- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolbi79
tag
válasz
szallasi007 #27881 üzenetére
köszi, ma is tanultam valami újat. észrevettem mostanában valahogy mindig megújulok.
-
Blizz
őstag
válasz
szallasi007 #27767 üzenetére
Nyomtam egy ip release, renew-t hátha segít,meg feltetttem a win updateket lehet az volt a gebasz,mert most megint gyorsnak tűnik.
Bár nem, nem gyorsabb, diablo nagyon lassan lép be..
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szallasi007 #27767 üzenetére
Digi-nél nincs gond. Gondolom valami Bix-es probléma lesz.
-
SLYM
veterán
válasz
szallasi007 #27174 üzenetére
hidd el nekem, hogy a csalók jórésze nem jutott el ideáig, aki meg ügyes volt az megússza, azért nyomozást nem fognak elrendelni ezek miatt érted
(egyébként meg lehet, hogy ezt is vissza tudja követni a blizz, ha egyszerűen, akkor azt az aranyat is elveszik
-
tPedro_
őstag
válasz
szallasi007 #27009 üzenetére
A statok alapjan jelenleg jobb van neki, szal ha ez milliardokat er, akkor mar ezelott is milliardos volt.
-
Gorneck
legenda
válasz
szallasi007 #26061 üzenetére
Nálam november óta xar a net...szintén UPC, előtte semmi problémám se volt...
-
davidsz
senior tag
válasz
szallasi007 #25376 üzenetére
Jön a gold = veszek
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szallasi007 #25376 üzenetére
RMAH-ból vagy egyéb forrásokból jön/jöhet gold.
-
davidsz
senior tag
válasz
szallasi007 #25374 üzenetére
Dehogynem. Jön gold, jó drop... meg jó craft.
Az utóbbiból nekem nincs szerencsém, az még hiányzik. -
mikromanus
veterán
válasz
szallasi007 #25371 üzenetére
Szerintem csapatban a többiek skilljeivel buffolt értékeket írta. Vagy azt is. Bár ezt majd megmondja maga...
-
davidsz
senior tag
válasz
szallasi007 #25371 üzenetére
Monk mp10-en is elmegy.
Összehasonlításnak hátha megteszi. CSilliárd goldban van -
mikromanus
veterán
válasz
szallasi007 #25369 üzenetére
Már picit átcuccolt. Chuck Norrist kifosztotta Raven. Vagy amióta monkra váltott ma, azóta nem lépett ki
-
F-ECT$
titán
válasz
szallasi007 #24854 üzenetére
Nem feltétlenül a main karakteredre kellhet a HF craft.
#24867: ezért nem megyek ptr-re
-
Pompi
nagyúr
válasz
Kezdő karin jókat tud dobni még egy viszonylag rosszabb rollos HF ring is.
jpeetr: pár hszt visszanézel (a screenshotokig) és látod, hogy megy
-
Gorneck
legenda
válasz
Jó karimérő ám...már alig várom, hogy kipróbálhassam a Barbim überen...
-
F-ECT$
titán
válasz
szallasi007 #24692 üzenetére
Kapcsold be, hogy a dodge-ot is beszámolja.
-
törölt tag
válasz
szallasi007 #24023 üzenetére
Ezt se sikerült
-
szallasi007
őstag
válasz
szallasi007 #24022 üzenetére
óriási hogy két mondatot nem tudok leírni helyesírási hibák nélkül
-
czpitti
senior tag
válasz
szallasi007 #24017 üzenetére
ittmég minden megvan.
-
czpitti
senior tag
válasz
Valamiért most nem enged feltölteni képet.Vegyél fel és belinkelem ha akarod
Igen most WD a terv
-
Thrawn
félisten
válasz
szallasi007 #24015 üzenetére
Ilyen gyűrűt nem tudok adni, de van egy eladó Furym ha érdekel
-
czpitti
senior tag
válasz
Pillanat linkelem(ha megvan még a kép)
-
czpitti
senior tag
válasz
szallasi007 #24015 üzenetére
Nem.Nagy av-dam,chc-as kombó finomabb.Sehol se látok av-damot.Az rettentő sokat dob ám a dps-en.
-
Ifju
aktív tag
válasz
szallasi007 #23353 üzenetére
általában linkelik őket nekem, de olvasok jsp-t, eu és us fórumot
parancsolj1000€-s ajánlat már van rá, de ahogy látom már 1100-at is adnának.
igazából ez még mindig olcsó egy ilyenért, tekintve hogy 2-3havonta esik ki egy ilyen kaliber. (valahol 3-5ezer a "reális", viszont félő hogy a közelgő itemizációs patch közbeszól az ítélőképességnek) -
Thrawn
félisten
válasz
szallasi007 #22697 üzenetére
A Blinding Flash is plusz DPS-t ad és egy kis időt is nyer vele az ember, mert levakítja az ellent. A Deadly Reach több DPS-t tudna azzal a rúnával? Meg fogom nézni mit tud. Újabban szúrós szemmel nézek a Fleet Footed passzívra is. Farmolni tök jó a 34-es movement speed, de ha nem kell annyira rohanni (pl űbereknél) akkor le fogom cserélni másra. A Near Death Experience pont jó lenne, amíg nem tudok egy kicsivel több hp-t, rest és armort összeszedni.
Vigyázok rá
-
F-ECT$
titán
válasz
szallasi007 #22508 üzenetére
Régebben voltak fekete listák, illetve streamelték a cserét. Olyan is volt, hogy találtak egy mindkét fél számára megbízható embert, aki pár %-ért cserébe lebonyolította a tranzakciót.
-
Ifju
aktív tag
válasz
szallasi007 #22513 üzenetére
nyilván annyit sosem fog eladni, pláne mióta mindenki gemeken keresztül vesz 2-3x annyi goldot...
én folyamatosan pakolgatok be aranyat reggel-délelőtt, de így is alig megy el.
csak csipcsup 5-10-20m-kat visznek, 10ből 1x.
szóval 3 hét alatt eladtam kb. 100m-t, nagy teljesítményinkább vadásszon az ember ritka-jobbfajta tárgyakat, és azt pakolja ki. ráadásul kisebb adóval.
persze ekkor is szerencse kérdése az eladás.a gold infláció miatt ma 20mrd aranyat meg lehet venni ~800 €-ért. ez egy teljesen egészséges összeg egy top20-as embernek egy top tárgyért, akit úgy képzelj el a való életben, hogy luxusban él (nem viccelek).
1 óra alatt beszerzi az aranyat szemrebbenés nélkül ilyen holmiért... -
Ifju
aktív tag
válasz
trade ablak.
ha bárki csalni akarna, és módosít valamit, 3 másodpercig nem lehet acceptre nyomni.
most már teljesen biztonságos, ha az ember józan. -
mikromanus
veterán
válasz
Gondolom eladják ojróért feketén. Bár a 250 euró RMAH-ban eladva is valójában 2 milliárd feletti goldot ér...
-
czpitti
senior tag
válasz
szallasi007 #21677 üzenetére
Kompromisszumot kötöttünk:a negyedét elköltheti ( reggel amikor kel ugyis apa gépe az első nem tiltom neki,a dio meg megy szinte 0-24-ben
)
-
mikromanus
veterán
válasz
szallasi007 #21665 üzenetére
Jobb lesz ha az asszonyon kívül més nőre nem is néz.
-
persil
nagyúr
válasz
szallasi007 #21665 üzenetére
Azon én is
Pedig nekünk is ennyi ideig tartott
-
Rankerz
senior tag
válasz
szallasi007 #20788 üzenetére
Milyen HUD?
#megvan köszi
-
mikromanus
veterán
válasz
szallasi007 #20316 üzenetére
Miért lenne vicc. iLvl 58 és afeletti itemek eshetnek. Nem tudom mi a gondod ezzel? Korábban nem voltak ilyen bőkezűek. Akkor a legend jó eséllyel valami használhatatlan középszintű vacak lett
-
F-ECT$
titán
válasz
szallasi007 #20316 üzenetére
Régebben eshetett lvl 51 cucc is...
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
szallasi007 #20314 üzenetére
nekem 20 tuti esett már szóval
-
persil
nagyúr
válasz
szallasi007 #15620 üzenetére
Asszem ma már több kedvem lesz játszani, szóval gyere..
-
szallasi007
őstag
válasz
szallasi007 #15618 üzenetére
Írni meg még mindig nem tudok
ez=ezt
-
Bird
addikt
válasz
szallasi007 #14470 üzenetére
Pontosan Elnök Úr! Magát és a hazát szolgálom.... Este egy run?
-
schwartz
addikt
válasz
szallasi007 #13532 üzenetére
Szia
Tobbnyire azert jatszom 10-en mert kisebb mpl-en unom. Fagyis wiz mellett a DT build nem hatekony (szamomra). Ha kifogysz a fury-bol egy kin ujratolteni mert "nem latsz semmit" a kepernyon. Mikozben vakarozol, hogy hol vagy, az-az egy ket monszta ami nincs megfagyva esetleg lecsap... Nehezebb fenntartani a WOTB-t is es meg sorolhatnam. A dmg nagy reszet tornado+ww+HoTA-el viszem be, az nem buli, hogy egy helyben allva csapatom frenzyvel a mozdulatlan ellent. -
F-ECT$
titán
válasz
szallasi007 #12934 üzenetére
Nagyon nem mindegy, hogy mi a random rajta. A gatyán alapból nincs all res, így abból is jó roll kell, valamint emellé kell még egy intes roll is.
Ha jól látom, akkor a chesten alapból van 3 socket, 70+ all res, és vit, tehát ha emelett van egy rossz rollos int meg valami "használhatatlan", akkor nem csodálkozok, hogy nem megy el 8m-ért sem. Btw hétvégén nagyobb eséllyel lehet eladni, és ha akkor se megy el 8-ért, akkor le kell vinni 6-ra az árát.
-
persil
nagyúr
válasz
szallasi007 #12934 üzenetére
Aye-aye captain
Mikor jössz már csapatni?
-
Aidan85
aktív tag
válasz
szallasi007 #12779 üzenetére
Ez megvolt köszi, ahogy írtam is. Inkább valós tapasztalatra lennék kíváncsi, hogy nem-e "képregényt" fog csak látni az ismerős a monitoron...?
-
Thrawn
félisten
válasz
szallasi007 #12772 üzenetére
Azt néha én is dobálom, főleg akkor ha van ujjonc is a csapatban
A múltkori A3 Nightmare-s Buriza-vadászatról maradt pár unID legendem, na ott aztán mindenki rárabolt mikor kidobáltam őket -
Nordic
Közösségépítő
válasz
szallasi007 #12772 üzenetére
Jah, a kamulegendtroll skilleket én is szeretem...folyamat nyomkodom miatta az alt gombot
-
persil
nagyúr
válasz
szallasi007 #12416 üzenetére
Francokat, este kiütjük, vagy nem?
-
Gothmog
senior tag
válasz
szallasi007 #12401 üzenetére
Nordic: Balkezes fegyverrel elégedett vagyok, szerintem tökéletes off-handnek, így azt nem tervezem cserélni (esetleg ha lenne rajta alapból chd még, akkor még jobb lenne, de ne legyen az ember telhetetlen). Így már "csak" kb. 250 dexet tárolok a jobbkezesen, de abból megfelelő fury-val lehet pótolni valamennyit. Így nem olyan vészes ez a probléma. De egyébként jól látod, alapból nem okés, ha fegyvereken gyűjti az ember a statokat. De nálam talált fegyver mindkettő, és képzelheted hogy örült a fejem, hogy még a dex is milyen jó rajtuk! Eszem ágában sem volt félredobni őket azzal, hogy fújj, main stat ne legyen rajtuk, mert akkor később nem tudok szabadulni tőlük...
szallasi007: Az a helyzet, hogy nem vagyok mérvadó ez ügyben. Mivel nem überezek és nem xp-re hajtok (oké, sisakban xp kő van most, de csak azért, mert a hp-mat jelenleg elegendőnek érzem, a +MF és +Gold pedig annyira nem izgat, mert így is elégségesnek vélem mindkettő értékét, így maradt a +XP kő), szóval... mivel nem xp-re hajtok, így rendszerint MPL2-őn vagy MPL3-on megyek. Főleg MPL2-őn, mivel - hülyeségnek tűnhet, meg tudom, kicsi minta, de - nekem mindig több cucc esik (darabra), mint MPL3-on...
Ide (MPL2-MPL3) 95%-ban elég az 1000 körüli LoH. De volt már azért olyan, hogy agyonvertem magam, amikor szukkubusz átoktól sújta, nem max hp-ról, frenzy shrine-os buffal zsinórban 5-6 kritikust belevertem reflectes dögökbe. Igazából ezért lenne jó nekem is némi LS, mivel az ugye a bevitt sebzés függvényében szívja vissza az életet, de az monknak csak fegyveren szerezhető be, és ha normális dps-t, chd-t vagy socketet is akarsz mellé, akkor már - számomra - megfizethetetlen kategória.
Egyébként, ha gyors vagy és sokat ütsz rövid időn belül, akkor az LoH nagyon jó, moboknál pillanatok alatt visszatölt, de sajnos kell mellé az LS a reflectesek miatt, ha MPL5 fölött akarsz hajtani. (És ugyanígy, vszg. LS mellé sem árt az LoH. Talán az a legideálisabb, ha van mindkettő) -
persil
nagyúr
válasz
szallasi007 #12304 üzenetére
A kutyának nem kell, pedig kajak nem rossz ... De nem akarom még lejjebb vinni az árát, remélem nem e miatt fogunk éhezni
-
persil
nagyúr
válasz
szallasi007 #12300 üzenetére
Na, rámragasztottad a hülyeséged, most én vagyok olyan beteg, hogy majd meghalok
Fejem, torkon, kis hányinger, és csak, hogy jó legyen elkezdett fájni a derekam is -
Rizzo
aktív tag
válasz
szallasi007 #11810 üzenetére
Überre is jó a CM wizz, főleg mikor a siegebreaker felemel a szájához, a wizz meg megfagyasztja, és úgy is maradsz a kezében végig, amíg meg nem hal
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szallasi007 #11581 üzenetére
Nem képes 3 havert összehívni überezni? No comment.
-
Sirandrish
legenda
válasz
szallasi007 #11581 üzenetére
Hidd el hogy nem a D3 miatt veszek gépet
-
Sirandrish
legenda
válasz
szallasi007 #11579 üzenetére
nem..sas az...gépsas
-
Sirandrish
legenda
válasz
szallasi007 #10007 üzenetére
Me az EXP-re megyünk és ahhoz meg tempó kell
-
Gorneck
legenda
válasz
Mert 2ön nagyobb a népsűrűség.
Megy mpl5-6 is, de xp-t farmolni ott vicc. Mpl5ön 1 kör majd 45 perccel tart tovább, mint mpl3on. Soloba vmivel kevesebb a különbség, de a lassúsága pont annyira rossz.
Jelenlegi útvonal sokak által kipróbált/kiszámolt/tesztelt...igen jó xp és elit hozamot biztosít, nagyon rövid időn belül. Ha loot ha xp miatt farmolsz is megfelelő sztem, bár loot szempontjából sokan nem épp elégedettek vele (külhoni fórumokon legalábbis).
Ha jól rémlik, akkor 15-18 perc egy kör. Számold ki mennyit tudunk menni több, mint 2 óra alatt.Ha lehet hinni a diabloprogress oldalnak, akkor 3 nap alatt 2k+ elit pluszba jöttem ki. Lehet számolgatni, hogy mpl5tel mennyit buktam volna ezen. Sztem nagyon sokat, mert 4-5 körnél több nem nagyon fért volna nekem bele a hétvégén.
-
userxy
őstag
válasz
szallasi007 #10011 üzenetére
Minél magasabb MP annál több MF% de nem garantálja a több legendet.
Sőt főleg, ha pl MP3-on kétszer gyorsabb vagy mint mondjuk MP6-on akkor már nem éri meg. Mivel annyival nem több az esély.
Kulcs farmolás más kérdés néha kiakaszt ha mondjuk MP-3-4 5ször se dobja akkor felrakom MP7-8ba azt akkor már esik.
De legend farmra alkalmatlan. Még Kongor is az ultra brutál sok 1000 dolláros gearjébe MP6-ot farmolja.
-
kornel76
aktív tag
válasz
Valszeg azért tolják alacsonyabb mplevelen mert haladós játékot szeretnének. Nem éri meg időben magasabb szinten tolni, ha xp farm a cél. De majd jön Andrish , Mikroman és Direkt nagyúr meg a többiek és kiokosítanak.
-
Bird
addikt
válasz
Nem venném el mások kenyerét, de...:
1. Jóval gyorsabb, haladósabb mint magasabb monster power szinteken
2. gondolom Xp-re hajtanak keményen (hellfire ring + piros kő a sisakban + 20% xpt adó gyűrű)Remélem nem tévedtem!
-
userxy
őstag
válasz
Andrisék nevében mondhatom sztem, hogy xp farm megy és mennek mint az úthenger.
Farm királyokra pedig magam nevében mondhatom, hogy én mindig takarítom Keep Depths Level 1-et
-
drk88
senior tag
válasz
szallasi007 #9366 üzenetére
mert egy bohóc azért, összekoldulta a goldot a gearjára azt veri magát rá. Nem tudom mit sztárolják annyira én sosem bírtam 5 percnél tovább a streamjét!
-
mar_tin
tag
válasz
szallasi007 #6745 üzenetére
Gyors útvonal: Assasins Vaultban mentett checkpoint -ról (resume game -nél oda tegyen be) indulni ott mindig van 6-8 elit csapat.
Az valor tudtommal csak akkor marad meg, ha partiban játszol.
-
thomeef
őstag
válasz
szallasi007 #6494 üzenetére
4esen, 500 resivel 4k armorral, azok a fekete gömbök egy hitelnek. Nagy nehezen de lement, kinget öltem le először, fordítva sztem lehetetlen soloban
Portál nyitva marad amig ki nem leaveled a gamet. Viszon nekem közben 2x frissítenem kellett az 5ös valort mert majdnem lejárt
1.0.5 óta van
-
AtHoS
nagyúr
válasz
szallasi007 #6175 üzenetére
Nálam peccs előtt is összejött 300k/óra + rakat essence.
Viszont az mf/goldfindes DH-mal mpl2-n már sokhalálos küzdelmek voltak az elitekkel (ruci ugye nem dps/vit-re hegyezett), holott peccs előtt simán vitte így.
Szócal ez az mpl3 = peccs előtti állapot kijelentés eléggé gyanús számomra.
Barbival viszont meglepően könnyen haladtam mpl1-en act3/act4-en, tehát itt meg igazolódni látszik az előbbi állítás.
Valahogy nem értem ez miért lehet
-
Sirandrish
legenda
válasz
szallasi007 #6204 üzenetére
Most toltuk le mind a hármat D1rectékkel és egy legendet vagy setet nem kaptam..
-
grex4
aktív tag
válasz
szallasi007 #6200 üzenetére
gondolom mer tudja hogy fos lesz...
Am nem nézem a streamjét csak most nézelődök hogyan lenne a leggyorsabb gyűrűt szerezni mert ez a blizzard szerinti randomitással fél évbe telne...Ugye blizzard random-ját ismeri mindenki.. mibe telt volna beleírni a kódba hogy mpl3-on harmadik de max negyedik alkaloma fixen dobja a cuccot hogy legalább lássuk a fényt az alagút végén.
userxy: inkább ütöm másfél órát de tudom hogy megkapom a végén az adott cuccot.
-
válasz
szallasi007 #5968 üzenetére
Dodge-al megoldod ((;
-
válasz
szallasi007 #5972 üzenetére
Majd amikor a OwE-et nerfelik, hogy fogsz pislogni.
-
maross
nagyúr
válasz
szallasi007 #5968 üzenetére
bezzeg mikor szegen barbarkanak csokkentettek biztos joizuen nevettel
-
sith7
félisten
válasz
szallasi007 #5957 üzenetére
Nem fog bekövetkezni, mert akkor elértéktelenedne minden, nem lenne kereskedelem, AH, RMAH, és az a Blizznek nem jó
-
Edge
veterán
válasz
szallasi007 #5937 üzenetére
Legendeket csak bugfixelnek, a fentebb említett mempo sisak ilyen pl.
Viszont a ilvl63-as affix az új drop rendszer miatt a legendekre is kihat elvileg... -
pzske
aktív tag
válasz
Sajnos nem az én tudomásom szerint, de ha tévedek akkor javítsatok kis pls.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
hol lehet tudni, hogy kerültek be? mert a gameguide még mindig a régieket írja.
-
szallasi007
őstag
válasz
szallasi007 #5718 üzenetére
Ser Andris jelezte a szultán fakanala meg van már neki, szóval ha kell valakinek átmenetileg akkor szóljon. (ha nem kell senkinek megrohad nálam
)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szallasi007 #5459 üzenetére
Gondolom rájött, hogy játék nélkül is jöhet jó drop.
-
F-ECT$
titán
válasz
szallasi007 #5434 üzenetére
Hogyér' voltak a gyűrűk?
-
Szatesz.
aktív tag
válasz
szallasi007 #5427 üzenetére
Mivel csináltok a cuccokról fotót? Mert prtsc nem akarja fotozni....
-
Sirandrish
legenda
válasz
szallasi007 #5424 üzenetére
Hát legalább olyan "szenzációs" az enyém is ha nem "szenzációsabb"
-
Gorneck
legenda
válasz
szallasi007 #5424 üzenetére
Lassan a napi szarra posztolok...
-
Sirandrish
legenda
válasz
szallasi007 #5422 üzenetére
Hát az még semmi...
Kib*szott furyt se bírom tölteni még a hordókkal sem mert 4352méterről szétveri azokat is
Mindig mondom hogy sikerül ráleapelnem egy csontkupacra hogy "juhhuu...12fury" -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szallasi007 #5126 üzenetére
Sajna nincs rajta vita, str is csak 20-al több, mint az enyémen van.
Valószínű más is ezért nem csapott még le rá.
Jó, hogy van rajta speed meg GF, de az nem fontos az átlag barbárnak. -
pulcsi
tag
válasz
szallasi007 #4922 üzenetére
En csak act1 en farmolgatok mert gyenge vagyok de ott is ha jol megy 45 perc alatt lehet kb 20 packot osszehozni
-
Sárpac
nagyúr
válasz
szallasi007 #4928 üzenetére
Ütősebb legend vadászatra ACT3 zsetongyüjtésre, némi szerencsével jobb legendre ACT2, aranyvadászatra szintgyúrásra ACT1-2 az ideális!
-
mikromanus
veterán
válasz
Há' egyszer csak előugranak a sarkok mögül és csak jönnek és jönnek...
Amúgy egyrészt a több idő miatt több az elit kill is, másrészt van 1-2 hely ahol gyakran, vagy mindig van elit, harmadrészt pedig ha gyorsabban ölsz és/vagy gyorsabban mozogsz akkor több a kill időegység alatt. Kb ennyi. Van aki csak elittre megy és az apróvadat kihagyja. Vagy hellen runol (inkább a goldfind book voltak ilyenek).(#4919) mpierre
Az nem bug. Akkor osztod azt a damot amikor amúgy is megölöd az ellent. Ezután ez már nem is támasztható fel. Ez a fegyver jellegzetessége. -
mephi666
nagyúr
válasz
kb 667órám van a dh-mban
36180 össz elitkill, dh-nak pedig 32444
egy ideje gyors a2-köröket futok, ami fél órás átlagra durván 25elitpakkot és 200k bevételt jelent (plusz drop, ha van) ...így gyűlik... a3at annyira nem szeretem, mert lassabb, kevesebb a pakk és több a fekvés is pár b*zi kombónál
-
Sirandrish
legenda
válasz
szallasi007 #4651 üzenetére
Küld el pls pü-ben
-
pulcsi
tag
válasz
szallasi007 #3220 üzenetére
Engem az érdekelne hogy jön elő mozog a csonti hogy út melyen gyors meg ilyenek :-) gondolom semmit nem fog sebezni. De dzsátubén nem akarom megnézni inkább élőben .
-
pulcsi
tag
válasz
szallasi007 #3192 üzenetére
Ha egyszer meglesz meghívsz partyba baromi kíváncsi vagyok hogy néz ki nekem úgyse lesz annyi pénzem hogy vegyék vagy találják.
-
sith7
félisten
válasz
szallasi007 #2886 üzenetére
Jó gyűrű
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
szallasi007 #2815 üzenetére
esetleg új gemeket is behozhatnának, hiányzik a kék és a fehér pl.
-
mikromanus
veterán
válasz
szallasi007 #2811 üzenetére
Nem is nagyon kell 10-es szinten játszani. Az olyan macerának tűnik.
Mellesleg apróbb módosítások vannak a PTR-en. Lehet sasolni a bluepostot vagy a diablo3.hu-t
Edit
"•The chance for Legendary and set items to drop has been doubled"
Banyek. Eddig nem volt többszöröse a normálnak? -
Gyuri27
félisten
válasz
A drop kiszámithatatlan. Lehet lvl 5-n fogja megérni farmolni. Mert ott lehet haladni és ott már jó itemeket dobál pl. Szóval várjuk meg az 1.0.5-t. Akkor ráérünk spekulálni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Arra a 3 féle ékszerre gondolsz, ami erősebb lesz 1.0.5 után vagy tudsz másról is?
-
persil
nagyúr
válasz
szallasi007 #2780 üzenetére
Ez az egyetlen jelenet, amiben legyőzték Chuck Norris-t. De évekkel később Bruce belehalt sérüléseibe...
-
persil
nagyúr
válasz
szallasi007 #2776 üzenetére
Amúgy ez így egymás utána mekkora már
Ilyen fekete demotiválós kép is lehetne belőle
Ott áll chuck norris, alatta meg a szöveg:
Chuck norris legyőzte diablot mplvl 10-en wirts leg-el a kezében.
Publicban 4 playerrel.
Egér nélkül.
Monitor nélkül.
Gép és net nélkül.Háttal...!
-
davidsz
senior tag
válasz
szallasi007 #2767 üzenetére
Én ezt úgy szoktam, hogy van amiről tudom, hogy egyértelműen szar (pl. íj str-el és hasonlók) azokkal nem foglalkozom. Ami érdekesebb, azt berakom ládába. Majd AH-ban megnézem mit is érnek.
Nekem is megfordult a fejemben, hogy kidobálom a jót, de nem sajnos.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szallasi007 #2737 üzenetére
Nem, nyáron az iskolai szünet miatt pörgött. De valóban igazad van, iskolában van a többség.
-
Thrawn
félisten
válasz
szallasi007 #2724 üzenetére
Várjuk az új patchet
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szallasi007 #2724 üzenetére
Munkáról hallottál-e?
-
persil
nagyúr
válasz
szallasi007 #2428 üzenetére
"de ha akarod akkor adok neked is szivesen"
Ezek szerint nem adtad az összeset Sirandrish-nak?! Te szemét, nyomorult gaz
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szallasi007 #2389 üzenetére
Nem muszáj csapatban menned. Nem kötelező végig vinni az infernal machine küldetést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Logitech Z5500 7.1 aktív sub 2db hangszóróval
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Asztali PC , R5 4500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 256GB m.2 , 750GB HDD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest