Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz warcat #47022 üzenetére

    A rare-ek már most sem nagyon tudnak versenybe szállni a legendekkel. Az meg hogy 1-1 gosu rare amut eshet, ezért nem fognak milliószámra botot fenntartani szerintem.....vagy ha még is, még akkor is csak az amu "piacot" öli meg. A többi tárgyat legalább nem tudja.

    Az meg hogy full accountokat adnak el valakinek, azzal sincs olyan szempontból semmi baj, hogy te emiatt nem fogsz "károsodni", ez téged nem érint, nem fogja leverni az árakat, nem fog "elértéktelenedni" az aktuális cuccod....ha csak nem tömegesen mindenki ilyen 24órában botolt accokat vesz, és te leszel az egyetlen aki 1milla dps-el rohangászik, szemben ezekkel akiknek meg 5-van, és akkor úgy érzed hogy "sz. a geared".....de mivel egy-két elborult friccen kívül sokan nem nagyon fognak így vásárolni szerintem, így ettől sem kell tartani.

    (#47023) Sárpac: hogy jön ide a hit. Ezek tények. Jelenleg így áll a játék, és nagy valószínűséggel így is marad. Ráadásul ők mondták hogy nem lesz AH. Hogy mit hoz a jövő, azt ki tudja.....
    Lehet pont az ellenkezője lesz a reakció, 10/12 ember nekiáll játszani, mert újra lesz játékélmény, nem a flippelésről fog szólni a játék, meg a kinek hányezet euro-ja van karaktert építeni...(lásd az alattad lévőt).
    És ezekkel az enchantolásokkal is elég rendesen megdobták a játékélményt.

    [ Szerkesztve ]

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák