Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Bird #49935 üzenetére

    Hamarosan egeszen uj rendszer kovetkezik.. ne nevezzuk AH-nak (mert akkor Sarpacnak lenne igaza..) hanem nevezzuk online store-nak.. Mar majd minden jatekfejleszto ezt tolja, csak a Blizzard nem csinalt meg ilyent, de most rajtuk a sor. Ma meg csak polot, meg kulcstartot meg posztert meg ilyen szarsagokat lehet venni a Blizzard online-on.. na meg pre-order RoS key-t.. but make no mistake.. kijon a RoS, eltelik par het-honap, es szerintem 2014 masodik felere megjelennek az in-game cuccok ebben az online store-ban.
    - vegyel 10 euroert +100% XP boostot ami 24 oran at tart..
    - vegyel 10 euroert 5 db kulcsot amihez tartozik 5 db oriasi chest amibol random dropot kapsz megemelt legendary drop rattel..
    - vegyel 20 euroert +300% damage-t ado charmot, amit tetszolegesen barmelyik karaktered stashebe betehetsz.. stb stb..
    Ez kovetkezik.. ez uzlet, es csak a penzrol szol.. nekem meggyozodesem hogy valami lesz, ami arrol fog szolni hogy a Blizzard penzt kap a usertol valamifajta elonyert, megvasarolhato boostokert..

    Az AH megszunik ebbne a formajaban letezni. Volt aki szerette volt aki nem. De ne gondoljuk hogy a Blizzard nem fog penzt kicsalni egy olyan piacrol ahol potencialis erdeklodes es fizetokepesseg van a termekei irant. Legyen az game key, T-Shirt vagy eppen barmi mas ami plusszt ad..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák