Hirdetés

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Mégis megjelenik Switch-re a Deliver Us the Moon

    gp Közel négy évvel a hibrid konzolora szánt változat elkaszálása után a készítők úgy döntöttek, hogy mégis megjelenik a Switch verzió.

Új hozzászólás Aktív témák

  • _ocsisajt

    őstag

    válasz mikromanus #64023 üzenetére

    szeretnem hinni, hogy direkt lokott vagy, de komolyan :DDD

    eletkeptelen: kapcsold at az SC kapcsolot magadban HC-ra... par napja belecsoppentem egy hasonlo szituba... de jo, hogy "veletlenul" nem a dps karival voltam... (de ezt a videot linkeltem am mar!) csak ennyire eletkeptelen ;)

    Ja igen, booster vagyok a gotboosted communityben (1- kb. 62-ig T6 CCOR), latom kesobb azert leesett a papir huszas ;)

    mas: Ja, amugy multkor cseteltem evvel a vladme gyerekkel... jo ideig irogattunk egymasnak(az oroszokhoz kepest turheto volt az angolja)... es az a szornyu (annak ellenere, hogy ertelmesnek tunt) hogy o" ezt csapdazasnak fogja fel... meg irta is, hogy RIFen (ott inveltettem be magamat) nem "csapdazik" mert ott a dps karijaval runol, csak open gameben csinalja azt amirol hirhedt... erdekes (moralis) felfogas... sosem fogom megerteni, na :)

    szerk: amugy rajottem, hogy a tiszta game idom kb 85%-at WD-vel toltom, a maradekot meg Saderrel tolom... ezert is pucer mindenki szinte... meguntam a gearelest a tobbieken, mivel ugy sem tolom veluk 5 percnel tobbet.
    1 ehp mobilrifre (antipk), 1 acidspam WD boostra, 1 dps WD siman haverokkal itthon, 1 dps sader itthonra... (jameg tarcsi ehp cuccok, tarcsi tankWDre) :)

    [ Szerkesztve ]

    tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

Új hozzászólás Aktív témák