Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rebourne

    aktív tag

    válasz killerjohn #42358 üzenetére

    Milyen "most active players?"

    Két módon lehet bekerülni a betába:
    1) Meghívásos alapon. A PR osztály listáján kell rajta lenned. Esetleg egy fejlesztővel kell közvetlen kapcsolatot ápolnod, hogy rákerüljél. A közösség legaktívabb tagjai kaphatnak így megívót, de a játékban legaktívabbak nem. Annak nincs semmi jelentősége. Ha a US fórumokon lennél ilyen aktív, mint itt, lehetséges, hogy rákerülnél a radarjukra. Sajnos a moddolás mint téma nem megengedett :(

    2) A beta opt-inesek közül kisorsolva. Ez teljesen random. Kazuár Pistike kipipálta három évvel ezelőt a beta opt-int az account profiljában, játszott egy hetet a Diablo 3-al, és hagyta fenébe, mégis ugyanannyi esélye van, mint neked. A Blizzard szempontjából a véletlen megívásokkal az a céljuk, hogy mindenfajta ízű, szagú júzerből egyenletes eloszlással kapjanak, és nem elsősorban az, hogy jó és lelkes tesztereket gyűjtsenek be. Valamilyen, nagyon laza aktivitás ellenőrzést lehet végeznek, hogy az évekkel ezelőtt készített, majd elhanyagolt accokat kizárják, de ennyi. Mindenkinek ugyanolyan esélye van.

    Bár ezeket valószínűleg tudod magad is. Csak csodálkozom, hogy mégis fel vagy háborodva, hogy a játékbeli aktivitásod után nem kapsz betát.

    (#42366) Edge: Nem lehet a fix statokat rerollolni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák