Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz Gorneck #79171 üzenetére

    Az "elvan mint a befőtt"-költői túlzás, a supp munkájához viszonyított nehézséget hivatott érzékeltetni.:)
    Mentem magas GR-t, sőt....nem tudom neked milyen WD supp jutott, de amivel mi mentünk....nem használok nagy szavakat, de nagyon-nagyon leegyszerűsítette a játékot. Aki hozzászokot a magas solo-záshoz, annak ez egy vicc volt. Tiszta CM wizz.

    Az a blizz, (meg a mi) bajunk, ha nem tudják rendesen balanszolni a game-t.
    Nem értek azzal egyet hogy wd wiz dh +30% dmg taken a meele-k hez képest.
    Azért azt nem mondanám hogy halhatatlan, legalább is a pala. Magas gr-en annyi az incoming dps (solo), hogy összecsuklik mint a rongy ha nem figyel.
    A halhatatlanságot ne egy zombie roll-hoz viszonyítsuk.

    Inkább azt kéne megoldani blizz-nek hogy legyenek valamennyire balanszoltak a pályák. Meg nem tudom hogy jó-e az elite skip-elés lehetősége vagy sem. "Nehéz a pálya? Szivatósak a mobok? Meg kell oldani. Lehet ellene intézkedni. Léteznek defense skillek is. Léteznek defense itemek is. Tessék balanszolni...."
    Erről szólna ez a játék. Solo azért tetszett, mert ez jóformán csak ott érvényesült. Lehetett agyalni hogy s mint tudod a maximumot kihozni dps-ben, miközben megoldod a védelmedet is hogy ne csukolj össze. Emellett versenyeztek a karik, ügyesség, build...
    De ezt is elronotották mert akkora különbségek vannak roll-és roll között, hogy senki nem fog egy fast assa... ellen akár egy itemet is betenni, inkább quit-ol vagy skip-el ha tud. Ez is elment a full dps irányába. "Várjuk a megfelelő roll-t ahol aztán lehet zúzni, mert amúgy egy combosabb elit, vagy kellemetlenebb trash pack ránéz a karira és összecsuklik."

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák