Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Edge

    veterán

    válasz Sirandrish #54069 üzenetére

    Hát ha már így rákérdeztél, bocs hosszú lesz :)
    Én már elég régóta wizardot használok diablo3 indulása óta, ok ez ettől még nem jelenti automatikusan hogy le is tehetném a doktorit a témában, de van némi rálátásom mi hogy működik ezen a kaszton belül.
    Nyilván a wiz egy DPS karakter, lehet más is de az nem az igazi. Dps növelésre ugye chc/chd/as/mainstat ezeket kell hallmozni, nem nagy művészet.
    Mi volt vanillában? volt örök archon ami azt jelentette az ap-ra nem kellett figyelni és volt a cmww wiz aminél rengeteg as mellé sok apoc volt és szintén meg volt oldva az ap kérdés. Ez a múlt. Mi van most? max 8 apoc(4 source, 4 fejes) és resource management.
    Na mármost sok wizardon megfigyelhető ROS-ban hogy nyomják felfele a DPS-t, többnyire gondolkodás nélkül és örömködnek az 1M+ ubuffeden. Miközben hogy érték ezt el? Úgy, hogy a legtöbb sloton ott figyel az AS. Az AS pedig most a legnagyobb ellensége a wiznek, komolyan, főleg ha beam alapú a skill az amit használ. Mert az igazsághoz hozzátartozik a signature spelleknek az AS viszont jót tesz... melyik kezébe harapjon az ember igaz? :)

    Mit tettem én:
    próbáltam megtalálni az egyensúlyt, hogy a signature spamolása se legyen veszett lassú és a primary skill se fogyassza el túl hamar az ap-t.
    -pár slotról leszedtem az AS-t kiváltottam egyéb stattal. (jelenlegi AS-em 1.87)
    -parapontot nem tettem AS-re, maxoltam chc-t maradékot chd-re tettem.
    -maxoltam a reduced resource costot.(az 10%)
    eredménye az lett, hogy a disintegratet egész türhető ideig tudom fentartani és a signature spell se lassú.

    khirill: old trium csak blackdamos fegyverrel működik, az EE meg elemental damos fegyvert kíván.
    szerk: jól tippeltél az AS-el kapcsolatban :)

    [ Szerkesztve ]

    Többékevésbé: éééééééééééé bbb

Új hozzászólás Aktív témák