Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    válasz D1Rect #9527 üzenetére

    Mivel mindig az adott dologra reagálok így nincs összeszedve de most csak neked, még egyszer és utoljára elmondom hogy hogyan látom én! Nem kívánok ezek után a dologgal foglalkozni, nem kell rá reagálni sem...ez az én véleményem..fogadd el.
    Miért is Op a barbár..lássuk csak.

    -Mert ki tud hozni nagy DPS-t nagy Tank abilitások mellett..
    Ez igaz, csak kb 300M-be kerül...lásd nálam

    -Bele tud állni mindenbe és mellette milyen hudenagy DPS-t leosztani.
    Tévedés...vagy-vagy...esetleg egy harmadik vagy..a gearem kb 2szer de lehet 3szor annyiba van mint ProEvonak és kb annyi a DPS-ünk..lehet még neki több is most a legutóbbi boostja után.
    Én a gearem árának 60%át a tank abilitásokra költöttem..te mennyit? vettél egy 800lohos amut? és kevés? Ki gondolná! 250K mellé már illene némi LS! Jaaah de te nem vagy hajlandó csak OP furyt a kezedbe venni és az 500M...ops...ez legyen a te problémád...
    Def-es passzivod minek van? 1500DEF (kb) neked smafu? Szintén a te gondod..
    Nézd meg Mikrot...brutál leadott DMG de ő sem tud megállni szinte semmibe mert összecsuklik..sír? nem..leszarja és neki megy még egyszer..
    Az is egy fajta barbár meg az enyém is. Én is tudnék 6K DEF-el szaladgálni pajzs nélkül de nem akarok, mert nekem így tetszik.

    -Legolcsóbb karakter!
    Legnagyobb baromság amit valaha hallottam!
    A vicc hogy pont egy olyan ember mondja aki a Gearje 70%át tizedáron tudja megvenni!
    Szerintem itt a PH-n én farmolok a legtöbbet...tisztában vagyok az árakkal...amibe csak 1 resi az szaros hugyos pénz...meg sem közelíti az all resis társait. Nekem nem kell megmagyarázni hogy a STR-t csak 1 kaszt használja..nem számít! Az hogy te hogy látod...nem érdekel.
    Az hogy egy DT barbárt olcsón össze lehet hozni, az szerintem sem engem, sem Mikrot sem user-t nem érinti így a vita szempontjából lényegtelen is mielőtt bedobnád a nagy ágyut..

    -DMG-t adó passzivok
    Van neki...és? Ettől OP? Akkor elmondanám hogy nem a Barbárnak vannak ilyenjei hanem a Monknak NINCSENEK!
    DH - Steady Aim, Archery? Mond valamit?
    Wiz - Glass Cannon? Hm? Rémlik? Vagy ezt a bnetes forumon nem írták le?
    A WD-nek is van DMG boostoló passzívja csak annak nem tudom a nevét.

    -OP passzívok
    kac-kac...OwE

    -30%DMg red
    Monknak is van

    Még ide szúrnám azt az unfair és nonszensz dolgot hogy a 30% DMG red mellé a Monk DMG-ből (DEX) kap dodget is..
    Undorító IMBA, Op dolog..
    A Barbárnak csak block van ami fele olyan hasznos sincs mint a dodge, + a Monk ki tud hozni ugyan annyi Blockot mint a barbi, ám ez fordítva nem igaz..
    A babár miért nem kap blockot str-ből? Miért kell pajzs a blockhoz? Miért nem jár csak ala natur mint a szegény kicsi monknak?
    A ráteleportálok a mobra taktikát már ki sem emelném..

    Ennyi most így hírtelen + várnak rám TS-en :)

    Ismétlem önmagam...ez a saját véleményem, fogadd el...nem kell rá reagálni mert én nem kívánok többet hozzáfűzni a témához!

    [ Szerkesztve ]

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák