Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Bird #74223 üzenetére

    Szerintem meg olyan mint amikor kinezel a 167 millio forintos (bocsiszijjarto) kerteshazad ablakan es ott all a kocsibealloban a Ferrarid meg egy M3 Cabrio de mar arcizmod se rezdul annyira leszarod, es akkor valaki azt mondja hogy figyu van olyan ezeket most elveszuk es kapsz helyette egy gyari allapotu ezerkettes zsigulit, es most ezzel kellene ugyanazon az utvonalon csapatni, es ugyanazokat a csajokat most ezzel felszedni, meg tilosbanparkolni hogy ne vagjanak meg stb, meg vezetni a gyorsulasi listat tovabbra is.

    Es akkor beulsz a zsiguliba es fu dejooo, ez tok retro, azmiilyen odass kezi ablaktekero meg kazettasmagno - es ez a kezdeti orom ugy 15 percig tart es akkor rajossz hogy najobmeg akaromvissza a Ferrarit mert az 4 alatt van 100-on ez meg osszesen nem tud menni 100-al.

    De ekkor a masik klan elhuz melletted 59-el es ok negyen ulnek a szaros kocsiban de valahogy az ovek megis jobb meg mar van rajta koppanykipufogo meg feher szoroskormany, meg hatul a kalaptarto ki van vagva (azmeg hogyang*ci?!?! nekem nincs is olyan ollom vagy fureszem amivel azt lehet socketelni.. :Y ) es mar uvolt az ovekebol ki valami zene es sokkal nagyobb rajok mint te..

    Szoval a Season azoknak valo akik mar unalomig szarrafarmoltak magukat, es mar minden karakterbol van ketto es mindketto full-fullos gearben unatkozik, es az egyeduli kihivas a GR 68 volt de az is csak SupportWD nelkul, es vagynak egy kis valtozatossagra, ujrakezdesre, hogy milyen az amikor nem nyomom a misztiket veg nelkul mint suket a csengot es elmegy 1500 material, 200 FS es tovabbi 125 millio golt hogy 14% helyett 15% legyen a tegezen a Sentry Damange bonusz. meg amikor mar nem veszed fel csak a legy-t de azt is unid bezuzod mer az vagy szar vagy abbol neked mar jobb nem eshet ugyse.

    Ha idaig eljutottal, akkor erosen javaslom hogy kezdj nullarol Season-t, es bountyzz hard fokozaton, meg masteren, meg usson le egy feher trash mob T1-en mert oda is minek mentel be ekkora arccal, meg szenvedd vegig a Riftet aminek a vegen se FS se trial kulcs nem fog esni mer szevaszkiscsavo ez nem T6 hanem T1. De kozben hidd el hogy vegig elvezni fogod, mert fogsz talalni egy atomsilany legendet ami maskulonbben fel nem vennel, de fog hozni +5-8%-ot es minden osszehasonlito sora zold lesz es imadni fogod azt is, es aztan majd osszekuporgatsz 4 azaz NEGY FS-t hogy le tudj craftolni 1-1 db Cain vagy Aughild szetet (mert abbol legalabb mar esett plan..) es mar ezzel is merfoldekkel leszel jobb mint a tobbi haverod aki meg itt se tart.

    Na, csinaltam kedvet a Seasonhoz vagy csinaltam..? :C

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák