Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DaveNo1

    veterán

    Kis crusader összefoglaló PTR-ről:

    Sikerült 4-5 órát menni Roland gearben + kiesett a Blood Brother fegyver ami szerintem a legjobb lesz a Crusadereknek és a lejjebb linkelt bracer is. Ancient legendary cuccok hiányában is OP-nak tűnt sebzésre, repkedtek rendesen a milliárdos critek, a legnagyobb 4 milliárd volt all buffal.

    T5-re sikerült bejutni, ott egy sima riftben egy elite 1 hit volt, de a boss se húzta tovább pár másodpercnél. T6-on is kb. ugyanaz lehet a helyzet, főleg kicsit jobb gearben. Azt hozzá tenném, hogy nem az a rúna volt benne ami 1 targetre a legnagyobb sebzést viszi be, hanem a shield cross, de szerintem ez hatékonyabb is.

    Wrath probléma nem volt, az új 1. setbónusz garantálja, hogy perma szintre lehessen vinni a law-ot ami csökkenti a wrath costot 50%-al + a pajzs + az új bracer kevés target esetén. GR bosson végig full wrathon voltam ami annak is köszönhető, hogy a CD csökkentő bónusz + shieldes passive miatt a Shield glaret kb. 4 másodpercenként tudtam tolni, ami perma vakítást is jelentett.

    Gyűrűnek az obsidiant használtam soj mellé, ami további cd csökkentést ad.

    Ami továbbra is probléma, hogy iszonyat papír, és a perma iron skin még nem megoldott. De még lehet a buildet optimalizálni. Ahogy néztem GR46-ot 12 perc alatt tolta le valaki roland gearben, és tegyük hozzá eléggé lagos volt a játék ami nagyon zavaró tud lenni.

    You are not prepared.

Új hozzászólás Aktív témák