Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog (1)

    válasz Thrawn #79189 üzenetére

    45 az meg hatareset instahitre, olyan 48-50tol viszont Natalya setben par esetben egyszerubb skipelni a reflectet.

    igazabol azt is teszteltem, hogy a 996dex/98chd/9chc vs 718dex/100chd/9chc mara kozul helyzettol fuggoen nem biztos a mara a jobb. igazabol a reflect nekem meg mindig addig tunik stabilnak, amig kb 4-5 RoVbol ki tudom oket utni. ennel kevesebbnel kb mindegy, hogy reflectes vagy sem, mert ugyis smoke screen alol lovok. plusz pl t6on nem igazan jelent veszelyt mar a reflect, annyi vedelem van a karin (plusz ugyis kb addig el az elitpakk/riftboss, amig CDn van a RoV, T6on mindent 1hitelek).

    mondjuk ami igazan idegesito az meg mindig a lacuni huntress. kb olyan, mintha minden feher ellenfel amint meglatna thunderstormot castolna ami 1hitel.

    ----

    Gorneck23: a DH elegge verzatilis. akik forumon aktivan solo GR50+ korul vannak vele, azok jellemzoen meg 1.00-1.03 korul indultak. ahol inferno A3mon pontosan ugyanaz volt, mint most olyan GR45-50tol, hogy minden 1hitel.

    en is jobban szerettem az 1.10es tank DHm a 900k EHPvel (es eleg dammal lesolozni mp10en az ubereket), de ez jelenleg kivitelezhetetlen. jelenleg 1.03 A3hoz hasonloan DHbol glasscannon buildek eletkepesek csak GR45 folott, de reflexbol eleg sokat lehet potolni.

    mondjuk a smoke screen / vault nerfjevel ra lehetne kenyszeriteni a DHt a vedekezesre, de azzal kinyirnak a kasztot.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák