Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gothmog

    aktív tag

    válasz Gothmog #9946 üzenetére

    Reggelre el is vitték AH-ról. :) Igaz, nem kértem érte a földtől elrugaszkodott árat. Megnéztem, hogy hasonló Int, Vit és Resist, illetve Life reg értékkel mennyiért vesztegetik őket. Érdekes tapasztalat volt, mert kb. 8-10 ember olyan 8-12M körüli buyouttal rakta fel, míg jó páran igen elszálltak és 30M körül kértek érte, amiért pedig már sokkal jobb Int és Vit értékkel rendelkezőket is találni. Én mindenesetre 9M-es buyoutra tettem fel, és el is vitték reggelre.
    Lehet, ha türelmesebb vagyok, és minduntalan kirakom újra, akkor előbb-utóbb elvitte volna valami keresgélni/nézelődni/gondolkodni lusta ember mondjuk 20M-ért is, de én ezt így korrektebbnek éreztem.

    Vicces amúgy, utóbbi két napban összesen (a 15% levonás után) kb. 13M értékben adtam el holmikat (a többi kisebb cucc volt, a legértékesebb közülük 2,5M-ért ment el). Bele is gondoltam, hogy ebből simán össze lehetne rakni egy a játékon végigszaladós Tescó-geart. Én meg mennyit farmoltam anno (és még félre sem tettem AH-ra cuccokat közben, hanem bezúztam mindent, ami nem kellett valamelyik karakteremnek), míg eljutottam odáig önerőből, hogy simán menjen Act3... Nagyon megkönnyíti a játékot az AH használata, de nem bánom azért, hogy nem így mentem végig rajta. A maga-találós játékmód is egy élmény volt, megvolt a maga varázsa :K

    Még kicsit gyűjtögetek, azután lehet, hogy vásárolni is fogok már majd. (Eddig csak egy vállast és egy gyűrűt vettem - pár százezres volt mindkét tétel -, mert azokból egyszerűen nem találtam normálisat sok-sok játékóra alatt sem). Ja igen, meg a szokás hatalma: két karomfegyver receptet is vettem, amikre azután a kovácsnál elköltöttem szinte minden - AH-zás előtt összegyűjtött - pénzemet (kb. 150 ezer aranyam volt még úgy három napj emiatt...). Persze egyetlen jó darab sem jött ki :W :DDD Meg is fogadtam, hogy minden szar ritka a vendornak megy, én Infernón nem szórakozom már a kováccsal (normáltól hellig viszont nagyon jó cuccokat lehetett, relatíve olcsón kihozni vele). Azóta így is teszek most már.

    Ez van nálam most. A vállas és a balkezes gyűrű kivételével mindent maga talált. Kicsit több hp, reziszt, páncél, meg sebzés (meg úgy minden általánosságban :) ) majd nem ártana neki, de csak szépen, idővel. Az amulettjét, ha eladnám, azt hiszem, be is tudnék vásárolni az árából szépen :DDD , de azt megtartom. Vszg. több ilyen cuccot úgysem találok jó időn belül.

    [ Szerkesztve ]

    Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák