Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz Gorneck #74513 üzenetére

    Persze, hogy nem gond. :)

    Én sem értem egyébként, mindenki monda, hogy jó, lehet, hogy nekem nem fekszik, bár nem szokott gondom lenni a karakterekkel, főleg nem 300+ óra után :B Igaz, azért messze nem toppos cuccaim vannak, főleg nem S2ben, lehet az is a gond. Életben maradás számomra nem volt gond, igazából csak a DPS volt nagyon alacsony és érződött a rifteken is, hogy egyszerűen kifutunk az időből.

    A DH amint meglett a Marauder bónusz fényévekkel jobbnak bizonyult, annak ellenére, hogy nem igazán szimpatizáltam a karakterrel. (A pajzsos plate-es téma jobban bejött, mint a bőrös, de ennek már nem sok köze van a játékbeli teljesítményhez :DDD )

    Viszont, ha maradunk a 3 fős felállásnál (úgy néz ki ennyien maradtunk alapvetően a régi MMOs csapatunkból), akkor kicsit változtatnunk kell: WD megy Tikitankba, monk dps, nekem meg jut a DH (lehet cold helyett Fire felé kéne mennem), aztán ha lesz 4. (dps) akkor mehetek át zDPS crusaderbe?

    Wizzard-ok ennyire nincsenek a kanyarban amúgy? Vagy ennyire gear igényesek, hogy még nem értek fel a topba?

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák