Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Edge

    veterán

    válasz sith7 #74999 üzenetére

    Kb lehetetlen annyi jó cuccot összeszednem S2-ig mint ami már ns-be megvan. Ns-be az induló tal sethez megvan mindenem, chc/chd/int/socket tal amu, anci talsource, anci tal armor, (sisak,öv nonanci), akkor bastion of will set socket/chc mindkettő ring, ami még kelleni fog új cuccok(meteor cipő, twister braci) borítékolom még patch napján kikadalázom és annyi. S2-ben van 1 db anci tal sisakom + non anci páncél +nonanci source és vmi fos rollos amu... kb lehetetlen azt összeszedni patchig ami már nsbe ott figyel ládában, ez is sokat nyom a latban nálam.

    A kedvedet meg nem volt szándékom elvenni, jó az S2 jópofák az új gemek, a wizard ring viszont haramatos lófasz, még t6ra se vinném. sz'al pl egy wizard kasztnak az S2 simán skippelhető, én is csak poén kedvéért mentem oda meg hátha esik olyan ami még nem esett ki ns-be(pár dolog ki is esett) de ennyi.

    Muton: nekem már 4 soj esett S2-ben, 2 unity is megvan(igazából már 3, egyik Cagetől van thx), de egyszerűen nincs annyi dps hogy soloban 40 felett egy random gr-ben odategyem magam(party az más oda még megyeget a dolog, de lassan kb. csak support az amit adok a partynak, blackhole+strongarm, elemental exposure buff, toxin gem buff), azért meg nem fogok trükközni nem legál úton hogy addig próbálgassam a grifteket amíg végre full csontisat ad be nagy mappel.

    [ Szerkesztve ]

    Többékevésbé: éééééééééééé bbb

Új hozzászólás Aktív témák