leosztani a class...
-
Kicsimix
őstag
Azért minden 2. nem refis... Volt ,hogy keep depts 3 ig 2-be futottam bele az act 3 elejétől... Elég változó. Inkább 5 ből 1 et mondanák vagy 10 ből 3. Ez az én személyes tapasztalatom.. Volt olyan is ,hogy bedobott egymás után 4-et de ez egyáltalán nem jellemző.
Shock armort szeretjük és cm wiznél mp7-en még lehet hasznos is a plusz sebzés de itt már nem üt akkorát ,hogy megfektesse az ellent egyből.Tehát még rá kell lőnöm archonnal mindenképp így nem annyira hasznos.. Én akkor használom ha alacsonyabb mp-n vagyok vagy publicban mert akkor ahova csap ott általában fekszenek és akkor tényleg nagyon hasznos..Egy egy darab elkóborolt ellent is simán kifektet és nem kell utána rohangálnom ami archonban + időt jelent.. Viszont így mp7-en jobbnak vélem a pinpointot mert armort is ad meg dps-t is ami viszont folyamatos.
Amúgy csökkenti a cd-t az archon is ha lassabban is de.... Nálam kb nagy részben most is megvan az archon egymás után. Vagy egy minimális várakozással.
-
persil
nagyúr
"de kárpotól a dúrva lassítás és a +10%dmg"
20%Vagy, ha az atk speed-est választod, akkor +10% atk speed.(mindenkinek aki a bubiban áll)
privátban küldtem a btag-etLegendary follower cucc sajnos nem létezik. A legjobb token talán az, amin a rengeteg dex mellett van crit dmg.
-
Kicsimix
őstag
Értem amit mondasz bár még mindig állítom ,hogy a skorn az bekorlátoz magasabb szinteken és nem éri meg azt használni : ) Persze pénz kérdése nyilván... A tiednél már nem fogsz sokkal erősebb skorn-t találni én nem ruháznék bele.
Egyébként de : ) Megéri a sok plusz dps a gyorsabb haladást simán. Nekem a +3000 armor vagy +300 allres nem ér meg annyit ,hogy -100k legyen a dps-em néhány reflectes elit pack miatt. Bár még ezeket is ki tudom ügyeskedni (5k az armorom archonban 6,5).A többi pikk pakk lemegy mp6 ig ami nem reflect.. Mondjuk mostanában már fontolgatom a mégtöbb allres, vit fejlesztést is illetve van tervem hova merre tovább dps csökkenés nélkül...
Egyébként ez normálisabb átláthatóbb calc (nekem)- > BiosD3dpsCalc
-
Kicsimix
őstag
Amúgy , csak mert most kicsit nem voltam : ) Hevenyészett számításaim alapján (á nem mert calculátorral számoltam) az én profilomban -23k dam a Skorn-oddal ha csak a Glass Cannon van benyomva. Ha a force wep vagy további más buffot használok (és pedig használok) akkor már -30-40k a különbség. De ez a gearem többi összetevőjének is köszönhető.
Szerk,
Ahh jaj bocsi ez erre ment #7604 : )
-
Cyberbeni
addikt
Ezzel pontosan ki tudod számolni, hogy mivel mennyi lesz a dps-ed: [link]
Hydra sebzésére hat az attack speed, csak az animáció sebességére nem, Blizzardra valóban nem.
Ha nagyon kell az attackspeed, akkor chantodo fegyver és source is jó lehet (Bár ár/értékben nem néztem mennyire jó)
lifesteales legendary sajnos csak barbár öv van, ami nem fegyver. -
Edge
veterán
-
Kicsimix
őstag
Igazándiból sehogy ahogy sok dps class szintén nem tud ellene védekezni... Ha véletlenül nem veszem észre ,hogy reflectes akkor bb... Mikor archonba vagyok nem is lövöm őket hanem megvárom míg lejár. Utána Crystal Shell bekapcs és a Healinges Spectral Blade-el ütöm vágom őket. Ez visszatölt ha több ellent is tudok ütni egyszerre akár 10k-t is de 3 megvan.. És mivel közben critel így nullázza a Crystal Shell cooldownját a Critical Mass-al így azt újra tudom használni.
Egyébként archonba nehezebben vernek le sokkal.. Most még veszek pár allreses cuccott meg a vitet feltornászom de sokat nem remélek tőlük..Ha fele annyi idő alatt kapnák le az életem ekkora dps mellett akkor is csak 1-2-3s et nyernék...
Ha a reflectesek nem lennének valószínű nem nagyon tudnák megnehezíteni a dps karik életét.. Szal együtt élek velük már..
A Skornos kérdésre. Ha azt lecseréled szerintem nem bukni fogsz -6-8k -t hanem nyerni rajta egy csomó dps-t.. A Skorn az bekorlátoz ezerrel.
-
mikromanus
veterán
Most nézem. Te vagy CorteX? Tudtam, hogy valahonann ismerős vagy
.
Nekem 8k alatt van a heroscore-om. Mondjuk nem frissült fel teljesen még az összes változásra az Armory, így picit több lesz. A Hellfire Ringet se ismeri fel, ami azért gáz. Kiváncsi lettem volna mire értékeli. -
Cyberbeni
addikt
Kezdetnek csak ezek:
-Glass Cannon és Enchantress nem épp unbuffed
-Vile Wardot ne vegyél 200 main stat alatt és vit nélkül (de inkább mindkettő legyen rajta)
-Csizmának kb bármi jobb lenne, mint ez a 11% movementspeedes
-Egyetlen AoE skilled a Blizzard, ami kemény 35%-ot sebez másodpercenként, ráadásul nem is stackelhető, így nem igazán fogsz tudni még normál mobot sem tömegesen ölni MP10-en, csak egyesével
-Ha nagyobb monster poweren akarsz menni, akkor lifesteal kb elengedhetetlenCsak azért, mert nem friss 60-as a karid, hanem MP5-6 is életképes, még ne rinyálj azért, hogy más tud MP10 is menni, te meg még nem. De ha úgy gondolod, hogy ennél jobb gear nem is eshet a játékban wizardnak (pl witching hour), akkor szólj Jay Wilsonnak, de ő meg azt fogja mondani, hogy kezdj egy barbárt.
-
Cyberbeni
addikt
Azért a te 7k elit killedet és 22-es paragonodat ne akard már összehasonlítani drk88 34k elit killjével és 77-es paragonjával, plusz a geared sem úgy néz ki, mintha sok időt/pénzt fektettél volna bele.
@Twicehun: kicsit konkretizálhatnád a kérdést. de pl a karakterlapon írt dps-ben meg a ww sebzésének a felében számít az offhand dps, csak megfelelő statokkal (str, chd, socket) ellensúlyozható ez utóbbi
-
Kicsimix
őstag
Amúgy egész jól bár a mplvl 6 az már mindenki számára meghalós, nem volt ez másképp nálunk sem.Ennek ellenére elég jól haladtunk. Ha a source-om lecserélem egy kis +vit-esre jobb lesz a helyzet.Viszont a két elég jó barbár egyik userxy másik bendeguz eléggé hasznos volt vagy inkább szükséges.. A disintegrate sokat számít ,hogy azonnal oda lő ahova kell és a spectral blade runáját leváltottam healing blade-re így most visszatölt 2-5 ezreket ütésenként.
A kite-olás szerintem felejtős most magasabb mplvleken.. Különben max csak támogatni lesz jó a wiz.. Lassítás fagyasztás.. De így hosszú rohangálásba kezd az egész csapat és 3x annyi lesz a halál mert az ellen meg nem hal. Valami magasabb dps-el érdemesebb mplvl 5 fölé menni. Szerintem még egy 20-30k kellene nekem is mplvl 6-ra ,hogy kicsit kényelmesebb legyen.
Mégis azt mondom megérte odamenni a gold és a loot miatt is...
-
drk88
senior tag
Paragon előtt 300+ mf act1-2 farm később act3 farm rendes gearban..Paragon bejövetele után paragon szint mfjét +followert (22%) használom, jelenleg 301%. Nem tudom mások hol farmolnak de akik ilyen 10-20 t írtak 400orához akkor azok vagy nagyon lassan farmolnak vagy nem tudom mert nekem az utóbbi 7 napba esett ennyi..
-
F-ECT$
titán
Nekem most nincs gondom azzal, hogy lassítgassak meg az AP-t figyeljem: 93k a dps-em, így a legtöbb mob csoport meghal mire elfogyna az AP. Elite-ek esetén meg archon, és kész.
1.0.5-ben lesz érdekesebb a dolog, mert már mpl4-5 körül is 8-10x-es hp poolból élnek a mobok, tehát ott már biztosan menedzselni kell az ap-t is, és az sem 100%, hogy az elite-ek meghalnak az archon alatt.
Nekem a CM már most se nagyon jött be, és mivel tovább nerfelik a proccokat, ezért 1.0.5-ben sem fogom használni. Lehet az Energy armorról is lemondok, már most is az 5% crites rúnával használom, lehet átállok Storm-ra, így 20 AP-t "nyerek".
Lesz azért 3-4 build, amit majd próbálgatok, de eleinte úgyis csapatban szeretnék menni, oda meg kicsit más szemlélet kell.
-
mar_tin
tag
Csak esély van rá, hogy csökkenti a cooldown -t nem minden egyes kritikus találatkor csökkent. Szép is lenne.
Itt jönnek a képbe a proc. ráták.
Boss harcoknál nem sok értelme van, a működéséhez az kell, hogy sok mob legyen az ember körül.
Én múlt héten nyírtam ki inf. Diablot. Diamond Skin, Magic Missile, Arcane Orb, Poison Hydra, Teleport, Magic Weapon, Energy Armor, Blur, Galvanizing Ward, Temporal Flux skilleket használva.Korábbi kérdésedre, igen a Blizzard -ra is hat a Cold Blooded passzív.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest