Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gorneck

    titán

    Így lassan 1 hónap után...bounty/rift rendszer teljesen rendben van. Az LS kinyírása tényleg jót tett a játéknak...van taktika/kihívás gazdagon, főleg T4-től. Überre viszont nem lett vonzóbb...kb a ki nem szarja le kategória lett vagy inkább maradt.

    Amit viszont a Blizzard elbaszott nem kicsit nagyon:
    - tegnap esett 2 mojo a WDre, míg mások fülén jön ki a set/fegyó/mask, addig nekem az eddigi össz átlagom 1 Mask 2 Mojo. A Mask cool, az egyik mojo elmenős. Nahhh...ez úgy eléggé lehangoló tud lenni, hogy vkinek 2 nap alatt kb minden finom cuccot kidob a csodálatos Blizz random. Szal csöppet fura a dolog és picit el is veszi a kedvem a játéktól mikor a 125dik gyűrű esik ki. Szerencsére ott a Monkom amire azé a jobbik setből esett már 1-2 dolog.
    - A láda farmról és társairól meg inkább nem beszélek...ami kb a szánalom kat, hogy ezt így lehetővé tette, bár minden tiszteletem azé aki ezt képest volt multiboxal vagy épp simán tolni egész nap.

    Viszont, hogy vmi jót is írjak...végre nem wiz fegyókat fos a játék folyamat, illetve külön köszönet, hogy a WD ismét OP lett... :D ;] Persze kell elé egy ügyes Monk, de nem csak karcolgatja az elitet. Ismét élvezhető a játék vele.

    Szóval egyelőre egyik szemem sír a másik örül az új rendszernek, persze így azért még eltart egy dbig míg a WDm úgy fog kinézni, ahogy szeretném (nem trükközve).

    [ Szerkesztve ]

    Gorneck#1239

Új hozzászólás Aktív témák