Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gorneck

    titán

    válasz Edge #83990 üzenetére

    Egy jó KöpiWD úgy követi a Monkot, mint egy pincsi...IP önmagában kevés, kell az inner is. Ha az egyik kimarad akkor gáz van (ezért se szeretem az ollan suppBarbot aki elmegy a térkép másik felére és a Monk nem képes lereagálni és rohan utána - így túlkép szambázhatok mindenféle védelem nélkül)...illetve vannak illen aranyszabályok, hogy fagyi/arcane skipppp.
    Ezért jó a TS, ha gyors a tempó szólok...sok esetben én mondom, hogy mikor tovább...mert a kedves blizz szerint a WDnek nem kell védelmi/helyezkedő skill.

    Ne felejtsük el, hogy a Zuni set kb semmi védelmet nem biztosít egy HThoz képest...illetve azt se, hogy a WD egyetlen mozgást/túlélést elősegítő skilljén fél év CD van...ha a csapat gyorsan/szarul mozog, akkor a Köpi bizony nem fogja tartani a tempót és nonstop esik.

    70től az IP önmagában pl Buccser ellen édes kevés...engem pl nem egyhitel...de ott már az inner nem mindig állandó a földön, szal vannak meredek helyzetek.

    Illetve onnét, hogy van egy WD a partyban, ő az akinek egyedül el kell vinne az egész runt a hátán BOSSval együtt. Ha ez S4ben nem megy neki, akkor vagy a support volt béna vagy az ő skillje/gearje nem volt elégséges...

    Minap volt részem egy ollan publikhoz, ahol 69-70-en úgy rongyoltunk, hogy az már beteg volt...egyedüli DPS voltam...BOSS skippel (S4-be ezzel a gearel biztos nem lett volna skipp :D). A fülemen is XP ömlött...és a DPS buff is...a Monk engem buffolt végig, a Barb mondhatni tökéletes előkészítő volt...persze ehhez rift is kell...

    Van btag is? Hátha tudok segíteni gear/build ügyben...vagy nem lényeg?

    [ Szerkesztve ]

    Gorneck#1239

Új hozzászólás Aktív témák