Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Thrawn

    félisten

    válasz granini #68015 üzenetére

    A Unity felejtős partyba, csak a SoJ helyére lehetne betenni (ha feltételezzük azt, hogy 5 Mara+RRoG+T&T van a karin), de azon meg többet ér az elite és ele dmg.
    Taffnesz azért nem hátrány, ha van. Egy kicsit jobb cuccokkal sikerült feljebb tornáznom, plusz két követ kicseréltem diamondra, így van 12M. Ezzel már nem vagyok egyhit magasabb GR-ben, van esélyem elmozdulni valami csúnyaság közeléből anélkül, hogy az Awareness bekapcsolna.
    A Calamitynek is felfedeztem egy hátrányát. Azon kívül, hogy jó kis pluszt ad a partynak a Markeddel, el kell tudnom találni vele a mobokat. Ehhez ugye tiszta rálátás kell és ha már én látom (és lövöm) a mobot akkor ő is látni fog és meg fog próbálni elkapni. Egy Mortaros vagy Thunderstormos elitnél ez igen-igen kellemetlen helyzetbe tud hozni :(

    -=Libria=-: DH-nál a fire a cold és a lightning is opció lehet, de a physical build sem életképtelen. Lightninghoz vannak is cuccaim, egyedül az új Uskang az ami nem esett még ki, de előbb-utóbb az is meglesz. Végülis az Etrayu is kiesett, sőt, egyből kettőt is találtam.

    [ Szerkesztve ]

    Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

Új hozzászólás Aktív témák