Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Edge #88038 üzenetére

    Tegnap pont egy ilyen GR85-86 rendezvenyen voltam a CZ Pitti Muvek Hungary Zrt tamogatasaval :DD

    Hat kernemszepen rovid szoveges beszamolom lenyegi pontjai az alabbiak.

    - pittivel kozos megegyezessel ugy dontottunk nagyon orulunk Dani sikereinek, rafert man a fejire hogy vegre megint a wizard legyen a brutyo dps egyeduli ultimate partikaszt.Hat nekunk se kis orom hogy 8 percre hozzuk a 85-ot.. ;]

    - valoban nem mindegy melyik support mit muvel - peldaul hogy a barbar mennyi globe-ot tud kihotazni amikor mar csak single target van. vagy hogy őmonksaga Granini mester hova pozicionalja az innert, mert idoben megjosolja / lekoveti-e hova helyezkedik a Wizard.. ezek a kis nuanszok mindent eldonthetnek.

    - meg mindig nagy kulonbseg van rift es rift kozott. mentunk 3 szart mire pitti felvette a voros telefont hogy az elvtarsak ott fenn a Kozponti Keruleti Riftellenorzesi es Mobelosztasi Foigazgatosagon ha lesznek kedvesek megpakolni a kovetkezo riftet de surgosen, valamint ugynitt hasznalt powa pilon elado.

    - aztan ugye megjavitottuk a monkomat is mert eredetileg szolarium berletes volt stormshielddel, ami mindenkinek jo, kiveve hogy igazabol csak nekem. Helyettem most van 2 istvan kard es van AS meg globe meg armor is heyy. (ez amugy ingyen volt, a tanacs :R ) - ugyanitt kristalykek gyumolcsostal elado, eredeti svajci "sztormshild" minoseg.. (kozepen socketes oda lehet tenni hangulatgyertyat vagy cserepesnovenyt..)

    - aztan hogy pl lehet nemhujeseg hagynhi a vegere egy pilont ha ugy alakul es elittel utni az RG-t, es nem praekox elhamarkodottan felkapni a speedet uresben..

    Hatkernem egy zsinorban 8-10db szakszeszful 85-os RG ugyan a fenti konzekvenciakat mertem leszurni.

    Az utolso zarja be a riftet es oltsa le a Kadala-t.. :Y

    (este enis jovok varjatokmegvankulcsomis!)

    [ Szerkesztve ]

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák