Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz davidsz #74207 üzenetére

    Maris megvalaszoltad a kerdesedet.. Party.. igen, a Diablot alapvetoen 4-es partira optimalizaltak, ott a legjobb a mob / masodperc kill, es ott a legmagasabb az MF. Aki egyedul kenytelen jatszani az mindig szenvedni fog, sajnos ez van.

    Amikor megveszed a csillivilli diszdobozos D3-at akkor az a marketing szoveg van rajta hogy akar 4-en is lehet egyutt jatszani!!! - amit non-marketing nyelven ugy kell ertelmezni hogy ha egyedul tolod szar se fog esni mert negyed annyi a loot es a megolt mob egysegnyi ido alatt..

    A masik pedig az ido faktor. Mikor is volt az utolso patch..? Marmint az amelyiket a Season 1 korul nyomtak ki.. eleg reg.. tavaly augusztus vagy valami, nem..? En akkor kvazi nullarol epitettem egy monkot es ez a monk ma atlag 400 millakat critel es 4-5 perc alatt lenyom egy T6 riftet meg kb 6-8 perc alatt egy komplett act bountyt jo esetben, akar egyedul is. Es minden sloton az van es kb olyan ami kell.. Mert sokat jatszottam vele es elobb utobb azert kiesik aminek ki kell meg megkapod partiban egy masik monktol meg Kadalazol stb.. ugyhogy ez megintcsak a Diablo lenyegere vezetheto vissza.. orrverzesig kell farmolni ugyanott, ugyanazt, es majd lesz eredmenye.

    Pelda. Szerinted hogyan lehet valakinek olyan HF amuletje ami 20% elemental, socket es 9/9x crit sorok es meg a passziv skill is jo benne..? Farmolt 4 kulcsot bement uberezett es hopp nicsak..? nem.. ugy lett neki hogy agyon optimializaltak 4-es partiban a kulcs keresest, aztan mikor osszeszedtek mindbol 300-at akkor fogtak egy hosszuhetveget es lenyomtak embertelenulsok, kib**szottul unalmas uberrunt, es lecraftolt zsinorban 98 (vagy 198 vagy lehet hogy 298..) amuletet es abbol EGY lett olyan amit a profiljan meg tudsz tekinteni.

    Ezek az aranyok.. ugyhogy vagy AH van vagy ez. Nyilvan nem mindenki egyforma szerencses, es rengeteg pelda van hogy valaki a negyedik furnace-t talalja van akinek meg sosem esik, ezt hivjak szorasnak es hetegik lehetne dumalni rola (amugy mar megtettuk..)

    Ilyenkor mindig eszembe jut hogy szerencses vagyok mert van napi 1-2-3 oram jatszani, es akkor is inkabb a klanommal partizom :R es nem egyedul kullogok vagy idiotakkal publicon.. mer tez maskepp nem megy.. :(

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák