- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
Joci93 #48606 üzenetére
Ne haragudjon meg az, aki így játszik, de én továbbra sem látom értelmét, hogy egy kijelölt részt ismételgessek orrvérzésig. Elkezdem elejétől, végigmegyek és újrakezdem egy fokkal nehezebben ismét a történetet. Nekem ezt jelenti a játék. Lehet, hogy így nem tudok úgy fejlődni és annyi tárgyat gyűjteni, de én egy játékkal szórakozni akarok, nem versenyszámot csinálni belőle, hogy kinek lesz meg hamarabb az 1000. paragon szint.
Tudom, velem van a baj, én mind a mai napig még egy Infernal Device-t - vagy Machine, fene tudja fejből - sem raktam össze, mert olyan szerencsém nincs, hogy minden kulcsból kapjak. Van, amelyikből már 6 van, másikból egy sem. De ennek ellenére sem ismételgetem azt a részt addig, míg kapok. Ha beadja, beadja, ha nem, nem. Megyek tovább. Egyszer majd összejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest