Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Edge

    veterán

    Remek de ez itt mind csak találgatás hogy mi lesz csak S3 only, egyedül a setekről tudni hogy visszamenőleg változnak és az új legeket ki kell lootolni, amin változás lesz azokat is (pl hiába van félretéve anci triumvirate mehet a levesbe), semmi egyébről nincs infó. PTR-en pop-up-ba feljött az S3 reklámja ahol az új goblinokról, transmogokról és legekről volt infó, ott meg lehetett nézni egyesével milyen legek lesznek a PTR-en S3-ban és csak 2 gem és 1 poti volt ott, ez nem azt jelenti hogy csak az lesz, hanem azt hogy azok biztosan S3-asok lesznek.
    Ezen felül a többi cuccról még mindig csak annyi volt hogy patch 2.2-vel jönnek, persze ez változhat, de amit Thrawn is linkelt, ha patch 2.2-vel jön minden egyéb cucc akkor az NS-be érkezik mert S3 előtt applikálják a patchet.

    Elméletem seasonről: ha arra felé megy blizz, hogy egyre rövidebbek lesznek a season-ok(márpedig ez a törekvés) akkor nem fog a blizz beleszuszakolni 50 féle új leget egy seasonbe, teljesen reális ha rövid szakaszról van szó hogy csak pár darab új leg lesz benne amik a gemek és ennyi.

    [ Szerkesztve ]

    Többékevésbé: éééééééééééé bbb

Új hozzászólás Aktív témák