Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Edge #76421 üzenetére

    - kovacs vegre bezuzza egyszerre a bounty cache-bol esett keket meg sargat is :)

    Nade hogy tapasztalatot is osszakmeg.. tegnap osszeraktunk DioRobberel 2db korulmenyekhez kepest eleg jo IM / HOTA barbart.. nala mar focus+restraint paros is van, meg IM gatya, en cinderes fire barbit csinaltam. a Hota es a barbar osok szepen apritanak, vannak 200M feletti critek boven, es meg van sok sok tartalek a buildben (pl a hotas fegyo, vagy egy uj IM balta amin lehet 40-60% HOTA dmg, meg ugye ancient set darabok is lesznek majd mi egyelore simaval toltuk.. meg a gemmek sem biztos hogy jol lettek osszedobalva..) - de lenyeg a lenyeg az mar most latszik hogy ez igy nem lesz GR45+ dps karakter, mert oda kell menni, bele kell allni. A berserk gyakorlatilag vegig fent van, tehat olyan mint egy jofajta cruznal az akarat, ahogy sutod el a fury-t ugy megy le szepen a bersi CDR, de egyelore osokkel es bersivel egyutt is joparszor leutottek minket sima T6 riftben.. egy fire chain elit meg mindig problema..

    Meglatasom szerint akkor lett volna ez uberbrutal ha adjak a bracert a berserk osszes runajaval (dehat patch elott csak kivettek..) .. igy csak egy kivalo es elvezheto funbuild amivel lehet T6-ot farmolni, GR35-40-ig mondjuk szolozni vagy partizni.. de ez magas GR-en hullani fog.. oda tovabbra is az M6 DH a nyero, es talan (ahogy olvasom itt a hozzaszolasokat) a Wizard vegre belep mint alternativ dps karakter magas GR-re..

    Egyelore ennyi, de en :R Blizzardnak hogy visszahozta a hotas+orokyetis barbart mert nekem mindig is az volt A Barbar.. :K

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák