Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz Rayner #80875 üzenetére

    Hasonló a helyzet, bár közel sem ennyire tápos a karim. Vasárnap kijött a Vyr + Chantodo + bracer + öv, meglett a Halo of Arlyse és a CoE + Zodiac gyűrű is. Egyedül azt a nyamvadt Swami-t nem tudom kiszedni (Kadala már megint szemét, szerintem olyan 5k shard már belement a fejes kivételbe), anélkül meg szopás van, ha leesik az archon. E mellett megvan kb a teljes delsere/tal/firebird set is (kivéve talán tal amut).

    Amúgy én az uppolásban érzek valami bugot, vagy nevezzük inkább anomáliának. Barbár cimbinek folyamatosan ugyanazt a Mighty weapont dobálja, nekem fejesre a Storm Crow-ot. Bár kicsi a minta, de azért annak az esélye, hogy egymás után 9-10x ugyanazt a fejest dobja ki elég valószínűtlen. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy a Blizzard belenyúlna a lootba szándékosan/személyre szabottan, ahogy itt azt egyesek állítják. Még mindig nem értem, hogy lehet azt gondolni/hinni, hogy bármiféle manipuláció megérné a Blizznek (főleg amcsi cég esetén ahol ennél sokkal hülyébb dolgok miatt is pereltek már be cégeket).

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák