- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
Wizardnál nekem volt:
- vállas csere legendaryra (resource pótlás globeonként, de mindenbe jobb volt mint a "pöpec" rare elődje)
- bracers csere: chc-sok stat, elemi skill sebzésbónusz, meg ott vana nemesis, ami extra elit pakkot ad
-Sisak: chc-sok stat-socket-skill dam - volt hogy használtam, de itt meg szoktam hagyni a gyengébb, de ApoC rollos msotanit
Öv: tal Rasha: ha az armor nem lenne nagyon szar belőle amit találtam, akkor pattanna fel mindkettő. Így azért még jobb a WHOpcionális: magefist (szar roll lett, de ez is jó lehet. Most 15-20% a fire skill bónusz, de 30-40%-ot terveztek előző patchben. A visszanerfre nincs infó, csak "van"), Cindercoat (fire skill dam bónusz és olcsóbb castolás. emellett jó statpont mennyiség, socket is lehet),
Braciban van speedbónuszos (40-50% ha törsz valamit), meg resource spórólós. Mindkettő nagyon jó lehet.Fegyvert nem nagyon cserélgettem. Próbáltam dropolt legendaryval, jó is volt erős is volt, master is volt (tehát nem mérvadó, mert az akkor is gagyi szint volt). Arra jobb a skorn, vagy a kard+source kombóm.
Legendben lehet blast bónuszos, meg van még pár érdekes.
Azért lehet találni.A speckó itemek se rosszak: van mirror image megsemmisülésnél sebző darab, olyan ami a magic missile-ből hármat csinál.Meglátjuk mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest