- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dargelot
senior tag
válasz
#92888064 #93871 üzenetére
Crused chest 350 kill. Multishot DH az act5-ös chestet előre sikerre vitte. Az act1-es chesteknél csak 325 körüli jött össze. 20 perces boss killnél meg nem is annyira a dmg a fontos, hisz az egyik ember lehet dmg ha a másik gyors. Danetta settel a DH elfutott mindenhova én meg elmentem pár helyre, boss előtt haza tp, majd haver rákatt egy másik bossra, nekem meg csak az a dolgom boss kill után, hogy térképpel haza, bele a teleportba és ismét ott vagyok a boss előtt. 16 perc alatt meg is lett, úgy hogy csak 2en csináltuk mert nem jött senki.
Az üröm az örömben az, hogy havernak meg van a Gurdian a Belial killen kívül, de csak Destroyerben jár, mert nem írja jóvá a conqeteket neki. Többen mondják a klánban is, hogy nem írja jóvá a rendszer a conqesteket és a többi feladatot sem. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
#92888064 #93871 üzenetére
lassan kesz a kari, szoval lesz 20percre HunPHban is ember
.
mondjuk meg semmi nem anci a karin, cserebe viszont nonancibol kb perfect a gearje. p450 korul GR69 megy, GR70 benne van az UEben.
esetleg meg a poen kedveert probalhatok egy S4/M2 hybridet mert elvileg elvileg az a letezo leggyorsabb kari mozogni / boss snipeingre. viszont meg nincs elusive ringem, bar az elvileg TXre nem is kell, 250m toughness meg csak eleg.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
#92888064 #93809 üzenetére
No akkor itt a levelezés eredménye röviden:
Kapott az oldalunk egy Virtual Ticketet így élőben fogom közvetíteni a Blizzcont (részletek a cikkben).A linken a hír olvasható + videó amiben részletezem, hogy mi lesz a program, hogyan fog zajlani a livestream + szavazás arról, hogy ki mit vár a Blizzcontól.
-
GoTReX
őstag
-
válasz
#92888064 #91470 üzenetére
Igazából arra akartam rámutatni ezzel a példával is, hogy sokan inkább rákenik másra a dolgot, mintsem felvállalják, hogy csaltak. GTA V-nél is az overlayekre fogja mindenki, hogy bant kapott, de steam profilok alapján majdnem mindegyiken látszik, hogy sáros az account (achik alapján).
De azért köszönöm a felvilágosítást.
-
noblem1983
senior tag
-
-
SQX_Barto
addikt
válasz
#92888064 #90723 üzenetére
Senki nem mondta, hogy barmit is kotelezo egyedul megcsinalni (kiveve a solo75-ot persze)
A 350-es chest eventben egyedul az a nehezseg, hogy megtalald a legritkabb chest eventet, ha van 4 ember, akik keresik, akkor biztos hamar megvan. hivja a tobbit, 4en lezuzzak, mindenki boldog.
65-os kavics a mai vilagban sem olyan nehez partiban.
2 perces T 10 rifthez csak szerencse kell, hogy jo palyat, sok enemyt kapj, szinten nem fog senki pisztolyt tartani a fejedhez, hogy csinald meg egyedul. De a jelek szerint egy gyorsabb 65+-os GR is eleg hozza.
A 20 perc alatt 16 foboss T 10-en, eleg macerasnak hagzik, 4-es partiban valoszinuleg az sem olyan nehez jol megszervezve (nem probaltuk meg)
Egyebkent vicces, hogy a 3db 65-os kavics a Guardian egyik feltetele is es az egyik conquest is. (lehet a 75-os kavics jobb lett volna, de igy kenyelmesebb) -
grimm2015
senior tag
válasz
#92888064 #90723 üzenetére
Nekem a 2perces t10 riftet GR 65+ adta meg 7perc körüli teljesítéssel.
(Amire mondták, hogy az valószínűleg hiba, de végül is megadta, és meg is van a teljes szezonos küldetés.)Am a bossos egyedül kb lehetetlen kategória, és kitudja hányszor bukod be. (Így utólag jó, hogy nekem nem kellett)
-
Rison77
senior tag
válasz
#92888064 #90619 üzenetére
Sprint helyett berakhatsz nyugodtan egy War Cry - Impunity-t, vagy a dodge-os rúnával, az már sokat fog segíteni. Illetve kockába ancient parthan defender bracer, és az elites gem helyére pedig az esoteric. Kb hasonló szinten járok én is 69-ig ment, 70-en már szaladt a hp-m mintha kötelező lenne , rift bossnak is beadta a mallet lord-ot, végig se csinálta csapás animációt már feküdtem^^.
-
AnginaP
aktív tag
válasz
Mi úgy tapasztaltuk, mintha a szervernek lenne fixációja, hogy éppen miket ad. (blizzard random
) Volt olyan, hogy 10 RG-ből 7 Orli volt pl... Plusz egy riftre jellemző, hogy az eliteknél mindig előfordul egy affix, ami majdnem mindnél ott lesz. Kettő pakkból már általában lehet látni melyik lesz az.
-
Cadal
őstag
válasz
Csak tippelek, de ha a elementál sebzés fáj, akkor ezeket lehet érdemes kipróbálni:
Esoteric Alteration Persze így egy DPS gemről le kell mondani, de ha nincs más megoldás..
Vagy még a passzívoknál: Superstition -
mikromanus
veterán
válasz
Hát már íg yújrageneráltad a bejegyzést közben,meg ez a slot rögzített neked, akkor üssé' keveset és nagyot hogy kevésbé fájjon! Meg annyi sok dam reddel ez ugye nem lehet probláéma???
De majd a vérprofi überbarbs banda itt megszakérti és mosolyogva kijavít és ad valami hasznosabb tanácsot neked... (?) -
Healbacsi
őstag
válasz
#92888064 #90550 üzenetére
Tokeletesen elolvasta amit irtal.
Barmely blizzard jatekhoz tiltott barmilyen kulso program hasznalata. Egy controller program se kivetel ezalol.
Ugyanis az erre szakosodott ugyes emberek barmikor fel tudjak hasznalni csalasra.Igy a kesobbiekben ha bebizonyosodik, hogy valamely kulso probrammal baj van, akkor elovesznek mindenkit aki korabban hasznalta. Igy ha teged is vizsgalnanak, es gyanu merolne fel, hogy vissaeltel a fent emlitett szaballyal, akkor ban a vege.
Ez nem a szemelyed elleni tamadas vagy fenyegetes. Nem mondtak, hogy ne halsznald. Azt mondtak, hogy hasznald, de ha nem akarsz magadnak esetleges fejfajast a kesobbiekben, akkor mellozd, vagy jatsz konzolon.
Kar rugozni ezen, a pc jatekok tobbsege nem kontroller barat.
-
Horbal
őstag
válasz
#92888064 #90222 üzenetére
Hát ez engem is foglalkoztat mert én a Razer egér driver-ben makróztam meg pár dolgot. Reaekor barb már az ujjaim leszakadtak magas GRben ahol ha 1 másodpercre lemegy a jeti halott vagy + vagy a fos 1000 éves billentyűm vagy maga a program miatt előferdül sokX hogy nem hajlandó elnyomni 1-1 skillt. Pedig látom, hogy nyomódik az ikon a tálcán csak éppen nem lép működésbe.
-
Sheol
aktív tag
válasz
#92888064 #90222 üzenetére
Hiába is magyaráznád el a fórumukon, hivatalos választ nem kapnál a Blizzardtól.
Annyit lehet nagyjából tudni, hogy 1 gomb, billentyű stb. lenyomása csak 1 parancsot eredményezhet.
Tehát a makrók használata tilos, bár még senki sem hallott olyanról, hogy azért bannoltak volna valakit.
A banhullám a botozókat érintette, meg talán néhány THud használót. (wudijo?) -
SQX_Barto
addikt
válasz
#92888064 #90086 üzenetére
Most zárult a season 5, szóval sajnos erről lekéstél, de ez csak akkor baj, ha pont annyi lehetőség lesz, ahány helyet adnak majd maximum, de akkor is csak eggyel kevesebbet tudsz megszerezni (mondjuk 8 helyett 7-et vagy ilyesmi).
Season 6-ban könnyebb lesz sokkal (ha marad a PTR szerinti állapot), pont előtted linkelték.#WOT-H-A-C:
Ha ez a legfrissebb állapot, akkor
- hiányzó socketek a két gyűrűben, amulettben es a fegyverben.
Short Man's Finger-nel a 80-156 Damage helyere mehetne talán
Hellfire ring nem a legjobb, meg nem is kell, inkább a Convention of Elements kellene helyette vagy egy jo Ring of Royal Grandeur
Helm - Life Regen helyere Critical hit chance, es gyémánt esetleg a socketbe.
Gloves - Life per Hit helyere Critical Hit Damage
Belt - Corpse Spiders helyere Armor
Bracers - Armor helyere Elemental skill damage (ha mar a pajzson Poison van es azt akarod használni, akkor legyen itt is az) Persze a támadó skill is Poison alapú legyen akkor
Amulet - Vitality helyere socket
Weapon - ha van felesleges kockád, akkor talán tegyel bele vele socketet, bar a Jade buildhez inkább másik fegyver kellene.
Itt talalsz valami Jade buildet, ami szimpatikus (es nagyjabol vannak hozza valo targyaid) afele indulj el. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
#92888064 #90037 üzenetére
ha kell segitseg szolhatsz nekem is.
mostanaban ritkan es jellemzoen rovid ideig vagyok, gyakorlatilag begyulladt a jobb kezem az UE DHtol par hete es meg mindig nem jott rendbe.
Razer6666: par hete kb 1-2GRre voltak egymastol rekordokat tekintve.
M6 sokkal erzekenyebb a szornysurusegre es a riftre es TX key farmra sokkal lassabb. cserebe joval magasabb toughness.
UE az egyik leggyorsabb TX keyfarmolo, kevesbe szamit neki, hogy milyen a GR es olyan 7-8 perces GR70et stabilan lehet vele hozni jo gearben. cserebe joval kevesebb toughness (olyan GR60-70ig nem szamit gear fuggoen mert gyorsan kitakaritja a palyat, felette igen) es a 3+os APS miatt adott esetben csuklogyilkos.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
#92888064 #90039 üzenetére
ok így érthető
nekem a jobb bokám tört sz*rrá kívül-belül 2014 okt 22.
de azóta már futok, meg mindent csinálok, de a komolyabb hajlításokat érzem rendesen és nem hajlik úgy a bokám-lábam kombó, meg amúgy is a 8 hét gipsz miatt a bal lábam lett a primary... és hiába "erőltetem" a jobbat, tudom, hogy tudat alatt a balra priorizálok
Mondjuk a rehabot kicsit elkummantottam (kötelezőt megcsináltam, de nem sportoltam azóta, max naponta (najó ezt sem minden nap) szoktam gyalogolni erős tempóval 1 órákat), tuti itt lesz a hiba
Mindegy a dupla műtét (fém be-ki) miatt (1 évig teli voltam fémekkel stabilizálva) meg az egész miatt mindig "tudni fogom" melyik a balesetes lábam (érzem is)szerk: megtaláltam a hszemet:
töréses balhé -
Mirman
őstag
válasz
#92888064 #90039 üzenetére
Őszintén sajnálom ezt. Én a helyedben néznék egy balkezes sokgombos (10+) egeret és megpróbálnék azzal csak balkézzel játszani. Biztos nagyobb élmény lesz mint kontrollerrel. Tudom nem olcsó mulatság egy ilyen egér , de ezt csak egyszer kell megvenni és 5 évig biztosan jó szolgálatot tesz majd és a te felhasználási területedre hatalmas segítség lesz.
Esetleg még valami autós szimulátorhoz használatos pedálokat lehetne beszerezni és arra is 3 gombot rá lehet rakni szoftveresen minimum.
-
dargelot
senior tag
válasz
#92888064 #90033 üzenetére
Felvettelek, húzást tudok adni, s más segítséget is, ámbár főleg kb 27.-től leszek aktívabb.
Más: Egy kis érdekesség estére. A WD ahogy látom minden seasonban soloban szinte a legutolsó volt
-
oxox
addikt
válasz
#92888064 #74389 üzenetére
emlekszem...nezni is rossz volt...ketnaponta temetek el egy monkot a heten mint irtam, de ezert, vagy ennek ellenere nem rakom fel a hud-ot.
"szerinted nem tesz szert
tisztességtelenelőnyre egy ilyen program használója..." -DE! ezzel egyetertek kis modositassal
" ...a többi becsületes játékossal szemben?" - ezzel pedig nem...a te jatekod mivel lesz rosszabb, miben erint hatranyosan?Tisztessegtelen elonyom van az itt levo jatekosok nagyreszevel szemben, mert 40"-on jatszok...ill. van egy ph!ajtas aki beszokta linkelni a 3monitoros kepernyojet...szerintem bannoljuk ph!-rol, mert tisztessegtelen elonyhoz jut a nagy latoszoggel....
nemsokan tudjak, de Killert bannoltak anno starcraftbol...egy gombra beallitott 3-4dolgot ...gyarotta a probe-t es chronozta is egyszerre...vagy valami ilyesmi...nahh azert megerdemelte....vagy a dio3 elejen is erdekes volt a profilja....tehat nem vedeni akarom (dio elejen erdekes volt a profilja 3 het utan...mikor rakerdeztem torolt a friends listarol...gyanus volt
) tehat nem szent a ph!ajtas, de ne olyanert hurcolja meg barki ami jogtalan.
-
shotika
őstag
válasz
#92888064 #73811 üzenetére
Ahogy a másik srác is írta, sebzésben elmarad a rendes Raekor buildtól, a vállas 35%-os damage kiesik, illetve a Furnace hiányát is erősen lehet érezni, hiába teszteltem Ancient Immortal fegyoval. Viszont T6 rift és bountyzás közben nem rossz, hogy ott futnak veled a fiúk
Magas Gr-en még nem teszteltem, de most Berserker módban kb 80-100 millákat ütnek a petek, ami sztem elég kevés oda.
A Strongarm Bracer szerintem már nem jó a charge-ra, én legalábbis nem látok változást, de ha Ignore Pain/Bravado-t belövöm, akkor már működik- de akkor meg szétlöki az eliteket...
A build-re visszatérve, az immo öv miatt bukó a csiklanik, amit a publicon is imádnak a többiek, meg pörgősebb is vele a játék.
Raekor build egyébként nagyon jól tud működni az Ess of Johan amuval. (bár többször is összeránhatná az ellenfeleket)Más. Kiesett egy újabb Furnace, sajna nem ancient, de a Ramaladnis megoldással +10% damage-t nyertem!
-
jookomak
őstag
válasz
#92888064 #73811 üzenetére
Próbáltam én is ik+raekor-t, nem sebez annyit, mint egy tisztán raekor build, de sokkal stabilabb, bossokkal is tudsz mit kezdeni. Bracer-nek vadássz egy ancient parthan defender-t, főleg hc-ra jön jól. Amúgy igen, charge proccolja a strongarmot, bár ebben nem vagyok 1000%ig biztos a patch óta.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
#92888064 #71900 üzenetére
HSzem irasakor:
-RORGon nem latok rerollt, loh-t valami chc-cd kornyekere lodd be
-csizmat meg gatyat probalj meg szervalni ami Allreses... DH kap armort dexbol, AR-t csak gearbol!
-cseszt detto, oda sentryt harmadiknak (dex-vit utan)
-unityn sem latok rollt, ha tenyleg nincs es nem mutatja bugosan, akkor Dexet 50 CD-re, jobb lesz
-bombardon meg majd a dexvitchcIAS utan sentryt kellene makolnod szinten
-inkabb hasznalj eros 2H-t, mert base damage miatt jobb lesz!
(Sarga amu badass, jobb legoig elleszel vele)amugy ok!
-
mikromanus
veterán
válasz
#92888064 #64951 üzenetére
"•Legendary items that directly deal damage should now all properly benefit from the appropriate +% Elemental Damage item affix, including:
•Blackfeather - +%Physical Damage
•Bul-Kathos's Oath (2) Set Bonus - +%Physical Damage
•Cinder Switch - +%Fire Damage (ez vicces, mert valami párszáz damot adott csak le régen. Ha nem javították azt a bugot, akkor a duplája fire dam bónusszal egy ezres lesz. Iszonyat jóóó)•Death's Bargain - +%Physical Damage •Death Watch Mantle - +%Physical Damage
•Fulminator - +%Lightning Damage
•Odyn Son - +%Lightning Damage
•Maximus - +%Fire Damage
•Moonlight Ward - +%Arcane Damage
•Schaefer's Hammer - +%Lightning Damage
•Scourge - +%Fire Damage
•Shenlong's Spirit (2) Set Bonus - +%Fire Damage
•Stalgard's Decimator - +%Physical Damage
•Storm Crow - +%Fire Damage
•Thunderfury - +%Lightning Damage" -
DaveNo1
veterán
válasz
#92888064 #59587 üzenetére
Nekem a tüzes lánc 8-10 millió körül critel, t4-5ön ha jön a démon segéd akkor csak körbezárom vele elite packot és pillanatok alatt elhullanak. Shield Bash 40-50 millió körül critel mindenféle buff nélkül elitekre, de party buffokkal megvolt már a 100 milliós crit is rift bossra. Szerintem most ez a legerősebb crusader build
Így néz most ki a gearem + build (Indestructible passive t4 felett jól jön a viszonylat kevés Toughness miatt, gyorsabb úgy haladni ha nem halok szivatósabb packokon.)
-
SQX_Barto
addikt
válasz
#92888064 #45993 üzenetére
És kaptál kulcsokat?
Elviekben mp10 alatt van mikor nem ad...
#mikromanus: a mostani "PvP"-ben nem lehet meghalni, de igen, mókás lenne
Bocs, hogy nem az előzőt szerkesztettem, de legalább így áttekinthetőbb.
Egyébként nem állok neki egy HC karinak, mert állandóan van, hogy vagy a net vagy a buzinet megy el, ami ugye halál? -
Rebourne
aktív tag
válasz
#92888064 #45569 üzenetére
A híd (Rakkis Crossing, ugye?) a PTR-en is megőrizte a frameratezabáló képességét, ezért megnéztem, történik-e hasonló nálam (i5 3570k @ 4.2 GHz, nincs HT). A Diablo 3 bárhogyan korlátozva (1, 2 vagy 4 mag) mindig ugyanúgy beszaggat ha nagy csat van Rakkis Crossingon. 1 magra korlátozva általába véve is sűrűn vehetők észre fps csökkenések. Ez nem teljesen meglepő, mert olyankor egy CPU-n van a töltögetés és a jétékmotor is.
Rakkis Crossingon kívül nálam csak nagyon ritkán akad be a játék, lehet akármekkora tömeg a képernyőn, fut folyamatosan.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
#92888064 #45569 üzenetére
tippre nem szereti akkor, ha processing unitek kozott mozgatjak, ez mondjuk lehet a cache/memkezeles miatt valami, vagy csak siman idiotan van par helyen megoldva a critical section vedelme es attol orul meg.
attol fuggoen hol es hogy oldottak meg ez nem feltetlenul egyszeruen megoldhato problema.
Rebourne: erdekes, foleg az a resz, hogy a kieg ezek szerint eleg sokat kesett. Diablo3nal kb egy negyedev a keses, a kiegnel mar harom. igy nezve lehet 2016 q2re jon a masodik kieg, harom ev meg azert jatekoknal mar eleg sok ido.
-
-
mikromanus
veterán
válasz
#92888064 #43904 üzenetére
Sok regen (ócsóé adják itemen, skillből még olcsóbb), templar cusin ha solo, satnya névleges sebzés. Ez a kétkezi munkás - skornos monk. Aztán ha potyog a 40 spirites harang az égből akkor mindenki halomradől akire lecsap. Kegyetlen pusztítást végez. 2-3 ütemre csap + területre hat, így nagyon szép élettöltést produkálhat. Ha jó regent hozol össze, akkor kb mehet folyamatosan. Amíg harang van a terepen addig meg nem halsz. Ha meg mégis necces néha, akkor berakod vagy benthagyod a serenityt és senki se karcolhatja habtestedet..
-
Gothmog
senior tag
válasz
#92888064 #43900 üzenetére
Igen, nem írtam, hogy én mindig szólózva játszottam (nem szeretek multizni, így nálam a dps-t sem lehetett teljesen elhanyagolni), de ha support az elsődleges feladat, akkor a dps másodlagos, és az életben maradás (hiszen csak akkor tudsz hatékonyan segíteni, ha nem téged kell félpercenként keltegetni, illetve szükség esetén be tudsz állni stabilan a sűrűbe) a legfontosabb. Ebben az esetben viszont érdemes mégiscsak megfontolni, hogy maradjon-e a dupla rezisztes.
-
Gothmog
senior tag
válasz
#92888064 #43896 üzenetére
Szerintem bőven jó a reziszted, így én a másodikat választanám. Még így is jóval 650 fölötti reziszted lesz OWE-val, az meg simán elég.
Építő jellegű kritikával nem szolgálnék, mert igazából mindenkinek megvan a saját szája íze szerinti stílus, ami foggal-körömmel véd, így rendszerint csak vita kerekedik a dologból (Won kontra két sárga kard kontra dexes skorn kontra Echoing Fury stb.)
Meg, azzal együtt, hogy kb. 600 órám van a monkban (és elég sok mindent kipróbáltam ez alatt), én tényleg csak arra jutottam, hogy amivel éppen jólesik (és működő dolog), azzal kell nyomatni.
Illetve kialakult bennem egy kép, hogy most miként építenék monkot. Csináltam is egyet úgy egy hónapja (illetve a para100-asomat szereltem fel újra), és elég jól sikerült kibalanszírozni armor/reziszt és HP szempontból; kb 6300 armor (a megfelelő passzívval), kicsivel 600 feletti reziszt, kb. 57k hp, összességében 5.7% LS, így egy elfogadható sebzés (240k sheet unbuff) mellett is, még MPL10-en is leüthetetlen volt kb., de már nem nagyon játszottam vele. (Már teljesen le is szereltem, illetve a Dprogresszen már csak egy átmeneti állapot rögzült róla, nem a végső, így kár is lenne linkelnem. Más bracer van rajta, más Inna van rajta, off handbe más fegyver, nincsen bent a kövek egy része stb.)Egyetlen dolog: ha könnyen szeretnél még dps-t szeretnél nyerni, akkor az övet WH-ra cserélheted. Igazából szvsz a teljes Inna set bónusz abszolút nem létfontosságú, inkább kényelmi kérdés. Nálam a Sweeping wind/cyclone mindig benne volt a repertoárban, és sohasem volt spirit gondom (pedig sohasem raktam össze magamnak teljes szetet). Ha olyan helyen farmolsz, ahol megvan a megfelelő szörny-sűrűség, akkor kb. le sem jön rólad, csak hébe-hóba kell megúkjítani.
Plusz sárga páncélokból is néha meglepően olcsón ki tudsz fogni nagyon jó darabokat, ha nem ragaszkodsz a teljes Inna set bónuszhoz. Néha érdemes szúrópróbaszerűen rákeresni AH-ban.Többet nem írnék, mert tényleg nem egy olyan dolog ez, amit "mindenképpen kottából kell játszani" szvsz.
-
mikromanus
veterán
válasz
#92888064 #33442 üzenetére
A több célpontnál össz DPS-t számolni nem szerencsés. Semmi értelme. Ilyen alapon a 180k DPS-es meteor wizardom is sebez 6-7 millát Talán még tízmillát is. Act 1-en. csak sok apróvad kell. Egy-egy meteor 5-10 ellent tuti eltalál ha jó a tömeg és potyog "ütésenként" hét darab 104% dam-mal. Meg a frost nova is elkapja mind a 10-20-30 darabot. Ja, hogy elitekre, vagy überre jóval kevesebb ha már elolvadt a csicskatömeg? Hm. No igen...
(#33445) killerjohn
fejenként, vagy ha 10 ellent zúz, akkor ennek a tizede a DPS/kopf?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest