Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz DioRobber #75665 üzenetére

    Hát jó lenne, ha minden ujjamra tudnék pakolni egy gyűrűt! :) Az egyik gyűrűnek a royal ringnek kell lennie, különben nem tudom feltenni egyszerre a Wrath of the Wastes-t 4 es bónusszal és az IK-t 6-os bónusszal. Az új barbiszet 4. bónusza, hogy WW közben 40%-al kevesebb sebzést kapok minden forrásból ami azért eléggé hasznos de az sem szar, hogy a rend 500%-al többet sebez, még ha ritkán is használtam, plusz tovább tart ami life leeches rúna esetén sztem szintén pozitívum.

    (#75666) shotika: a 4. setbónusz nem csak a CotA-t csökkenti, de a WotB-t is ami így azért nem szar mert ezért tudok állandóan berserkben lenni. (a furyt meg úgy tartom maximumon, hogy physicalos ancienteket használok amik minden hitre furyt töltenek)

    Egyébként nem baj az ha a CotA-nak is csökken a CD-je: ha netán meghalsz vagy ők halnak meg, újra tudod hívni őket. Ugyanis láthatod a videómban, hogy 49-es Griften bizony az Ancienteket ki tudják nyírni már az elit pakkok is (Fent jelzi az életüket a follower ikon mellett és azt is, hogy hányan élnek a 3 anci közül ezt kell figyelni és láthatod a vidiben ahogy elhullanak). Képzeld mi lehet magasabb Greater Riftekben? Gyakran meghalnak bizony, de ha esetleg nem soloról beszélünk és van hp globe teremtős crus akkor nincs gond mert a globe tölti az ő életüket is.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák