Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz mikromanus #76616 üzenetére

    A summas tapasztalatunk a patch ota, hogy mind dps-ben, mind talponmaradasban felzarkoztak a meelee kasztok.. barbar es cruz (foleg ezeket teszteltuk) mindenkeppen nagyon pozitiv valtozas. A dashing monk is csunya jatekszer lett, osszeraktam belole egy olyan jo kozepest, gyors es gyilkos, de nekem a cikazos jatekmod tovabbra sem jon be. Ez meg a vonatosbarbarnal is gyorsabb ide-oda mozgasokat csinal, szamomra nem palya, de elismerem hatekony..

    Viszont - es ez megintcsak tobb ember(em) tapasztalata: a WW barbar meg a vonatosnal is individualistabb.. olyan szinten speedfarm, hogy gyakorlatilag mas kasztok szamara jatszhatatlan lesz a party.. Csak akkor nem volt siras a TS-en amikor 4 barbar ment 1 partiban.. amint bejott 1 DH vagy 1 wizzard nekik onnantol loot szedes es a barbarok ketsegbeesett utolerese volt a kihivas.. mire az M6 lerak 2 senty-t T6-os riftben mindenki halott es barbar mar a palya egy tavoli szeglete fele forog rossz esetben is +25% extra movement speeddel.. harcoltam a barrikad mindket oldalan a heten uh tudom tapasztalatbol hogy ez igy nagyon nem egyszeru a "koveto" kasztnak..

    Ez termeszetesen T6-ra igaz.. split bountyban pl nem gond.. GR-ben sem annyira mert ott jobban rakenyszerul a csapat (plane sWD-vel) hogy egyutt mozogjon, de szerintem egy laza T6 rift egyszeruen elvezhetetlen annak aki nem a barbar.. ugyhogy erosen ugytunik nalunk a klanban lesz a 3-4x barbar party meg mellette lesz a nonbarb class party..

    szerk: akinek van mar jo meteoros wiz vagy Nati / Uj DH szettes DH-ja es ment mar vele partiban irja mar meg hogy a fenti eszrevetelem helytallo, vagy az uj szettek eseteben azert van remeny hogy a tobbi kaszt is felzarkozik T6rift farm sebessegben..? - side comment.. annyira brutalis a dps-e most minden karinak hogy gyakorlatilag nincs kit olni.. 1 hit az elit is.. egymas elol vesszuk el a lehetoseget.. szoval kene az a T10 vagy jelenleg csak a GR45+ tol indul a kihivas..

    [ Szerkesztve ]

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák