- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
killerjohn
addikt
válasz
#92888064 #28025 üzenetére
hammer és mellé micsoda?
jelenleg iszonyat nagyokat funolok a 0 fury-ba kerülő throw+No Escape párossal. Mellé slam és pár alap cucc (battle rage, sprint, overpower), és egy tetszőleges free slot (jelenleg rend). Nagyon jópofaIgaz, hogy még a DH-m is leveri sebességben a dobálózós barbárt, de keyfarmolni MP3-on egész pofás a drága
-
jjc
aktív tag
válasz
#92888064 #27649 üzenetére
Damage display on rings/amulets with min/max-damage is incorrect. If you got min/max-dam and mimimum damage, the minimum damage will not be displayed (extra maximum damage will be though).
This is your ring:
http://eu.battle.net/api/d3/data/item/CkEIltikuAsSBwgEFTNVXUQd1djEGR0_Rx4MHfux9T4dTgc6Mh29CvBMIgsIABWr_gEAGAwgGDAJOIYEQABQDmCGBBjm1OrFCFAAWAIIt has the following values:
"Damage_Min#Physical" : {
"min" : 34.0,
"max" : 34.0"Damage_Delta#Physical" : {
"min" : 17.0,
"max" : 17.0This is the 34 - 59 damage that is displayed (max damage is min damage + delta damage).
On top of that the ring got 32 minimum damage that is not displayed:
"Damage_Bonus_Min#Physical" : {
"min" : 32.0,
"max" : 32.0Basically your ring does 66 - 59 damage, not 34 -59.
-
Rankerz
senior tag
válasz
#92888064 #24653 üzenetére
Van még egy elképzelésem, ha public/multi gamebe valaki már kiütötte a wardent te meg utána csatlakoztál.
Elég durva lenne ha ennyi idő után(a) még senki se reportolta volna hogy nem mindig létezik A3 keywarden, ezért próbálunk racionális magyarázatot találni rá. Ha nagyon nincs meg kezdjél újat, egy kulcs nem a világvége.De megnézem szívesen ha még játékban vagy, vegyél fel BT : Rankerz#2601
-
mikromanus
veterán
válasz
#92888064 #24650 üzenetére
Néha aljas módon behúzódik valamelyik beugróba, vagy toronyba. Ott is lehet ami a vége fele van és leomló rész. Engem ezzel szivatott egyszer-kétszer a dög. Meg párszor felmegy a félreeső tornyokba és nem azokon a részeken van, ami menetirányba esik. Utolsó opció, hogy a tűzgyújtós mapra visszamentél és ott keresed és ezért nincs meg. Bár ez gyanus, hogy nem benézhető eset...
(#24651) Rankerz
egy idő utána -> egy idő után -
Cyberbeni
addikt
válasz
#92888064 #24466 üzenetére
Igen. Meg még ugye enemies take x% more dmg is külön szorzódik (monk vagy piros bubis cm wiz), meg azonos bónusszal elvileg az is összeadódik, ha több forrásból jön a bónusz.
Még az ilyen feltételes passzívok (steady aim, +dps@max fury, stb.) nem tudom, hogy számolódnak, de elvileg az is a karakterlapon található dmg increased by skillshez adódik hozzá (bár ez főleg a lassított/fagyasztott ellenfelek ellen több sebzésnél ami igazán kérdéses, a többinél meg könnyen tesztelhető ingame). Meg lightning skill dmg+FoT/SW bónusz is kérdéses, de elvileg annak is összeadódnia kéne. Ha valakinek van sok ideje, és rendesen le tudja tesztelni, az nyugodtan írja be ide, hogy mi hogy van. (Esetleg tud olyanról, aki tesztelte)
2 socketnél gondolom ugyanaz van, mint legendary festésnél. Így könnyen meg tudták csinálni, mint pl a láthatatlanná tevést, de ha mondjuk socket nélkül is lehetne, de egy rollból lehetne 1-2 socket is, akkor többet kellene kódolni.
A nagyon profik meg bash-t használnak a 24%-hoz, de ahoz nincs ikon, hogy időt lehessen figyelni.
-
Rankerz
senior tag
válasz
#92888064 #24470 üzenetére
"nem értem, hogy miért nem látom hammeres barbároknál, hogy felstackolja 5-re a frenzy-t, és utána pár másodpercenként nyom egy frenzy-t a hammerezés közben, hogy megkapja a 20% bónuszt"
Minden épeszű barbár ezt csinálja Mp10 uberen szerintem, nincs ötletem kikkel játszol mondjuk
-
mikromanus
veterán
válasz
#92888064 #24466 üzenetére
Szerintem úgy megy, hogy az egy tipusú sebzésmódosító %-ok összeadódnak, a különbözőek az egésszel szorzódnak. Azaz ha van 30+20% sebzésed skillből (marauder és frenzy bónusz), 28+4% elit bónusz, meg mondjuk 8% elemi sebzés (pl zuni surranó), akkor a sebzésed/DPS-ed szorzója: 1,5*1,32*1,08
edit: mármint elit ellen. "Normál" ellenfélre csak 1,5*1,08
-
Cyberbeni
addikt
válasz
#92888064 #24459 üzenetére
Különböző típusú bónuszok szorzódnak. Tehát 15% skillből, 24% frenzy, 32% elite dmg-ből tehát 1,15*1,24*1,33-szeres sebzésed lesz frenzyvel elitek ellen. A frenzyből jövő plusz sebzés az utolsó rúnával meg a 15%-hoz adódik hozzá, ha mindent jól csináltak.
@granini: szerintem bőven 100M alatt szokott lenni olyan néha, bár kevesen veszik föl a sárga íjakat, szóval ha van is AH-ban normális áron, akkor is max 2-3db. Ez is olyan, mintha pl jó spike trapes nat cloakot vagy elemental arrowos quivert akarsz venni, ott is ki kell várni, amíg lesz egy jó jó áron AH-ban.
-
mikromanus
veterán
válasz
#92888064 #24456 üzenetére
Alaphelyzetben azt hiszem Rakanoth, Ghom és siegebreaker lehet démon. Maghdi valami emberszerű izé, bár a fene se tudja pontosan mi akar lenni. Kulle ember, vagy undead jellegű, A king meg csonti marad szerintem. Elit bónusz mindre mehet. A démon bónusz csak a háromra. Bár azt nem tudom, hogy összeadódik, szorzódik a démon elleni és elit bónusz, vagy csak az erősebb érvényesül-e.
-
Amur
addikt
válasz
#92888064 #20843 üzenetére
Majd kipróbálom ezt az overpower verziót. Nekem a HoA helyett eszembe sem jutott más,ott is repkednek rendesen a milla feletti kritek.
Rend alap az élettöltés miatt,Frenzy nélkül sem tudnám elképzelni a barbit,a battle rage az into the fray runával kell a fury visszatöltés miatt,war cry nélkül én is behaltam,azt nem adnám,
a leap sokáig benn volt amolyan menekülő skillként,de nem akarok menekülni inkább gyilkolni,
ezért a Wotb visszakerült,és az említett HoA smash runával (kis területet sebez de 406%-os sebzéssel)
azért próbáld ki 1x a HoA,nekem bejött!
Itt a karim: konen -
Cyberbeni
addikt
válasz
#92888064 #20843 üzenetére
Nekem egy kicsit több all ressel, de kicsit kevesebb armorral nem gond a túlélés MP10-en sem (LS Rend nélkül).
@czpitti: és azzal a dps-el mi van, amit amiatt vesztesz, hogy kevesebb ellenfelet ütsz egyszerre a fear miatt, és ezért még kevesebb tornádó is jön sweeping windből?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
#92888064 #20839 üzenetére
Trash mobok ellen gondolom Rend-et használsz, ott csak az 5-6% cold damage okoz kevesebb, mint 1% eltérést, elitek ellen meg a nagyobb elite dmg-essel nagyobb a frenzy és a rend sebzésed is.
@Thrawn: loot alertről láttam olyan ticket-re adott választ, hogy megengedett a használata, meg olyat is, hogy nem, de kék válasz még nem érkezett rá (gondolom azért, mert ha csak a drop miatt sípol, az még nem lenne bannolható, de ha már goblin miatt, meg shrine, meg elitpakk, meg kutyafüle miatt is, akkor már bannolható... bár nem olvasok éjjel-nappal eulát, meg amúgy sem vagyok jogász, szóval lehet nem teljesen így van)
-
-
rhonin
senior tag
válasz
#92888064 #19250 üzenetére
huhh tényleg van ilyen topic. Bocs az offolásért. Hát azt hittem, hogy több 10 milláért tudom felrakni....
Pedig elég combos darab.tatabánya: Nem craftolt az sem, hanem úgy találtam.
Érdekes mivel én publicban játszom nagyrészt és mondhatni 10 percenként 1 essence simán jön. Van legalább 30is pedig nem hardcoreban nyomom és ment már el jópár craftra.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
#92888064 #15595 üzenetére
jaja, barbárnál jóljönnek az addok, DHval viszont a 2-3-4-5m épségű addok eléggé idegesítőek ha rámásznak a karira (pl ugrik 20 sebzésbónusz). smoke screen meg arra kell, hogy 1.5secre eltűnik a DH, az addok meg addig elfutnak a barbárra. egyébként viszont a hatred fut ki.
szóval ott a baj, hogy akna kell, shadow power kell, preparation (discipline visszatöltés + gyors heal) kell, hungering arrow/bola shoot kell, elemental arrow pedig tökéletes kivégezni kulle+sbt, valamint anélkül a valor összeszedése kicsit macerásabb.
néha picit visszasírom az assassint Diablo2ből. vagy a nekrót, amivel folyamatosan 15 gyorsbillentyűn kellett zongorázni summon/telemancerrel. najó, utóbbi azért eléggé extrém volt.
-
JSaN
addikt
válasz
#92888064 #14780 üzenetére
Uuuu ez nagyon nem jo.
En most vagyok hell act2ben, es felek elore belialtol. ennel tovabb sose jutottam, szerintem most mar lenyomom elotte a par szintet es 60askent neki esek.
Am en is eszre vettem utobbi idokben nagyon laggos a jatek, ha belaggol hcben mar ugrok a szekrol ne hogy oda legyen ilyen hulyesegek miatt a kari. -.- -
Pompi
nagyúr
válasz
#92888064 #14653 üzenetére
Ahogy proci is írta a chc hiánya és a kevés dmg inkább a pénz hiány és a szegényes AH miatt van.
Az sok HP meg igen, inkább biztosítás féle, én úgy voltam vele, hogy inkább menjen a HP a DMG rovására bizonyos szintig.Egyébként én november vége óta nem HC-ztam nagyon. Augusztusban keztem, és folyamatosan észreveheő volt az AH döglődése. Átnéztem a normál AH-ra és kánaán ehhez képest - persze árak is vannak.
Szóval kicsit csalódtam a HC dologban, gyakorlatilag azon kívül, hogy fasza csávónak érezhetem magam sokat nem adott hozzá a Blizzard ehhez a játékmódhoz, semmi plusz ami miatt megérné játszani vele, sőt csak a szívás pl. az AH miatt. Azt meg végképp nem értem, hogy az RMAH-t miért pont a HC módból hagyták ki.Még lehet a barbáramot csakazértis végigviszem 60-ig, meg befejezem infernón is HC, de mostanság inkább szórakoztat a normál módban a kulcs gyűjtögetés és über bossozás - bár már ez is kezd kicsit unalmassá válni.
-
mpierre
veterán
válasz
#92888064 #14650 üzenetére
Ja hogy te dupla fegyóval nyomulsz. Így érthető a 46k alapsebzés.
A robbanós genyókra rányomom a stunt és mire magukhoz térnének a rend leszedi a hp-jük. Próbáltam - a pajzs miatt - chc, chd párost fent tartani, ami a kevéske goldból kihozható. Az armorral szerencsém volt, mert pottyant egy chest, meg egy vállas is. A pajzsot meg röhej áron vettem ah-ban, így megvan a buff 10k armor, de a ~200 allres az nagyon sovány. [link]
Azmóhoz kelleni fog szerintem az allres, mert egy stun és egy earthquake alatt nem fejezi be a pályafutását, így tuti alám nyomja a tócsát. Az pedig fájdalmas. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
#92888064 #14653 üzenetére
chc sok lifeal és ressel általában drága.
emberek túlbiztosítanak és próbálják kerülni a glasscannon buildeket. pl egy SC DHnál teljesen általános, hogy az ember kibír egy ütést (1.03nál inferno végén még ez se volt biztos), HCnál az kevés. főleg, hogy HC AHban kevesebb a cucc, és az, ami sima AHban fillérekért megy, az HC AHban adott esetben húszszoros áron.
-
Pompi
nagyúr
válasz
#92888064 #14650 üzenetére
Sehol egy fallen hero? Az úgy nem is az igazi...
Ad-m: na, legalább
Mondjuk egy 20 alatti DH nekem is ráment amit töröltem, de az 56-os barbárt sajnáltam, ami odalett egy nem megfelelően megválasztott monster powerezésnek multiban, de van egy cimborám, akinek elég küzdelmes volt a HC élet mire eljutott a végéig.
-
mpierre
veterán
válasz
#92888064 #14642 üzenetére
Keep lvl 1 kitakarítva, de itt már aggasztó 10k-t leszednek az életéből (~43k) a barbinak. Kevés a védelem, meg a life és a resi is. Ugyan van 34k dps, de ha elfogy a hp, akkor minek? Így most farmolok.
Nekem ~2 perc volt Belial.
mcwolf79: Engem is kivágott, szerencsére nem hc közben.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
#92888064 #14398 üzenetére
majd 10k armor 600 all-resi, 60k hp, 15k dps...
Sárpac: Azt az üzeneted nem láttam, csak utólag
Azt akkor sem értem, hogy ha feladatkezelőben lövöd ki, az miért nem bontja a kapcsolatot...ugyanúgy bezárja az alkalmazást. Ennyi erővel akinek váratlanul összeomlik a játék, és kivágja win-be(volt már ilyenem, csak nem hc közben), akkor az is búcsúzhat a hc-karakterétől. Ez így abszolút nem okés.
(#14401) Ad-m: A legrosszabb az, hogy 150k körüli hp-ja volt már csak
. De 10 ütést nem tudtam volna bevinni, gondoltam kilövöm a játékot.
-
davidsz
senior tag
válasz
#92888064 #12064 üzenetére
2 hete 270Milláért váltam meg hasonlótól. Ezek szerint jó hogy nem vártam vele.
Ahogy elnézem a dolgokat a nagyon über cuccoknak az ára maradt, vagy ment feljebb. A kicsit "középszerű" cuccoké meg megy lefelé.AH-ban most nehéz nem maxos legendet, set-et jó áron eladni. (vagy csak nekem nem megy)
-
-
mikromanus
veterán
válasz
#92888064 #4495 üzenetére
Nagyobbrészt ésszerű és átgondolt skillezéssel elég életképes lehet a karaktered normális árú felszerelésben is. Van 1-2item ahol lehet trükközni:
- chest armor, vagy gatyesz: resistet egyiken lehet mellőzni. nagyon magas armor-statpont-socket kombó kihozható. (armor bónusz nélkül még olcsóbb). Egyik darab allres-mentesítése többnyire belefér, de kettő már nagy bukta lenne. Én a chestet választottam, mert a gatyeszon alapból is jó allres-statpont-armor kombósat szereztem. (azon amúgy is jobb áron van az allres. Chesten irrweális árnövekedést okoz már a közepes resist is). Egy olyan 6-800 armoros, 2-3 socketes és 250-300statpontos kombó kihozható (a vita a magasabb, mert azon 300 lehet, míg str max 200 ezeknél az itemeknél)(#4496) userxy
A barbárok többségének azért van önbecsülése és nem ilyen izgő-mozgó-pörgő-forgó izét akar hanem BARBÁRT -
userxy
őstag
válasz
#92888064 #4495 üzenetére
Első részre a válasz : allres
Másodikra meg úgy összeségébe: barbar-gear-egy-millabol-inferno-act3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Filmvilág
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest