- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Sem taktika, sem trükk, sem recept, sem nagyszámok törvénye sincs...vagy esik vmi vagy sem...szerencse kérdése semmi más...
Nekem 500+ óra kellett, hogy visszajöjjön a gearem ára...de ez is inkább az utolsó pár órának köszönhető...kb 450 felett, addig semmi.
Mondjuk lassan egy hónapja szinte csak azért van tele a 10 AH slotom, mert van olyan item amit hetek óta futtatok, mert nem lenne mit betenni... -
F-ECT$
titán
Nem mondtam, hogy egyszerű, csak azt, hogy kompromisszum mentes karit lehet belőle csinálni. Minden más kasztnál valamit buksz, pl: a DH nagyot sebez, de sosem lesz olyan védelme, mint a barbárnak. Én kb ezt várnám skillekből (amit persze 1-1 cucc tud befolyásolni):
-DH: legnagyobb dps és mozgékonyság, kis védelem, kis heal
-Wiz: nagy dps, közepes mozgékonyság és védelem, kis heal
-Wd: nagy dps (egy része jöjjön a petektől), közepes mozgékonyság és védelem, kis heal
-Monk: közepes dps, védelem, nagy mozgékonyság, közepes heal
-Barbár: közepes dps, kis mozgékonyság, nagy védelem, kis healAztán persze ezzel lehet vitatkozni
-
mikromanus
veterán
MAgas DPS-en a leach elég tud lenni. Reflect semlegesítésre kb 4-5% kellhet (névértéken, mert úgyis elnyammogja a 80%-át enenk az inferno nerf). Ha Rend-et használsz akkro meg annak van egy jó kis élettöltő rúnája. Elég nehéz emellett elkapni a karit, de persze nem lehetetlen. Kis figyelmetlenség, kis resist hiányosság, avgy helyhez kötés mikor inaktív a leap és a yeti és lehetnek apróbb kellemetlenségek. De többnyire stabil userxy buildje szerintem. Mondjuk nekem csak 5,8% leach van némiképp más builden és az is elég.
-
userxy
őstag
Itt van.
(#3733) Sirandrish
Marauder Rage-ell 50% CHC és 443% CHD
De jo ha van legalább 30 % IAS-is.
(#3725) AgroVettem volna az árábol a másik manticore-om mellé
egy dead man legacyt meg egy The Wiching Hour övet egy olcsóbb Lacuni Prowlerst vagy ami épp kifussa azt máris kész a 140k SS nélküli dps
Szóval azzal is ugyanilyen jó lett volna
-
Sirandrish
legenda
Ruthless + Weapon Master..a 3. szerintem opcionális.
+ Battle rage - Maraduer runával, esetleg még Frenzy - Maniaccal.Ha megnézed a buildjét akkor a CHD és a CHC ami elviszi
Ebből jó esetben majdnem 300% CHD jön ki a skornból + 15CHC csak a passzivokból...
Ahogy írta is..olyan nagyon nagy összeget sem költött..
Nem túl bonyolult a rendszerszerk: ofc nem akarom lehúzni mert nagyon szép meg minden de azért nem az a bokámatlevizelős
-
Sirandrish
legenda
Egy Skorn..
Szerintem semmi extra nincs abban...
Skorn kell nagy CHD-vel+sok sok STR-el..
Mondjuk 20M-ből már vehetsz is és tádááám...Agro Ugyan annyi pénzből sokkal effektívebb DH-t lehet kihozni mint Barbit..
Lehet hogy többször fog meghalni a 30% damred hiánya miatt de hogy 3szor annyi DMG-t fog leosztani az hót ziher... -
mcsabee
senior tag
A kiegészítőt pont azért fogják megvenni az emberek, mert olyan újdonságot hoz, ami nincs benne a játékban. Egyébként most jön a MPL, meg az Infernal Machine, egész biztosan lesz még idén szerintem két olyan patch, amikben új tartalmat hoznak be, nem beszélve a PVP-ről ugye.
Azért ad intet meg dex-et, mert így van kitalálva a rendszer. Megcsinálhatta volna azt is a blizz, hogy nem ad intet meg dex-et a paragon level, de ez érdemben nem változtatna semmin, örülni kell, hogy adja. A stat elosztásáról meg eleve teljesen felesleges elkezdeni elmélkedni, a D3 nem az a játék, ahol eloszthatod és ennyi
.
-
Pekkk
aktív tag
Ezzel én is ugyanígy vagyok. Én sem "kaptam" még semmi értelmes cuccot, de próbálkozom. Egyetlen gond van ezzel, hogy egyre inkább nehezemre esik leülni és játszani, de mindig mondom magamban, majd most! Nem loot esőt akarok, de lepjen már meg néha a játék valami jó cuccal. A kezdetektől játszom, de még set itemet sose láttam, a legendet meg egy kezemen meg tudom számolni. 250+ óra.
-
F-ECT$
titán
Esetleg arról nincs valami pletyka, hogy visszatennék a játékba a socket beütés lehetőségét.
Ez jó lenne, néha tényleg csak 1 socket hiányzik ahhoz, hogy jó legyen a cucc. D2-ben volt a Horadic Cube, azt is meg lehetne csinálni újra, esetleg újfajta működéssel. Pl berkasz 3 ugyanolyan cuccot (pl 3 db lvl63-as kesztyűt), amit vendornak lehetne csak eladni, és kidobna helyette 1 db-ot új rollokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest