Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz Joezyka #90183 üzenetére

    Ismerős szitu, előző patchnél voltam így NSben, minden publikból instant kivágtak, mert DHval voltam. DH too weak, stb. üzenetekkel. Akkor határoztam el, inkább a halál szóló, mint a publik. Akkoriban már halódott a klán amiben voltam, de 1-2 ember mellém csapódott állandónak egy jó időre. Később klánt váltottam, a mostani szezonom már itt kezdődött.
    Magas GRbe sosem jutottam, és nem is érdekelt. A legtöbbet DHztam, mert azt szeretem. Segédkeztem, gearelni, húztam embereket, nyersanyagot gyűjtöttem, stb. Elvoltam, aztán megutáltam az egészet, hogy metával lehet csak boldogulni (közben próbáltam, de ezt már írtam). Parkolópálya volt több, mint 1 hónapig.
    Úgyhogy engem senki Paragonja, elvárása nem érdekel, azzal játszok amivel szeretek. Nekem ez a játék lényege. Érezzem jól magam közben.

    (#90184) Wayne: Ilyen alapon az egész játék dögunalom, mert ugyanabban a szettben nyomkodsz 3-4 skillt és kész. Ez nem a változatosságok játéka, így szerintem nem jogos leszólni egyik kasztot sem.

    (#90191) DioRobber: és azért is szomorú, mert ugye közelharcos kari, alapból sokkal jobban bírja a találatokat, mint a DH.

    (#90203) szupermacs: ahogy olvasom a hozzászólásokat arra gondoltam, kellene csinálni egy "kötöttségeknélkülmindegymiveljösszérezdjólmagad" communityt. :)

    (#90205) Thrawn: lehet kifogom próbálni a poén kedvéért, de nem állandóra.

    (#90217) KubanitoS: Nem is rossz ötlet. Kiválasztod, hogy kovács vagy kereskedő, és hadd menjen.
    Én valami olyasmiről álmodom, hogy fél évente 1 nagy patch legyen. Minden kaszt kapjon 1 új szettet, új cuccokat - és a lényeg: minden szettet szintre hozni, hogy legyen az embereknek valós alternatívájuk. Átvariálnám a skilleket, mindent, hogy ne érje meg 3 suppal menni, max. 1-2-vel.
    Gemessé tenném az övet.
    + jöjjenek a rúnák, rúnaszavak. :)

Új hozzászólás Aktív témák