Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -FreaK-

    veterán

    válasz errorcode06 #65000 üzenetére

    T2-t én is hoztam alap gearrel de ez már nem megy jól.

    (#65001) mikromanus:
    - az első skillt variáltam, volt teleport is, úgy egy kicsit könnyebb volt, de akkor is ha hozzám érnek bármikor 2-3 hittel le tudnak teríteni.
    - megpróbálom a helm+vállas cserét, de az a 100allres meg az apróságok nem lesznek sorsdöntők. Úgy érzem hogy legalább 3x ekkora toughness kellene hogy kényelmesen játszható legyen.
    - placeholder skill alatt mit értesz? Hellfire amu passzív?
    - az a twisteres fegyó képesség akkor volt jó mikor a karaktertől indult a tornádó, de most már onnan ahova kattintasz, így kb. semmi értelme. Próbáltam azért persze így is/úgy is a ptr-en.

    Tök jó lenne biztosan minden a RoRG-al, de eddig sajna egyetlen vacak sem esett még , pedig nyomtam pár bountyt. Engem sem szeret nagyon az rng, nem esett még cannot die relic sem (mindjárt nem lenne semmi gondom..), se Slorak, se Legend poti, se Furnace, meg még sorolhatnám.

    (#65002) defede:
    +
    (#65006) diegho:

    Valóban kevés az élet és kéne még +vit de akkor bukó a fire dam.

    diegho: lehet hogy jó a toughnessed és jól bírod, de hogy haladsz? nem sok dps-ed lehet így, az elementáris sebzésed mindössze +17% arcane. Én meg fire alapra építettem, de ha cserélek egy rakat tárgyat hogy legyen tough akkor bukó a fire dam. Ennek ellenére ez lesz, most megpróbálom a Firebird set-et.

Új hozzászólás Aktív témák