Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Jazz #35736 üzenetére

    WKL vs más fegyver témában egyeztettünk és nem a ki milyen skillel nyomul kérdéskörben. Erről meggyőztél (már arról, hogy a lightos buildre nem nagyon lehet életképes és megfizethető alternatívát találni a WKL-re).

    A skornos harang buildet vagy mást bárhol sikeresen használók köre lehet nem éri el a lightos buildet használókét, de nem nulla/nem létező csoport: Erről ne is akarj meggyőzni! Az életképességről és beleállásról annyit, hogy MP10-en se volt nagyon olyan szósz, amire nem volt elég a serenity. Elhullás a skill kihagyásánál volt többnyire vagy ha más buildről váltottam és nem jöttem bele a kezelésbe. Halni lehet, de minden skill s felszerelés mellett össze tud bárki omlani ha nagyon "határozott". A skorn rövid átállás után simán kezelhető volt nálam bárhol. Kb egy délutánnyi edződés lehetett első alkalommal. Később már levesebb. Más a játék ritmusa és logikája mint a két egykezes fegyveres harcmodor. Az élettöltés minden szinten megoldott volt nálam, így nem értek ebben sem egyet veled. Az élettöltésnél annyi az össz elvárás, hogy mindig legyen lent harang ami sebzi az ellent. Amíg ez megvan és az alapelvárások teljesülnek, addig kb pofonegyszerű a játék ezzel is (minden harang 3 alkalommal "üt"+menetirányba is sebez területre, így elég könnyű tartani ezt a feltételt. A spirit regen azért jó ha bitang erős). A sebesség összevetésbe nem megyek bele. Nekem bőven megfelelt, neked lehet lassú. AZ én cuccaim közepes szintűek, vagy a "felső" kategória legalja (talán van 1-2 jobb item, de a többség nem kiemelkedő). Ezzel MP10 is stabilan és halál nélkül ment órákig. Mp8-on meg sokkal gyorsabb is. A csapat szempont engem nem zavar. A bat-headeket annál inkább :DD Mp10-en csapatban se nagyon runolunk, így a spirit gondok (templar elhagyás) nem annyira vészesek csapatban sem.

    Ez van.

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák