Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • mikromanus

  veterán

  ProEvoFan és (#5755) Tyler Durden
  Life-ot néztem a monstrákon még mikor kúszott le a PTR kliens (vagy amikor egy hétig be se tudtam lépni vele mert nem tudta másolni a karaktereket?)
  A mostani inferno life tekintetében a szörnyeknél MPlvl 1 felett és 2 alatt van kb. A sebzést nem tudom, viszont az erősebb sebzésű elit girnyóságok (sentry, desecrator) sokkal kevesebbet karcolnak.
  MP5-ön nyomultam gyengébb gearrel mint a mostani (alapból 110-120 alressel van kevesebb a warcry nerf nélkül). 3% passzív életszívással simán elvoltam a vörös tócsában amíg gyepáltam az ellent. Végül persze lenyomtak, de 10-20 másodperc után és csak mert sokan csapkodtak míg tesztelgettem.
  Ez alapján simán játszható MP bekapcsolás mellett is. Alacsony szinten még könnyebb is. Szerintem Mp 1-2-n még warcry nélkül is ellennék. Mostani felszereléssel MP 3-4 is beleférhet. Persze lehet, hogy "finomították" a sebzéseket, de erről nem nagyon láttam infót.

  Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Hozzászólok Aktív témák