Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gorneck

    titán

    válasz Gyick #5665 üzenetére

    Akad, passzívval 103k, de a brekusszal és egy másik passzív+aktív segítségével 180-190k is akad. Amit fent tudok tartani az változó...én olyan 120-130k-ra saccolnám. Attól függ mennyi HG-t tudok felmarkolni.
    BBV-t jellemzően eliteknél szoktam ellőni és mellé egy kis Fetish...ezek párosa már eleve szétkapja a pakk HPjának egy részét.
    Tovább a jelenlegi skillsorom full dps orientált...sw+sh már eleve előtarít plusz buffol...bbv+fetish elitek ellen használatos és jó buff a csapatnak is (AS+DMG 30%).
    Többit annyira nem kell bemutatni.
    Sztem egy egyész jó balanszolt kari lett a WDmből ami nem döglik minden sarkon, amit nem zavar a refi és kellő támogatást tud adni, hogy haladós legyen a játék.
    Persze van alatta gear is...aminek két dbját vásárolt goldból szereztem be, mert szar se esett 450+ óra után, a többit meg farmból vásároltam.

    (#5669) Huma:
    Ahogy Andris is írta, 5en vagyunk akik régóta játszunk együtt és mivel össze vissza dolgozunk mellé van aki családos így az érkezés eléggé össze vissza. Ezért nem szeretünk senkit se behívni, mert ha vki jön, akkor az illetőt nem túl kellemes 5ös valor mellett megkérni a távozásra pl 30 perc játék után után. Ez gondolom teljesen érthető és remélem tiszta is, hogy miért nem szeretünk behívni senkit (persze ennek ellenére azé szokott hozzánk is csapódni 1-1 játékos).

    Az, hogy te is meg tudsz halni meg mi ebben az érdekes azt mindeki maga dönti el. Először mást akartam írni, de mivel lehet megint belefutnék egy nem értem a poént dologba így most kihagyom.

    Gorneck#1239

Új hozzászólás Aktív témák