Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Infranyuszi #60993 üzenetére

    Senki se allitotta hogy nem maak.. a random az ilyen.. es meg csak azt se jelenthetjuk ki hogy a WD-t konnyu gearelni, csak a tapasztalatom/tunk az hogy vmivel konnyebb..
    Peldadnal maradva pl Jade szet.. van olyan WD-s aki P400+ es egyszeruen nem esik neki, vagy legalabbis a fullszet nem jon ossze.. Klanunk nullkilometeres friss diablos tagja nagyjabol most jatszik 2-3 hete, mar megvan neki a full jade szet.. megcsak nem is Kadala.. siman lootbol maganak osszeszedte.. ez van..

    Masik, szinten klanbol.. csavo 500 shardbol 3 marauder darabot hozott ossze Kadalatol.. a tobbit megtalalta.. en manapsag minden BS-t DH-val nyomok el, most tartok ugy 10 x 500-nal, osszesen van 3 marauder darabom, egyet kaptam 2 kadala, es igazabol egyik se jo.. meg enchantal se lesznek igazan utosek..

    Uh karaktert gearelni is relativ.. kell hozza mak, kell hozza sok sok jatekora, meg hatekonysag.. mindossze a szamomra rendelkezesre allo sajat tapasztalatom alapjan mondom azt hogy en ugy latom a tobbi kaszthoz kepes T4-T5-re WD-t gearelni joval simabbnak tunik.. ennyi.. mi a RoS release ota szepen aprankent, egymast is segitve jutottunk el a 4-5 fos klan kemenymaggal odaig hogy minden formacioban szabadon valasztott kedvenc karakterrel tudunk T5 riftelni egyutt.. de a T5 senkinek sem evidens, a T4 a magabiztos, a T5 az olyan hatareset.. az uj klantagunk nullarol ezt WD-vel megcsinalta a masodik het kozepere.. jon velunk, T5, nem hal, van dps-e.. ezek tenyek..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák