Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    Azt lehet tudni, hogy mikor érdemes gyártani? Eladtam az amumat, hogy tudjak venni fegyót. Megvolt a biznisz, azóta magamhoz tértem egy picit anyagilag, lett 230 millám.
    50m-ért gyártottam amut 50-esével és nem képes egy jobbat dobni egy középszar Tal R. setnél amit 30m-ért vettem az AH-ban pár napja, hogy valami legyen. Ilyen a világon nincs.

    -15k dmg-re sikerült megközelíteni, az volt a legjobb. Nemtom összesen hányat gyártottam le, de vazze, ez copóág erősen most, mivel a gem se olcsó meg 100k/db a gyártás is.
    Most nemtom, hogy elqrjam a többi goldot is vagy kezdjek licitálgatni :U Egyiket elkezdtem figyelni, ami adott volna asszem +7k dmg-t >1min-nél tartott 337m-nél, szóval elbizonytalanodtam, hogy más is ennyire rajta van a hosszú cicin gyártás témában, vagy csak ennyi a lelkes idióta.
    420k dmg-nél megint megállt a wizem, mint a szög.
    offhand csere még +10k dmg, de -5k life, vagy amucsere, amin most csak 2k life-om van, amit inkább buknék el, ha már bukni kell, gondoltam akkor gyártok egyet. Aha. Fakkivan.

    A 45k life-omból meg nem akarok dobálgatni ötösével így, hogy 400 allres mellett nem győzök csapatokat gyűjteni mp10-en, hogy pakoljon az LS, különben elvernek pillanatok alatt.

    [ Szerkesztve ]

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák