Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Pöttön #75852 üzenetére

    Ha profi goldfarmolos buildet akarsz akkor nezz ra a profilomnal (btag az alairasomban..) a season DH-mra azon most az van. Nem tudom milyen kaszttal / builddel mesz, nyilvan amit a gear enged, de:

    - kell egy jol felhuzott min lvl 25-os boan of hoarder goldos gem;
    - ajanlott de nem kotelezo egy Act 3 bounty chestbol beszerezheto Averice band gyuru (ez gold pickupra elkezdi novelni a pickup radiusod, felmegy akar 50 yardra is asszem.. megeri..);
    - goldwrap ov is ajanlott, ez gold pickupra armort ad, ilyen milliardos tafnesszel fogsz rohangalni, onnantol kb halhatatlan leszel, es nem kell figyelned semmi masra csak a farmolasra..
    - ha befer a buildbe es van, akkor Goldskin armor is jopofa, ez mar azelott tud goldot dobni a foldre hogy effektive kinyirtad volna a mobot.. plusz ezen is van fixen +100% gold find;
    - dukal egy jo amulet is, kymbo gold, vagy barmi mas amiben a secondary sor ilyen +75-80% gold find, az meg eleg jot boostol..
    - es akkor az xp konvertalas lelke ahogy Edge is irta a custerian bracer, ami a felvett gold utan ad xp-t..

    Es mindezt leginkabb ugy kellene hogy T6 4-es parti ahol te olsz a legtobbet mert akkor hullik jol gold :K A legutobbi bonusz heten ami meg sztem S2 elott volt en 700 millio goldrol indultam es par nap alatt lett 5 milliard es rengeteg paragont leptem pedig mar akkor is sztem 600 felett voltam..

    Hat ennyi..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák