Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    válasz makro #75430 üzenetére

    Először is Alacrity passzívnak semmi értelme a buildedben, nem használsz generátort. Mehet helyette spirit regen miatt Exalted Soul vagy ha spirit úgy érzed elég akkor sebzés miatt Unity vagy Momentum.
    Skillekről még annyit, hogy a dashnek a coldos rúnája jó magas GRre, de T6ra jobb a lightning vagy holy a nagyobb mozgékonyság miatt. Illetve Exploding Palmból a coldost használd GR-ben, mert jóval nagyobbat sebez. T6on jó a lightning mert elég az is, és könnyebb feltenni így hogy 2 targetre kerül fel.

    A kesztyűd és a gyűrűid szorulnak cserére elsősorban. Sisakból pedig jó lenne a Leoric, bár annak az előnye inkább GRben jönne ki a túlélés szempontjából, a sebzésed nem nőne jelentősen a sűrűbb epiphanytól.

    Kesztyű olyan kellene hogy dex, chc, chd, cdr
    RoRG gyűrű olyan kellene amin alapból van socket, chc vagy chd és akkor tudnál rá rollolni még egyet a felsoroltak közül. Secondary resist is célszerű rá nyilván.
    Másik gyűrűnek amíg nem esik Unity vagy SoJ addig megteszi bármi, lehetőleg ilyen statokkal:
    dex, chc, chd, socket + secondary resist

    Másik dolog, ahol sokat veszítesz a legendary gemek, rosszakat használsz.
    Bane of the Trapped minimum lvl25ön kötelező, de minél nagyobb annál jobb.
    Még használható azon kívül Gogok swiftness, Taeguk (ettől elég melós lesz a játék mert végig spamelni kell a sweeping windet 6,60% rcr-el, ezért én csak GRre használom), heales kavics is használható ami neked bent van, esetleg a bane of powerful ha úgy érzed kevés a damaged elitek ellen.
    Heales kavicsot kiválthatja ha van a fegyvereden life per spirit spent

    De amúgy a legtöbb itemed nem ideális. Tehát inna chesten dash damage van, és nem azt rolloltad le róla, pedig nem is használod a skillt. Nadrágodon nincs vitality, ami egyelőre nem probléma mert van a fegyvereden, kesztyűdön, egyik gyűrűdön és az amuleteden - ezekre nem kellene vit (sem life%) mert rollolhatnak sebzést erősítő affixekkel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák