- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
Blaze_ #57918 üzenetére
Eh, ez az egész kezd olyan összetett lenni, hogy belefájdult a fejem. Most el is vettétek azt a maradék kedvemet is rendesen. Ez mind szép és jó, amit itt leírtok, de mindhez először is jó cuccok kellenének, kifejezetten arra enchantolva, amire kell. Enchantolni meg nem tudok, le vagyok égve pénz és alapanyag tekintetében is.
Most, azt hiszem, hogy egy ideig pihentetem a Diablót, mert jön a Wolfenstein, azzal kell foglalkoznom.
Utána pedig akkor egyelőre megpróbálok másokkal menni és tárgyakat szerezni. Amennyire lehet, ráállok arcane-ra, de ezekkel eddig annyira nem foglalkoztam, csak használtam, amit a játék adott, és kész. Mindegy, azért köszi a tanácsokat, de úgy vélem, soha nem lesz belőlem hardcore diablós.
-
frame>24
addikt
válasz
Blaze_ #52502 üzenetére
Na addig filozofálgassunk...
Szóval gondolom volt neki pár all resistje, mert mindenhol gyémántokat látok.
Csak az a baj, hogy itt is, mint minden affixnél egy idő után beüt a "diminishing returns". Pl. az all resist 1000 pont fölött elkezd kevesebb % dmg redukciót adni, hiába tolod bele az újabb pontokat.
Tehát valahol van egy határ, ahol pl. érdemes a több dolgot valahogy inkább a dmg-be pakolni, szerintem.Tudom, az ott HC, meg minden, de jó defense ide v. oda, minél tovább tart valamit leölni, annál nagyobb az esély is, hogy hibázol (vagy bebugol, diSZkonnektál
), és akkor megint "szopol" van. 3 óra már teljesen elszakad a realitásoktól számomra, de persze grats meg hÉró a csávó...
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Blaze_ #50667 üzenetére
Szerintem kicsit félreértetted amit írtam. Na jó, elrontom azzal hogy megmagyarázom. Van az a mondás, hogy a világvégén MO-n jó lenni, mert MO 50 évvel el van maradva. Ezt próbáltam átültetni olyan formában, hogy azért nagy a latency (késés) mert 50 év mire oda eljut a jel. Persze ez túlzó enyhén szólva, de hát ez van, ezt kell szeretni. Sajnálom ha ezzel megbántottalak, nem tudtam hogy nemzetközi internet szolgáltató céget üzemeltetsz és sértésnek veszed. Remélem nincs harag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest