Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz adamkaa777 #53922 üzenetére

    Szia

    Esetleg nézd meg Taretor -t: nem orbos, mert - amellett, hogy én az "előző játékban" is fagyis voltam - tartom magam ahhoz, hogy a lassító/fagyasztó skillek a leghatásosabbak, mert ugye ami nem ér el, az megütni sem fog.
    Így a Meteor/comet lassító skillt használom. Van nála gyorsabb, de nagyon hatékony.
    A fagyis wiz OP volt, már alacsony sebzés mellett is - ha a sebessége megvolt - akármit megölt, legfeljebb, tovább tartott. Ezt én tudom, így a meteornak a viszonylag alacsony támadási sebességét is elfogadom.

    Mióta a Blizz volt kedves, és a Crit. mass passzív törlésével egyetlen tollvonással megölte a fagyis wizeket, egyszerűen nincs más lehetőség, ha erős skillt akarsz mint az archon.
    Miért?
    Mert a legdurvábban sebző skillje a wiz-nek. Az általam használt "Pure Power" archon rúna bár sebzést nem növel, de a cd-je 100 mp-re csökken a skillnek az alap 120mp-ről, és ha még van(nak) rajtad -CD tulajdonsággal is bíró ruhadarabok, akkor méginkább kezelhetővé válik ez a skill. A lassúsága ellenére az erejéről sokat elmond, hogy minden wiz mehetne +2 tormenttel feljebb, ha végtelen archonja lenne :)

    Ha az sem jön be, amit írtam, és az sem, amit használtál, akkor -2 szintet kell venned, és Masteren - esetleg T1-en - kb. akármivel ölhetsz, ha már van 400k+ dps-ed. Jelenleg ezek a legjobb megoldások, szerintem.

    Ha egyedül mész, és a kísérődnek - nálam Enchantess (encsi) van - tudsz adni fagyasztós fegyvert és amut (Taretor wizem encsijén ezek vannak, karakterlapon nézd meg) ,. akkor kb. 20% eséllyel fagyaszt, ami a gyakorlatban nagyon jól használható.(nem mellesleg, ha nem rontotta el a Blizz, régebben a kísérőre tett HF ring is adott +tapasztalati pontot, tehát most is kellene, hogy adjon.)

    [ Szerkesztve ]

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák