Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • killerjohn

    addikt

    válasz granini #74209 üzenetére

    Szerintem teljesen jó ahogy van:

    Vanilla D3-ban mindenki azért sírt, hogy az ég világon semmi értelme sincs partyban játszani, mert nem kapunk cserébe semmit sem. Kaptunk! MF bonus, GF bonus (nem girlfriend!), EXP bonus.

    Ráadásul a moboknak kevésbé nő az élete mint a party sebzése, sőt, egész komoly synergy tud kialakulni a csapattársak között (4 fős partyban, zdps karival cc, barbárral sebzés, DH dettó, stb stb stb), szóval a végén egy 4 fős party 15x gyorsabban halad mint egyedül, és még jár az egészre egy halom bónusz.

    Én ~1 évig egyedül játszottam. Public szar volt, csapatjátékért nem járt bónusz. Nem volt miért csapatban játszani, és a haverokkal KÜLÖN játékban mentünk, és chat-en linkelgettük ami esett (vagy vettük az AH-ban ;) ). Aztán észbekaptunk, most már csapat buildeket csinálunk, megtanultunk együtt játszani, TS szeró up, és lám, 93 órával Season 2 kezdete után T6 speedfarmolunk = 15 leg/h, de még sehol se vagyunk a nonseason karikhoz képest.

    errorcode #74212: 1.5 óra 10 rift? Ha lenyomjátok 20 perc alatt a tizet, és mindezt 4-5 órán keresztül, akkor majd lesz upgrade :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák