Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oxox

    addikt

    válasz Wolverine #37479 üzenetére

    Mit nem mondasz, de ez nem magyarazat akkor sem ;]

    A szerverek koltsege 130.000.000.000 forint 1x-i bevetelnel is elenyeszo (ez 44dollaros arral jott ki, tehat csak a sima kiadast szamoltam...ill. ennel tobb jott ki, csak lefele kerekitettem...ha a kerekitest megkapnam, az is eleg lenne oreg napjaimra) 600x millio dollar ott is nagyon-nagyon sok penz
    Ennyi penzbol sajat napelem/szerver gyarat vesznek, ha akarnak, es minimalizaljak a koltsegeket....de gondolom, hogy nem kisfogyasztoi sarga csekkeket kapnak igy sem. Emellett az rmah is rengetek penzt hoz/hozott (megkockaztatom tobbet mint amire a szerverekre 10ev alatt koltenenek)

    A starcraft 2-hoz sokkal tobb patch jott eddig ki, meg mint emlitettem egy komplett kiegeszito. Nem tudom mennyien jatszak vilagszerte, de nincs semmi rmah-hoz fele egyeb beveteli forras, megis evek ota megy, mukodik, szezononkent /2-3 havonta/ uj mapok stb. Nem hiszem, hogy azert mukodtetik a szervereket mert jo fejek... Kerestek rajta x-et, a 8-10ev mulva megjeleno harmadik reszig elkoltik az x/100 vagy x/1000 reszet, es akkor megint kaszalnak egy nagyot, addig meg eletben tartjak, novelik akar a tabort.

    es mindenek utan megjelent konzolra is...szerintem jobban ertenek a pencsinalashoz, mint itt mi osszesen.

    [ Szerkesztve ]

    Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák