Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz killerjohn #68971 üzenetére

    Kiegeszitenem amit nem irtak le az urak.. a mara szett osszegyujteseben nyilvan lesz szerepe Kadalanak is.. szerintem az igen fontos kerdes hogy mi az amit erdemes nala beprobalni 500 BS-er es mit nem.. azt mondanam fegyvert ne Kadalazz mert vagy esik vagy Bountizol magadnak helltrappert..
    Tegezt viszont erdemes mert a Bombardier (+2 sentry) vagy a Metaliokuszmusznemtom.. masik tegez ami lassitja az Elemental Arrow-t nem az a tegez ami surun esik.. nekem esett vagy 10 Dead mans meg egyekeb mire lett ebbol a kettobol is..

    A Mara fejes meg a vert meg ami szerintem ritkabb - bar mindenkinek nyilvan mas a tapasztalata, hiszen random a drop.. - ugyhogy en azt probaltam Kadalazni, de tenyleg az van hogy ha melletted lesz meg bent 2 masik DH a partiban esetleg, akkor ugy kb 2-3 este meg egy hetvege alatt ossze lehet szedni az M6-ot.. lehet nem lesz minden a legjobb roll, de elso korben a szettbonusz a fontos, hogy a turet azt loje ami a spendered..

    Meg egy dolog: fentebb ir mondtam.. dps, dps, dps.. meg se probalj a DH-dra ilyen feher meg lila gemmeket pakolni.. felesleges, GR40 felett szinte minden 1 hitelni fog ami hozzader.. mindenbe zold gem, sapiba meg feher CDR miatt.

    Apropo gemmek. Legend gemmbol kotelezo az enforcer (+dps for pets, a sentry az bizony pet.. :D ) es a bane of trapped es/vagy invigorating gemm is eleg jo. Ezen kivul szoktak meg vinni bane of powerfult vagy toxic gemmet. Szerintem a trapped jo mert gyakorlatilag minden slowed/chilled enemy-re ad +dps-t, az invigorating meg egy bizonyos szintig meg fog vedeni attol hogy a jailer meg a frozen 1hiteljen..

    Kb ennyi reszemrol, az alapveto dolgokat a kollegak fentebb leirtak mar.. sok sikert, jo jatekot! :R

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák