Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz Edge #77786 üzenetére

    Normál Tal set:
    Senki nem mondta hogy nincs értelme.:) Hasonló fegyóval hasonlítottam össze, és a showeressel jobban lehetett haladni mint a hidrással. De lehet anci ss-el megfordul a szitu, meg lehet nem volt meg az AS breakpoint. Legyen úgy. Kívánom hogy essen ki.:)
    Nyilván összevetve normal tal build + cinder + meteor shower-el, hasonló normál fegyverrel. Nem a 3000-es ancit hasonlítottam a 2000-es SS-hez.;) (majdnem perfect T&T is van). -ok. A hidrásohoz csak az anci SS hiányzik. Minden más meg van.
    Ha anci a ring akkor igen, avg. (lásd amit linkeltem conv.)
    Az ok hogy a két hydra lávafolyama stackelődik, de a saját lávafolyamuk is stackelődik egymáson? Gondolom igen. Akkor Op.

    DelRasha set:
    A +AS a partytagokra is hat. Supp wd-vel, perma fear-el igen a többi majdhogy nem felesleges. De azért sokszor jól jön.
    A DelRasha nem terminátor build :), de nagyon jó. Solora, vagy gyengébb partyra ahol nincs ideál supp wd...stb, nagyon jó. Nem kel/fekszik a banda sem 50 fölött ha bad roll a Gr.

    SS anci híján a fenti Normal Tal set Meteor shower cinderrel elég erős volt. Elhiszem hogy a perf. hydrás erősebb, ok. Csak azt mondom, hogy az a set (nem a DelRasha, hanem a fenti), majdhogynem kiváltja a hydrásat. Felsteckelt állapotban wd által összegyűjtött kupacra rázúdítani a showert vég nélkül...nem gyenge.

    (#77753) Sárpac: A blizz nem csak belenyúl, hanem be is vagyunk drótozva.:D Két körből kétszer egymás után SS drop.Hónapok után az első, és egyből kettő.:)

    [ Szerkesztve ]

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák