Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Blaze_

    aktív tag

    Csak hogy én is hozzászóljak.

    Ma reggel összeraktam egy pet wd-t a ládámban talált szarokból.
    Jeramom, taskerem nincs, viszont figyeltem hogy minden cuccomon legyen gold find :D
    1-2 óra tesztelés végére összeállt egy faék egyszerű build 500k dps-sel és 3 milla toughnessel amivel (csak a petes passzívval!, hautntal, locusttal) T3-on gyorsan (!) haladok. És emelett van 3400% gold find :D

    Abban biztos vagyok hogy a végjátékban ugyanolyan nehéz a petes buildet összerakni és ugyanúgy kellenek hozzá a nagyon ritka cuccok, annyiban viszont mikronak van igaza hogy az odáig vezető út WD-vel sokkal egyszerűbb mint más karikkal.
    Egyébként ez is azt az elméletemet támasztja alá hogy blizzard csak T6-on tesztelte a játékát, az hogy melyik build mennyi szívás árán jut el addig már nem érdekelte őket.

    ínyenceknek megjegyezném hogy ugyanezzel a goldfinddal T6-on 9000%+ jön ki és act1 elején a zombikat szépen lehet vele farmolni goldért mert ha proccol a gold skin 10-30ezer gold pottyan ki ütésenként, így old tristam waypointtól a katedrálisig 350ezer arany jött össze :D ami miatt nem fogom ezt aranyszerzésre használni hogy jelenleg nekem még nem hatékony mert alig van sebzésem :)

Új hozzászólás Aktív témák